|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 6:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Seyl написа: Според мен ще има 2ри сезон Наистина някакси историята трябва да се продължи Има още доста неща, които могат да се развиват
![:nod:](./images/smilies/nod.gif) мда така е но кога ще е този 2ри сезон един бог знае .... Макото явно най накрая зе да се разчувства .... оня другия пък неможе да каже Myako и като стана дума за нея направо ми се схвана сивото вещество като я видях как се беше ухилила като бел на лоли ..... не наистина това е едно малкото заинтригуващи анимета за 2008
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 9:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ами и аз съм с малко неуточнени чувства към анимето. Честно да си кажа началото много ми хареса. Средните епизоди верно донесоха някво друго усещане, но все още имах интерес как ще се развият събитията. Това, което ме разочарова беше края. Свършило, не свършило всичко видяхме как всички замесени се прегръщат и целуват радостни за щастливата развръзка
Иначе героите бяха мега сладки и претърпяха някакви промени. Най-интересно от сериала обаче си остават всички използвани термини и пара нормалната част от историята. Ако за оценка 7.5/10 ще е подходящо. Все пак като цяло беше зарибяващо и не можеш дори да си помисля да го зарежа по средата. ОП и ЕД много добри. Анимацията и дизайните мисля нямат нужда от коментар
Все пак така остана един вид неудовлетворяващо зрителя ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Казано нещо недоизказано...
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 30, 2008 1:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11979_1257855219.jpg) |
Exotic Pirate |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
хмм. не знам точно как да го определя. странно аниме, това беше ясно от началото. като идея беше много добро, героите, историята като предпоставка... но краят не ми е достатъчен. исках нещо повече, очаквах да се разберат повече неща. иначе беше добро, хареса ми, но смятам, че можеше и да е по-добре. в началото не ме оставяше на мира, много исках да продължа да го гледам, но с последните 3-4 епизода не беше така. а може би и просто се е насъбрало много време между епизодите, така че ми се е изгубила тръпката да искам да го изгледам - вс епак си спомням, че 19 или 20 еп много ми харесаха и се нервех, че трябва да чакам.
разбира се, звукът и музиката бяха невероятни, наистина те карат да настръхнеш. смятам, че анимето си беше добро, може би ще го изгледам пак от начало до край, когато имам време, за да си спомня всичко.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 7:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Elayne_S написа: Началото на това аниме може и да намеква за интересна история, но е толковаааа бавно, че е невъзможно да се изгледа цялото. Ой, бях решила, че ще се напъна да го догледам, защото ми е любопитно да видя финала, ама май това си е просто мъчение .... totally right...до 17 еп съм и просто не мога да го догледам...иначе е интересно,но наистина си е мъчение...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~ Ghost Hound ~ (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 19, 2009 11:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
По скучно аниме не бях гледал. До средата се чудех какво става по демоните, но след това ми затъпя здраво, защото предположих как ще се развие действието с голяма точност ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) Ако беше под 10 епа щеше да е с приемлива плътност на събитията, но на фона на 22та си епа просто е разбозено. 6/10
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|