Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 9:40 pm 
Аватар

Според мен ще има 2ри сезон
Наистина някакси историята трябва да се продължи
Има още доста неща, които могат да се развиват

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 11:44 pm 
Аватар

дамм и аз не мога да свикна, че всичко ще трябва да е приключено след 3 епа, при положение, че има още мн линии, които са незавършени. точно както се чувствах с code geass. а иначе 18 и 19 еп мн ме накефиха, бяха доста силни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 6:21 am 
Аватар

Seyl написа:
Според мен ще има 2ри сезон
Наистина някакси историята трябва да се продължи
Има още доста неща, които могат да се развиват

:nod: мда така е но кога ще е този 2ри сезон един бог знае .... Макото явно най накрая зе да се разчувства .... оня другия пък неможе да каже Myako и като стана дума за нея направо ми се схвана сивото вещество като я видях как се беше ухилила като бел на лоли ..... не наистина това е едно малкото заинтригуващи анимета за 2008

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 17, 2008 5:31 pm 
Аватар

откакто Miyako-chan отиде при тези Ogami изглежда по-добре
XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 9:35 am 
Аватар

омфг
свършиии
искам втори сезон

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 9:55 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Тъъъй...с малко противоречиви чувства останах с това аниме. В първите 6-7 епизода историята и героите бяха като от средно-статистически хорър, но пък атмосферата беше убиец! Суууупер много ме изкефи. Направо мед ми капеше на сърцето като влязоха в болницата и при всеки шантав момент със спомени и халюцинации. После историята почна да става по-интересна като въпроса беше наще тримцата наистина ли ги виждат духове или просто са чалнати в главата >< Позагуби се малко от атмосферата обаче :/ И във втората половина анимето съвсем изби на конспирации и глупости и бая доскуча :/ Тръпката напълно се загуби, а историята не беше кой знае колко интересна. Героите обаче получиха доста сериозно развитие. А лолито беше супер сладурско ^^

Хммм наистина ми е трудно да му дам оценка на анимето...като цяло във всеки момент на сериала имаше нещо, за което да кажеш "да, това е добре направено!". Но честно казано бях с огромни надежди за анимето като се има предвид екипа, който го създаде...може би заради това останах леко разочарован. Бих казал 8.5/10. Ако се беше задържало както беше в първите 5-6 епизода щеше да е поне за 9.

А да и опънинга е сууууупер готин ^^ Страшно му се кефих.

Бтв за какъв втори сезон говорите? >< Анимето си свърши тотално завършено. Къде-къде по-недовършени анимета не получават втори сезон пък това ли :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 9:35 pm 
Аватар

Ами и аз съм с малко неуточнени чувства към анимето. Честно да си кажа началото много ми хареса. Средните епизоди верно донесоха някво друго усещане, но все още имах интерес как ще се развият събитията. Това, което ме разочарова беше края. Свършило, не свършило всичко видяхме как всички замесени се прегръщат и целуват радостни за щастливата развръзка :puke:
Иначе героите бяха мега сладки и претърпяха някакви промени. Най-интересно от сериала обаче си остават всички използвани термини и пара нормалната част от историята. Ако за оценка 7.5/10 ще е подходящо. Все пак като цяло беше зарибяващо и не можеш дори да си помисля да го зарежа по средата. ОП и ЕД много добри. Анимацията и дизайните мисля нямат нужда от коментар :mm:
Все пак така остана един вид неудовлетворяващо зрителя :? Казано нещо недоизказано...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 1:24 pm 
Аватар

хмм. не знам точно как да го определя. странно аниме, това беше ясно от началото. като идея беше много добро, героите, историята като предпоставка... но краят не ми е достатъчен. исках нещо повече, очаквах да се разберат повече неща. иначе беше добро, хареса ми, но смятам, че можеше и да е по-добре. в началото не ме оставяше на мира, много исках да продължа да го гледам, но с последните 3-4 епизода не беше така. а може би и просто се е насъбрало много време между епизодите, така че ми се е изгубила тръпката да искам да го изгледам - вс епак си спомням, че 19 или 20 еп много ми харесаха и се нервех, че трябва да чакам.

разбира се, звукът и музиката бяха невероятни, наистина те карат да настръхнеш. смятам, че анимето си беше добро, може би ще го изгледам пак от начало до край, когато имам време, за да си спомня всичко.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 10:06 pm 
Аватар

анимето беше интересно,ама стигнах до 5епизод и от там са все на испански и нещо не мога да си го намеря с англииски subs :D
help ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 10:39 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Има го на тракера ни.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 4:57 pm 
Аватар

Мерси ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:30 am 
Аватар

Началото на това аниме може и да намеква за интересна история, но е толковаааа бавно, че е невъзможно да се изгледа цялото. Ой, бях решила, че ще се напъна да го догледам, защото ми е любопитно да видя финала, ама май това си е просто мъчение ....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 7:53 am 
Аватар

Elayne_S написа:
Началото на това аниме може и да намеква за интересна история, но е толковаааа бавно, че е невъзможно да се изгледа цялото. Ой, бях решила, че ще се напъна да го догледам, защото ми е любопитно да видя финала, ама май това си е просто мъчение ....
totally right...до 17 еп съм и просто не мога да го догледам...иначе е интересно,но наистина си е мъчение... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:45 pm 
Аватар

Аз пък мислех че на мен ми има нещо... да гледам 18 епизода 2 седмици... *О*

Заглавие: Re: ~ Ghost Hound ~ (есен 2007)
МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 11:22 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

По скучно аниме не бях гледал. До средата се чудех какво става по демоните, но след това ми затъпя здраво, защото предположих как ще се развие действието с голяма точност :huff: Ако беше под 10 епа щеше да е с приемлива плътност на събитията, но на фона на 22та си епа просто е разбозено. 6/10

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]