Дата и час: Съб Фев 22, 2025 11:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:50 pm 
Аватар

да кажеш че в ева няма логика е обидно :roll:
а като се има предвид че анно е сложил фрейм в еое с писмото в което са го заплашили с убийство мисля че има доста детайлни неща които са наистина там и не са просто плод на въображението на феновете
anno <3 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:44 pm 

А ве до сега хич ли не сте виждали "великдеснски яйца" както им се вика на тия екстри във филми и анимета?
Логиката на тия е малка, понякога са хинтове/жокери за някой неща или замисли. Понякога са ей така или пък понякога са свързани с автора или екипа или отделни хора от него. Такива скрити замисли, сценки, надписи и подобни дето видно или невидно имат някаква връска с нещо което е в реалния свят или в анимето/аниметата. Таквиа работи дето просто не са свързани директно и само с главната идея на това аниме.

А и в повечето случай може и да са чисто съвпадение.
Но като си има на предвид че върху един епизод се работи дълго време от много хора с идеи и талант. Малко вероятно такива съвпадения да са непредумишлени.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 12:27 am 
Аватар

Sunlance написа:
Търсите смисал в нещо , което няма такъв.Това аниме залага на необичайния си сюжет и начина , по които е представен.Създателят сигурно е искал да привлече хора към "творбата" си , като представя елементи , зад които си мислите , че има някакъв по-голям замисъл.Няма никва логика в това аниме , щом няма такава не разбирам защо хората продължават да си губят времето търсейки такава. :roll:

Ахам :roll: Още някакво "откритие" Уотсън :roll:
Или "няма смисал" от повече,а? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 6:04 pm 
Аватар

Аз кога съм казала, че в Евангелиона няма логика. въпросът е, че не е нужно да я изследваш като Шерлок Хоумс, за да се наслаждаваш на анимето. Ако продължаваш в същия дух като нищо ще откриеш,че Евангелиона не е просто аниме, а част от таен заговор на японците да завладеят света. Опс, издадох го. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 6:49 pm 
Аватар

Всъщност има някаква логика, като го изгледаш няколко пъти през не много малък интервал от време започваш да тълкуваш някои неща по различен начин, т'ва с промяната на начнина на мислене. Например, човек на 15 години, ако го гледа на 20 ще разтълкува някои неща по съвсем различен начин. А като го изгледаш 10-тина пъти и почваш да разбираш, горе долу, какво е искал да каже автора :).
Що се отнася до съвпаденията, малко е странно, имайки впредвид, че когато атакува Armisael Rei II унищожава 00 и себе си, и това, което виждаме по-нататъка е Rei III, която, или което, е друг клонинг. Иначе мани тая символика с кръстовете, дето ги показа, потърси си някъде Red Cross Book, която са раздавали на прожекциите на EoE, има я из интернет, под формата на .TXT файлче (аз трябва да видя къде съм го забутал), там има обяснена цялата символика в Evangelion, за имената на ангелите, dead sea scrolls, lance of longinus, the tree of life и т.н.
Някой чел ли е manga-та, там има доста разлики и по другите форуми хората правят бая сравнения с нея, иначе е докарана до EoE, нападението на swat-овете, 11 книги, общо 77 броя.

Що се отнася до AMV-тата, първото ми беше Engel, второто The Final Coundown, от тях разбрах за NGE, сега имам около 3GB AMV-та на Evangelion, ше зема да ги накатеря най-накрая в датата :). А на Forsaken имам и друго AMV от Eva, което обаче не е цялата песен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 1:06 am 
Аватар

Дърпам Rebuild of Evangelion DVD Rip. Ще е RAW и все пак ако някой го иска да казва да знам дали да го ъплоудвам щом го дръпна.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 12:37 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
По-добре да изчакам за sub-тата версия

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 2:42 pm 
Аватар

Първото ми аниме.Умирам си от кеф, че започнах със него :P Съвсем случайно бях попаднал на 4 епизод и директно ме грабна :)

А пък ЕоЕ.....Нямам думи.....всъщност имам :P
Уникално велико жестоко невероятно неповторимо!!!Жесток филм, убийствена история, убийствен край....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 6:22 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Не знам какво да кажа за него честно.....Първите 12 епизода ми напълниха душата, радвах се, смях и съпреживявах с героите, просто ме грабна...останалите просто ме държаха с широко отворени очи, попиваща всичко дето се случваше и в един момент просто ми дойде малко в повече и няма сили да си догледам епизодите... а края....края наистина беше бая объркващ, някои идеи ги схванах, други не особено, но като цяло след като свърши, бях все едно освежена... Определно си заслужава да се гледа....няма начин просто...
Няяяя още не мога да си избия opening-a от главата >.<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 6:39 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Почи ни си сега.
И след време го гледай поне още 2 пути за да го оцениш напълно =]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 8:22 pm 
Аватар

току що изгледах you are not alone
анимацията е невероятна
като видях Рамиел ми падна ченето
ужасно добре са го променили

Мисато показва на Шинджи Терминал догмата - втф?
доколкото си спомням мисато вижда лилит в сериите чак когато хваща Каджи да ходи в терминал догмата
голямо отклонение от сериите

другото нещо което ми направи впечетление
в сериите когато убиха Араел и копието на Лонгинус попадна в земната орбита в НЕРВ си блъскаха главата че няма да могат да си го вземат обратно
а тук Каору се събужда на луната???
и пред него имаше някъв прототип на ева сериите с с2 енджина (май???)
нещо не мога да схвана

като цяло малко сценария ми куцаше
бла бла "believe in you son"
Шинджи някак лесно се съгласяваше да пилотира Ева-та
в аниме сериите определено имаше много повече емоционален заряд

но въпреки тея малки забалежки ужасно се радвам на новото старо евангелионче :mrgreen: :mrgreen:

п.с. не съм сигурна дали трябва да маркирам нещо като спойлер
sry предварително :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 9:01 pm 
Аватар

Какво е това ?
Втория ремейк ли ? Събнаха го ? Дай линк plz =]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 10:45 pm 
Аватар

има го на анимес тракъра

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 11:42 pm 
Аватар

Domo arigato =]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 2:01 pm 
Аватар

WTF :shock: показаха му Lilith това беше доста неочаквано..обаче доста сцени са изрязали особено при разговорите с баща му..иначе арта адски радва Евите са ги испипали още повече + тези training сцени :P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]