|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 10:29 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Оу,много сладко беше.
Не знам защо го бях оставила два дни да си мухлясва без да го изнледам.
Интрига ще е хубаво да се вкара,аз съм и за любовна историйка макар да смятам,че ще е малко трудно да стане добре.Иначе дано се окаже мъж.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 10:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ми... и аз съм със средни впечатления и все още е неясно дали ще се следи до край, но нещо в анимето все още ме държи. Чесно казано нямам някакви големи впечатлния, които да ме карат да коментирам нещо по-детайлно, само дано Foxy-chan не става пак на мъжко, щото въобще не и гилва. Става типичен персонах от някъв Бишонен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 11:50 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Nilion написа: това ще е сладко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
..от ягоди?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 7:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Сакура е супер странна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне се заформя някаква любовна история.
Момента когато Коу се опитваше да обясни на Сакура как предпазва господаря си беше много забавен..
А да не говоря за онези 3-ма хлапаци приличащи на къртици
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|