|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Soul Eater Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 2:38 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Брой томове : 10+ тома (с превод до 7+ том) Статус : Ongoing Година : 2003 Жарн : Action / Comedy / Ecchi / Fantasy / Horror / Shounen / Supernatural Сериализирана в : Shonen Gangan (Square Enix) Мангака : OOKUBO Atsushi Историята се разправя за ученици от Шибусен, където те учат как да станат по-добри Шинигамита. Начина по който се бият в мангата, обикновено изисква партньор. Единия от двамата е оръжеен специалист. Оръжието с което се бие оръжейния специалист е обикновено неговия партньор, който е трансформиран в оръжие. За да могат да се бият ефикасно заедно, те трябва да си съдействат, но не само в битката но и в техните души. Училището Шибутсен е създадено от „Шинигами-сама” който има списък от зли души. Отборите отиват и побеждават тези хора, и оръжието може да погълне душата. Когато оръжието погълне 99 човешки души и една душа на вещица, оръжието ще стани в най-силната си форма. Това е засега целта на всеки в тази манга. Link - viewtopic.php?t=26886Ок, време е да отворим темичка. Покрай анимето може да се е увеличил броя на хората четящи мангата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 8:14 am |
|
hriskou |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
CaBa написа: Покрай анимето може да се е увеличил броя на хората четящи мангата.
И аз съм един от тях Пък и все още не съм гледал анимето..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 7:04 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аууу,много,много любимо.Няма такъв смях и няма толкова приятен арт.Просто в топ 5 на он мангите ми е.Не са малко назад,ами с над 20 чаптъра,но евентуално ще наваксат(дано).
Соул и Таткото са уникуми.Супер сладки.Просто тая манга ми е едно такова зареждане...
ПП.Аз занм за 24 преведени,ако инфото ми е грешно и аз съм се прецакала само с тези свиркайте.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 11:41 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Те всичките DS на Шинигами-сама са някакви пълни кретени.Като почнем от бащата на Мака,та стигнем до лудото отче,което е непрекъснато със слушалки.
Намесиха и Арахна и вече стана страшно.
А Франки съвсем откачи.не,че преди не беше,но сега направо почна да става опасен(макар,че ако попитаме Папа той винаги си е бил берсерк).
Крона и тя навлезе в духа на спасителите,макар да завършена шизофреничка(стихотворението беше уникат).И не знам защо,ама в началото твърдяха,че е момче...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 8:14 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Ти сериозно ли?Щото аз няма да се изненадам!
А ако и Торбалан дойде,вече ще стане като детска приказка.
Между другото Соул става все по-сладък с всяка измината глава.А Шинигами-сама,като се замисля,явно е бил бая зловещ пичага.
ПП.Видях за тва с Мака,съвсем съм го забравила.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|