|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Lucky Number Slevin / Късметът На Слевин Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 12:28 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
Lucky Number Slevin Description: Комедиен трилър, развиващ се в подземия престъпен свят на Ню Йорк, където нищо не е такова, каквото изглежда. Поради объркана самоличност, Слевин (Хартнет) попада под кръстосан огън във войната между двата най-могъщи престъпни боса в града – Равина и Шефа (Кингсли и Фрийман). Сякаш това не стига, той е под непрекъснатото наблюдение на инспектор Бриковски (Тучи), а за капак го преследва и наемен убиец (Уилис). Притиснат от всички страни, Слевин трябва да измисли хитър план, за да се измъкне от забърканата каша.Страна: САЩГодина: 2006Времетраене: 109 минутиЖанр: Трилър, ДрамаВ ролите: Джош Хартнет, Морган Фрийман, Бен Кингсли, Луси Лиу, Брус Уилис, Стенли Тучи Режисьор: Пол Макгигън http://bg.dtrailer.com/movies/watch/lucky-number-slevin - Трейлърче ^^Многооооо добро филмче ; ) като излезна пред 2006 си мислех,че ще бъде поредната боза ооообаче се оказа точно обратното ^^ Много готино,разпускащо филмче и поне мен ме държеше в напрежение почти през цялото време ; ) А тука ЛУси Лиу просто ме радва на макс заедно с Джош Хартнет ^^ 7/10 ^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 5:40 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Влиза в моята класация Топ 10 от най-добри криминалета... Освен Джош Хартнет, странното е че другото от новите криминалета в моята десятка е с Леонардо ДиКаприо
Наистина много странно... явно наистина са до...
Не, няма да го кажа...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 5:44 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
ludgidia123 написа: Не знам,лично на мен не ми хареса много този филм.
Ти луд ли си, много добре е изпипан... + тва са Морган Фрийман и Брус Уилис, FTW...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 9:54 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
добре си е филма.
малко са отличаващите се филми напоследък.
гледах го на киното когато дойде.
сега тука ми стои на бюрото на едно dvd дет си взех с Chio Chips за 5лв преди няколко месеца
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Lucky Number Slevin / Късметът На Слевин Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 9:51 pm |
|
snookie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|