|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 10:04 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
меееееех
дочакването на 4-ти ще е painfull
мразя да следя ongoing анимета
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 1:31 am |
|
Pres |
|
|
|
И ... "очакваният" епизод
Наистина, интересен си беше, въпреки, че знаех края. Още доста информация ни предоставиха за ... накратко всичко, не като в първи сезон, където напрежението беше голямо, а разкритията - малки. За сметка на това Rolo е страшен :>
И ... това е, някак си ми е странно да пиша огромни постове, при положение, че никой не ги чете, главното е, че 3ти епизод (както и останалите трети епизоди на другите ongoing, които се излъчват събота и неделя) беше много добър.
и явно аз ще си сменям прогреса в заглавието на темата ;] първи ги гледам епизодите и пиша в темата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 1:59 am |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Роло наистина добре се справя."He stopped time!?" филми ..
Тоя Suzako си ги хвърля там някви в германия, какво му трябва ...
Голям кеф е така да гледам епизодите без да имам никаква допълнителна информация.Тоя път съм си решил така .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 4:13 pm |
|
faye |
|
|
|
Да епизода беше добър! Не че можеше иначе.
Роло все повече ми се издига в очите, а това за контакната леща се радвам че го сложиха. Щеше да е тъпо просто тъй да изчезне постоянния ефект, макар сега Лулу ще трябва да изкарва шоу всеки път като ползва Геаса: Размахване на ръцете и в момента когато ръката минава пред очите му хоп няма вече леща
Но не съм мислела, че толкова ще се издразня на Сузако, като го дадоха а пък нямам и обяснение защо сега а не в сцените с него в първите два епа
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 5:01 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Засега на 100% най-доброто от излизащите в момента. Всеки епизод ме оставя в страхотно напрежение, чак си го гледам по два пъти - веднъж веднага след като излезе и още веднъж като наближи новият, че иначе не мога да се спра на едно място
Соу... Лулу все повече се влюбва в себе си и в гениалността си, което определено не ми харесва. Много се надявам да не го чалнат съвсем, че...
Китаеца, неговата кожица, очаквах малко по-нататъка да тръгне срещу нашите хора. =/ И така става обаче - сега Карен страшно ще му се издразни и ще тръгне да го бие, а той ще й обяснява колко тъпа е каузата на Зеро. Трябва да си огранича свободните съчинения, знам ^^'
Като споменах Карен, да се включа в по-горните спорове - и аз съм за нея. Х) То ясно, че Лулу ще я използва, не си въобразявам друго, обаче СС ме дразни. Не като характер, но ми прави впечатление, че през повечето време прекаляват с coolness-а и изглежда сякаш ей сега е станала от леглото, някак си много заспали физиономии прави
Роло започва да ми тсава симпатичен. Страшно безскруполен, добър актьор и на всичкото откоре сантиментален, явно. Нямам търпение да видя как Лулу ще намери начин да го манипулира
Бай дъ уей забелязахте ли как Вилета гледаше тъжно ония бунтовник... забравих му името. Ако сега вземе да помогне на Лулу да ги освободят, страшно ще се израдвам
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 11:58 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
ShaLaLa написа: бай дъ уей забелязахте ли как Вилета гледаше тъжно ония бунтовник...
Не, O.о, страшно добро попадение. //Оуги се казва пичът и 100% ще има нещо между тях (оъпънинга надали лъже)... Тя да тръгне да го спасява отсега обаче - ц; има време да се терзае...
//На по-предни страници коментарите... ай сиктир с тия бомби: носили са със себе си (имаха цял цепелин, мехи, etc.) като всички себеуважаващи се тероряги. Винаги може да вземеш заложници и да опашеш всичко в експлозиви - понякога даже работи. Че били твърде много - ху кеърс, сезон 1 имаше повече сюжетни дупки от швейцарско сирене, но това не прави анимето по-малко любимо. Туй с бомбите бледней на фона на някои от нещата в сезон 1.
Карън-чан пак я вкараха във ваната, туй момиче все са къпи, съблича, или носи хентай костюмчета. Сценаристите жал нямат ><'''
Шицу е нормално да е по-отегчено-премерена, зряла, etc. Мацката е на няколкостотин години, на 'човек' след толкова време не му остава никаква радост и вяра в човечеството, не виждам причини да е наивно-мила и весела...
...
Гиаса на Роло съкс. Ясно, че не спира времето - просто хората около него замръзват на едно място като го включи и все едно за тях не минава време. Очевидно той може да го ползва повече от веднъж на човек, при това без да му е нужен контакт с очи... явно се включва на определен радиус и засяга всичко (поне така изглеждаше в еп-а). Егати счупеното умение...
Пък и е някакъв полу-нестабилен психо: личи си, че иска да има брат, близост с някого, бла, бла (или поне това сценаристите (да мрът ва адъ, че всеки път свършваме с cliffhanger ><') се опитваха да ни покажат).
Последна промяна Morri D'in на Вто Апр 22, 2008 12:17 am, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 7:42 am |
bo74o0 |
|
|
|
btw проблема с perma-геаса на лулу не е решен - с2 каза, че ако стане по-силен и лещата няма да го спаси ... а си би трябвало да стане по-силен цял имератор има ownva ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|