|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: full metal panic / fumoffu/ TSR ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 07, 2005 8:57 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Заглавие: Full Metal Panic! Канжи/Кана: フルメタル・パニック! Жанр: екшън, мека, комедия, сейнен Тип: TV сериал / Епизоди: 24 Година: 2002 Студио: GONZOAnidb.net: http://anidb.net/a17 Ревю от сайта на AnimeS написа: С увеличаващата се заплаха от тероризъм над развитите страни е създадена тайна международна организация - Митрил, чиято цел е да неутрализира терористични нападения, използвайки най-модерни технологии и високо обучени професионални войници. Източникът на сложната апаратура и оборудване на Митрил са хора наречени "Whispered", човешки 'бази данни' на "Черна технология". За да предпази един вероятен "Whispered", Канаме Чидори, от ръцете на неприятели, организацията назначава млад сержант, Сагара Соуске, да я следи и придружава в училище. Сагара, въпреки че е на 16 години, никога не е живял нормален тинейджърски живот и настъпва хаос, когато се опитва да се справи едновременно със задачата да защити Чидори и да поддържа прикритието си на ученик.
Това е едно доста свежо аниме, което по уникален начин комбинира комедия, екшън и дори малко драма. Може и да не толкова смешно като 'Fumoffu' или драматично като 'The Second Raid', но успехът на това заглавие води до излизането на комедийно ориентирания сериал 'Fumoffu' и невероятното пряко продължение на сериала - 'TSR'.
Автор на статията: Morridin ![Изображение](http://i50.photobucket.com/albums/f347/anti_gravity_girl/876.jpg) Заглавие: Full Metal Panic? Fumoffu Канджи/Кана: フルメタル・パニック? ふもっふ Жанр: училищна комедия, екшън Тип: TV сериал / Епизоди: 11 (15) +2 Година: 2003 Студио: Kyoto AnimationAnidb.net: http://anidb.net/a959Ревю от сайта на AnimeS написа: Войната е нещо ужасно за възрастен човек, камоли пък за дете. Соус'ке е преживял войната, обаче тя оставила доста голям белег в разбирането му за живота. Всъщност той си мисли, че го дебне опасност от всякъде. Неговата приятелка Чидори се опитва да му помогне да се справи с тази негова мания, но това въобще няма да и е лесно. FullMetal Panic Fumoffu е невероятна екшън-комедия. Тази анимация не е за изпускане!!! Това е може би най-забавното аниме, правено до сега!
Автор на статията: NeverDie Заглавие: Full Metal Panic! The Second Raid Канжи/Кана: フルメタル・パニック! The Second Raid Жанр: екшън, комедия, мека, сейнен, романс, драма Тип: TV сериал / Епизоди: 13 Година: 2005 Студио: Kyoto AnimationAnidb.net: http://anidb.net/a2710Ревю от сайта на AnimeS написа: "Аз съм ученик от клас 24... ученически номер 41... отговарям за боклука и чадърите! Аз съм Сагара Соус'ке!!!"
Два месеца след събитията във Full Metal Panic! Соус'ке е изправен на ръба на възможностите си. Терористичната организация Амалгам също придобива достъп до "Черна Технология", Соус'ке изпитва все по-големи затрудненията в работата си с Албарест (неговия "Arm Slave"), а междувременно мисията му да предпазва Чидори е прекратена. За младия сержант това са наистина дни на изпитание.
Продължението на тази история е зашеметяващо. Комбинацията от екшън и комедия както винаги е на ниво, но атмосферата в TSR, като че ли е станала по-плътна и истинска. За това естествено допринася интересния сюжет, невероятно изпипаната анимация и завладяващите и комплексни герои. Сагара минава през много физически и душевни перипетии в този сериал. Антагонистите в това аниме са също на ниво - от сексапилните близначки професионални убийци, които изпитват доста повече от платоническа любов помежду си, до Гейтс, който е един от най-психясалите и странни злодеи в аниме индустрията. Тук думите "това е едно аниме, което не бива да пропуснете" важат с пълна сила!
Автор на статията: Morridin Ми айде и от мен да мине, да пусна една темичка и аз, че никъде не се виждам. Ми какво мислите за тези трите, на мен всичко за full metal panic ме кефи. Най-вече сценарий и анимация. Любими герои - Соуске, Цидори, Кърц. А какво ще кажете за новия сезон? Можете да намерите 4-те епизода, които са излезнали досега на този линк(торент) http://www.animesuki.com/series.php/591.html
Последна промяна Belgarion на Пет Юли 01, 2011 6:17 pm, променена общо 2 пъти |
Reason: Малък едит ;) |
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 07, 2005 11:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=84.gif) |
kira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ами FMP е готино, на мен ми хареса. FMP Fumoffu кърти просто... доста съм се смял на епизодите. Новия сезон започва добре според мен... май вече се досещам кой ще е Sensei-я, на тия двете килърки (много ме дразнят такъв тип персонажи - почти непобедими...).
Хммм... любими герои. След Fumoffu Souske и Chidori са си задължителни, но аз имам и трети фаворит... Tessa Testarossa ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) .
П.П. Епизодите се намират и в БГ на Baka-та.
_________________ The ultimate... SEED.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 08, 2005 12:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=84.gif) |
kira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
MastaG написа: особено с онова роботче дето е плюшено мече ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ахахахах....това беше върха просто.
_________________ The ultimate... SEED.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 19, 2005 11:58 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
какво ще кажете за последния епизод, мен ме разби направо. Как само Соуске си караше колата и докато го обстрелваха си говореше напрегнато с Чидори.... кой знае защо не спрях да се хиля на това.
А накрая как ги спасиха, кой всъщност управляваше онзи черен М9?
И кога ли ще се появи Леонард, братът на Тесса, защото около тях се вие една особена обстановка, не са в добри отношения май....
бе този сезон изобщо не отстъпва на предишните, много повече драма има.... и действие...
Май ще разберем нещо повече за Соуске.... направиха му един кръстосан разпит набързо и той сега не знае какво иска от живота....
А сега се сещам кой ще е Сенсей, дето говореха в първите епизоди....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 20, 2005 12:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46.jpg) |
Razengan |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
Фумофуто е яко смешно другите не съм ги гледал. Наблягам на смешното а те изглеждат сериозни воина се води бои пада голям ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) нищо смешно няма .
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 22, 2005 12:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17_1231792605.jpg) |
Mao |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 6:34 pm Мнения: 513 Местоположение: Higher ... where blind men see ...
|
Аз пък не се досещам кой е сенсей-ът... Може би съм проспала нещо от първите епизоди,не знам....Ама пък то и защото едвам им смогвам на разговорите, такива скоропоговорки... и само някакви абревиатури, туй не знам си какво прави, онуй пък отдел на еди кой си, и в главата ми става такава каша, че....Аз затова и не навлизам много надълбоко в подробностите, следя си сюжетната линия и само се надявам да има повече серии с Чидори и Соуске. И така като почнах за двойки да говоря, се сетих, че "моята адашка" Мао и Кърц си подхождат отлично. ;D Мао много ме радва, чак любима героиня не ми е, но пък се представя доста добре за разлика от други. Например тази Теса (kira каза,че му харесвала)... ми не знам. Има нещо в нея, което изключително много ме дразни. Може би, защото тя си харесва Соуске, а аз съм фенка на Чидори или де да знам. Другото, което ме дразни в нея е начина, по който говори - много ми е лигава бре! А за сестрите - kira добре си го каза - много дразнещи, на мен са ми като извадени от някой хентай или еччи ....
Последна промяна Mao на Нед Окт 02, 2005 12:24 pm, променена общо 1 път
_________________ 4ever & ever, baby ;*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|