|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 12:54 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
КРОС!!!
Е те това е ДЪ пича.Просто няма втори такъв.Тъкмо си викам,че ще каже нещо прочуствено за накамата си ,а той...Уникат.
Акумата я сгънаха накрая,добре че тя си се оказа малко по-корава...
Лави една реплика и пак сладур.Канда с уникално чувство за дълг.
Много приятно...
Последна промяна Zenith на Съб Апр 05, 2008 1:16 pm, променена общо 1 път
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 1:10 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Крос доста се зарадва на четворката , но така и не успях да видя с колко повече се е ъпгрейднала Линали пак си цопка с ботушите и си хвърчи. Аз лично предпочитам да беше станал един ъпгрейд на Канда, ама то момчето нема меч...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 3:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Леко тъжен чаптър- Tapp умре, а Алън едва се движи . Поне другия чаптър ще е доста информативен относно 14те, но защо Cross плаща тази цена само и само да може да говори с ученика си? Хм, нещо важно ще е явно.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 6:30 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мдам,равносметката от тази тежка сутрин е доста неприятна.
Лави и Буукмена бяха много сладка картинка,макар и за малко.
Тъпо е,че на половината им беше през... за Ален и само Линали пита къде е той,след като целият ореден стана свидетел на това какво преживя милото момче.Този с двете точки доста ме изненада с поведението си спрямо Ален,но няма лошо.
Крос отново показа колко е як,а факта,че иска да говори с Ален значи,че явно ще има нещо доста травмиращо за него и евентуално "всичко,което Крос знае" няма да е съвсем всичко. Тоя човек има мноооого да разкрива и обяснява.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 3:55 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
SayanMk написа: Определено не му вярвам Ше каже 2-3 неща, току-виж го и излъгал, за да сбере инфо от него После един разговор с Алън на саме и ХОП Алън и Кросс изчезват от катедралата безследнооо
Съмнява ме, че може и нещо такова да стане, ма ще гледаме.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 9:33 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Само аз ли не мога да се сетя нещо интересно с Тарр през последнитве 156 глави,че да страдам за него?
trigun
Аз от Крос всичко мога да очаквам.Даже в един момент да кажа "Allen.,I am your father...Just joking" . Тва да го разкара опт Ордена би било нелогично,но не и невъзможно.Колко логични неща направи Крос досега?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 9:09 am |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Zenith написа: Колко логични неща направи Крос досега?
Can't think of many right now. Въпреки, че май имаше едно или две...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 7:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хахаха нова Noah се появи с Road, a Tyki какъв плейбой е само със спусната коса , а бе Allen не го ли превърна в човек без там разните Noah качества и тн ? Чудя се още какво прави в организацията ама айде гърлите да се радват.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|