Дата и час: Вто Фев 04, 2025 11:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 4:03 pm 
Аватар

Е що па не? Пък и това е аниме - както киното всичко може да стене xD Какво мислиш на супер популярна продукция от къде са им се взели бомбите xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 4:37 pm 
Аватар

То е ясно,че нищо не е съвршено,но това,чеСС и ко. да са си носели бомби не ми се струва никак странно.Те все пак са терористи,а терористите си носят бомби и в портфейлите.Това им е основното средство за всяване на смут и раздор.
Мен ми е по-интересно как пък тея британски войници всеки скапан път излизат от тия мехи?Как един не се усети,че може би нещо не е в ред в ситуацията наоколко да е пълно с трупове на елитните части,но едно кирливо слаботелесно хлапе да е оживяло.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 4:47 pm 
Аватар

Moon написа:
тогава още нямаше rebelion, нормално да е някаф тапак, но сега, на място където са се случили всичките тия неща да сложат някаф тапак... :roll: дъли?..

Не знам кой и как определя кой ще е генерал-губернатора на дадена провинция, но този, дето Зиро го утрепа, определено беше арогантен тъпак. Ако не беше тъп нямаше да остави Гилфорд да се разправя с китайския посланик - все пак Гилфорд и ко са елитни войници и определено е глупаво да ги остави някъде на майната си (дори не бяха и в резерв). А за капак по най-тъпия начин показа къде се намира. Направо да беше пратил съобщение на Зиро: "Ей тука съм - ела ме убий!"

Може би британците са решили, че след като Зиро е "мъртъв" японците са си научили урока и повече няма да правят глупости. :roll:

А бомбите съвсем не бяха толкова много. Взривиха един или два етажа - колкото беше нужно за да съборят кулата. В предвид на това, че над взривената част имаше още сигурно към 10 етажа (които тежат много) не се изискват кой знае какви усилия да се събори кулата. По-големия проблем е да падне където трябва.

Цитат:
Мен ми е по-интересно как пък тея британски войници всеки скапан път излизат от тия мехи?Как един не се усети,че може би нещо не е в ред в ситуацията наоколко да е пълно с трупове на елитните части,но едно кирливо слаботелесно хлапе да е оживяло.

Ъъъ, решил е, че "хлапето" сега е дошло и не е бил там първоначално? Т.е. Лулу така ги е намерил войниците? :drop:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 4:48 pm 

Какво правят терористите, когато работата отиде по дяволите...
...близко е до акъла - взривяват всичко, включително и себе си.
Ако обърнахте внимание цялото им начинание беше леко... отчаяно
Но в крайна сметка спасиха Лулу. Каквото и да бе станало е щяло да има
голямо бум... минимум да разруши сградата+бойни единици на противника
+масата англичета.
Нямат полза от това да бъдат заловени от противника... съгласни ли сте с мен?!

Стига сте обсъждали глупави въпроси ...
Според мен много по странно е какви са тези скапани сгради където
една мека може спокойно да си кара по коридорите ... и подобни "галериини"
помещения навсякъде...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 5:04 pm 
Аватар

shadowblack написа:

Цитат:

Ъъъ, решил е, че "хлапето" сега е дошло и не е бил там първоначално? Т.е. Лулу така ги е намерил войниците? :drop:

Пак е нелогично.:)
Първо какво прави този ученик в такава сграда,насред терористичекса инвазия.
Второ той е британец,а се предполага,че терористите целята британци,не япнци.
Трето-дори да е дошъл по-късно,как се е измъкнал от терористите.
Всъщност,колкото по-опасен става Лулу,толкова по-малко внимание му обръщат.В първи сезон щаха да му теглят куршума,ако не бяха Сузаку и Гиаса,а тогава той беше просто злобен тийн. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 8:53 pm 
Аватар

на мен засега вторият сезон мн ми харесва, нямам търпение до следващия епизод. точно code geass си е - само че пак искам да видя как ще завършат действията, защото има пак много връзки и нямам идея как ще се развият... айде бе, да можеше по-бързо да излизат...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 11:55 pm 
Аватар

Много як епизод :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 17, 2008 4:42 pm 
Аватар

Lord_Hellhammer написа:
Много як епизод :)

E тва е мнението, ПИЧ ИДОЛ СИ МИ XD

Ся стига сте спорили, бомбите са си бомби, вие откъде сте сигурни, че цЪцЪ не му чете мислите или просто нейните бомби са истински бомби... В смисъл личи си че момичето нещо не е у ред, верно жената кърви и не умира, ама тя прекалява...
ПлЮс тва винаги може да е последователка на баба Ванга напред в бъдещето... не е като и до ся да не е имала пророчески изяви...

И защо трябва в хубавото аниме да набутвате гаден, мазен, романс. Те че ще се оправят накрая всички, то тва е ясно, война е, напрегнати са, тряа да разпускат от стреса, ама за кво тряа и да се обичат *вдига рамене*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 4:20 pm 
Аватар

well ... излиза така че Zero не харесва никоя и незнам от каде ти дойде мисълта за романс ... романс няма в тва аниме по същия начин и за Naruto може да има разминавания тук там но просто тип анимета в които по сценарий няма романс се усещат още от началото и нещо ми подсказва че Lelouch ще стигне по надалеч от тоя рапон Кира ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 4:49 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Т'ва 'щото Zero e the king of gayness а след него е I'm gay (Yagami Light).
End.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 5:09 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
нещо ми подсказва че Lelouch ще стигне по надалеч от тоя рапон Кира ^_^

Едва ли .. самия замисъл на анимето не му позволява да постигне нещо повече от Lighto . Да "освободиш" няква страна от ... няква измислена империя е супер смешно в сравнение с драстично намаляване на престъпноста в световен план .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 5:56 pm 
Аватар

ххах Кира се опитва да промени целия свят според мен тва е смешното .... докато Zero води война срещу Британия с "няколко" японски бунтовници което за мен е много по човешко от колкото да изтрепеш повече от 50% от населението на земята и след това да се наречеш бог (и тая тетрадка не й ли свършват скапаните листове ?)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 6:29 pm 
Аватар

На Зеро идеите са по-основателни и по-надъхващи...Light си беше едно болно копеленце :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 7:55 pm 
Аватар

Zero vs. Kira
Иначе романса трябва да го има.Твърде много яки каки има,за да се изпусне.Пък и Лулу,ако не е някой супер хомо(ама и тогава има избор момчето) няма как поне малко да не се подадде.Особено на безсмъртната вещица...И той е човек.Нищо,че има божествен компелкс.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 10:36 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Zenith написа:
Zero vs. Kira
Иначе романса трябва да го има.Твърде много яки каки има,за да се изпусне.Пък и Лулу,ако не е някой супер хомо(ама и тогава има избор момчето) няма как поне малко да не се подадде.Особено на безсмъртната вещица...И той е човек.Нищо,че има божествен компелкс.

1. Hot cunts.
2. No romance.
3. A lor of very hard anal and facial fuck.
4. ???????????!?!??!
5. PROFIT!!1!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]