|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 11:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Хм хм, това все повече и повече ми прилича на Jigoku Shoujo
1. Фумика и останалите пощальони са умрели и вероятно по някакъв начин свързани с това, което правят. Най-вече Фумика както Ай има вероятно да изплаща дълг вършейки тази работа.
2. Онова момче, което каза, че Фумика е Микауа и после говори с баща си сега сигурно ще тръгне да разучава какво става точно както бащата и дъщерята във 2 сезон на JS.
Но как да е, не е темата за сравнение между аниметата, просто ми направи впечатление. В никакъв случай не бих могла и да кажа, че ме дразни приликата. /т.е., че все така продължава да не ме дразни, почти го възприемам като 3ти сезон вече/
Историята около Фумика ми е интересна, новата пощальонка пък е сладка. Явно този, който ги подбира е лоликон.
За историята на 4 еп- Двете момичета бяха добра двойка :Р Би излязло и добро шоуджо-ай от тях, но само 1 еп им се полага.
Майката наистина не я разбирам. Тръгва зарязвайки си дъщерята, а в същото време й ходи на мачовете и тренировките. Какъв е смисълът, да й каже поне, да прекарва време с нея ако не с баща й :/ Страшно глупаво..
Мислех си, че Ран ще вземе на умре на края, вече взе да им става навик да умират тези, които получават шигофуми.
// Караницата между "гегите" беше сладка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) not a tomato XD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Дам аз още от втори епизод направих асоциация към адското момиче ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но каквото и да стане няма да стигне на нивото мистери, драма, хорър, както е при Ай-чан ^^
Какво точно става е горе долу ясно, остава да разберем каква е системата за назначаването на пощальон. Иначе Фумика я видяхме в болницата в кома което значи да очакваме положителна развръзка след разплитането на някакъв дребен плот ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Това трябва да е и причината поради която расте за разлика от всички останали лоли пощальонки
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 6:40 pm |
faye |
|
|
Тоз последния епизод не може просто още по противоречиви чувства да ми докара ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Колкото и да го мисля тез героите които ги тормозеха бяха нервещи ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А и Фумика да седи и да гледа отгоре все едно може да е съдя не спомогна за добро впечатление от епизода, но определено докосна някакъв нерв тоз път историята и не мога да остана безразлична, но не знам кой точно да псувам ><
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 21, 2008 1:48 pm |
faye |
|
|
Защо?! Искам 8ми еп!
Колкото до седми - ами и аз бих гръмнала някого ако имам такова чудо на главата. Горката Фумика ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Но пък не очаквах да се разкрие. Като я видях такава наведена приведена реших че ще си замине и само на коментара и ще минем. Е така по нелогично стана но пък увеличи очаването ми за следващия еп
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 1:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4067.jpg) |
dggm |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 2:53 am Мнения: 182 Местоположение: Варна
|
Изгледах го по препоръка на Konsulat и почти не съжалявам, особено на фона всички тея бози с които ни тровят напоследък. До 7 еп е просто страхотно, след това стана такава боза, че направо ми се доповръща. Жалко. В повечето добри анимета верно има слаби моменти, но цялата втора половина да е толкова слаба - раочарован съм
Все пак го препоръчвам, дори и само заради първата половина.
Сега като се замисля, добрите анимета бе слаби моменти мога буквално да ги преброя на пръстите на едната ръка на някое трипръсто извънземно - напр. Haibane Renmei, Плачещите цикади, Honey and Clover, но една птичка пролет не прави.
_________________ Air France SUX
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 2:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Страшно силно аниме!! Не можах да си отлепя очите от него, докато не изгледах всички епизоди. В някаква степен показва реалистично какви изроди има в днешното общество, колко жестоки могат да са децата/тийнеджърите, но и че все още има доброта и обич <3 Трогателно и адски тъжно на моменти, почти ужасяващо на други, но и носещо усмивка на трети ^^ Историята с чичото и малката Фумика дори успя да ме поразплаче ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) а девойчетата в 4 епизод доста им се зарадвах
От "добрите" и що годе главни герои всичките ми харесаха по един или друг начин, но може би най много Чиаки - от малкото лолита, които ми направиха особено добро впечатление е ^^ Канаме също ми допадна доста (:
Може би единствената ми забележка е, че епизодичните герои някакси много си приличаха визуално и почвах да ровя в старите да видя същите ли са ^^'''
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shigofumi ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 12, 2012 1:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Сега като поглеждам назад, виждам, че това аниме ми е било почти от две години в on-hold листа. Проклетата говореща тояга! (Даже са две!). Иначе като изключиме тях, мога да кажа, че рядко се намира толкова добър псайколоджикъл, особено в днешно време, когато се разчита повече на визия, отколкото на съдържание. Ех, май няма нищо по-увлекателно от мръсотията в човешкото съзнание.... (Малко ми напомня на Boogiepop Phantom).
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|