|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 8:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=774_1563103638.jpg) |
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
xkivax написа: Ъъ...мангата как ще е на 20 години,не е ли някъде от средата на 90те? Оо (то и аз толко помня какво е пишело из нета,ама...) И ъ,не Какво учеха верно,че не се загледах особено? XD
Мангата е стартирала през 1990 г., тоест преди 18 години.
А иначе, според показаното в епизода, имат изпити по магематика първа част, математика втора част, английски първа част, английски втора част, физика, класическа литература, японски език и история на света.
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Още една сапунка за следене... Започвам да прекалявам. =/
Уотевър, анимето е приятно засега, дано продължи така. В този епизод нещата се позабавиха, което на мен ми допадна. Изплаших се, че ще стане нещо като с Bokura ga Ita - в 4ти епизод тръгнаха и оттам нататък сапуни и половина
Изцепката с хвърлянето на врата посредата на състезанието беше повече от абсурдна, но като оставим това, епизодът радваше. Най-вече плесницата и краят ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Котоко ми допада единствено в моментите, когато страшно му се издразни или реши да му прави мръсно, през останалите нещо много тъпа я представят. А Ирие е е*аси cold-hearted-а, радва на макс
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 11:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
dendi написа: Първото нещо от което трябва да се оплача и ме човъркаше докато гледах трети епизод е косата й. Този hair style беше отвратителен XD
Аха, първото нещо, с което ще трябва да се съглася. Ама се преживяваше. Просто голям идиот това момиче, толкова ми е забавна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Велики глупости прави в този епизод, особено на щафетното бягане. А майката как така не изревнува когато прибраха папа за "the person I love" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Голям образ е тя, една от онези уникални майки сталкъри от старите анимета. Трябват ни повече такива.
Кин-чан пък е такова добро момче, жестоко пренебрегван милият XD
А на приятелките се чудя как не им се е разсърдила още, то това си беше направо...лапешка постъпка от тяхна страна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 2:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Плесницата ме израдва на макс! Но наред с нея и неговото оправдание де - "Запомням всичко което виждам!" .
Как може такъв отличник да използва толкова лейм извинение ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Края беше супер, наистина малко неочакван. Може пък писмото да го е разнежило, знае ли човек ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 10:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
4ти епизод беше велик. Все повече и повече почва да ми харесва това аниме.
Не, майката изобщо не е явна.
Голямо лице е. Какти каза Haruka, трябват ни повече такива майки. То си се надушва че анимето е по-стара манга само от персонажите.
Много сладко shoujo e това.
А за постерите.. кой знае може и майката да е ![=))](./images/smilies/=)).gif) малко ме съмнява де, но щеше да е много дебилно, ако беше тя. Голям смях~
Yuuki е голям сладур. Искам такова братче XD чак reserch щом и посвети.. то к'во няма. На такава атракция XD. Обаче Kotoko как се нарисува XD. А Irie-kun как се изгаври с нея на края.. Poor Kotoko.. >.>
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|