|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 4:47 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Moon написа: тогава още нямаше rebelion, нормално да е някаф тапак, но сега, на място където са се случили всичките тия неща да сложат някаф тапак... дъли?.. Не знам кой и как определя кой ще е генерал-губернатора на дадена провинция, но този, дето Зиро го утрепа, определено беше арогантен тъпак. Ако не беше тъп нямаше да остави Гилфорд да се разправя с китайския посланик - все пак Гилфорд и ко са елитни войници и определено е глупаво да ги остави някъде на майната си (дори не бяха и в резерв). А за капак по най-тъпия начин показа къде се намира. Направо да беше пратил съобщение на Зиро: "Ей тука съм - ела ме убий!" Може би британците са решили, че след като Зиро е "мъртъв" японците са си научили урока и повече няма да правят глупости. А бомбите съвсем не бяха толкова много. Взривиха един или два етажа - колкото беше нужно за да съборят кулата. В предвид на това, че над взривената част имаше още сигурно към 10 етажа (които тежат много) не се изискват кой знае какви усилия да се събори кулата. По-големия проблем е да падне където трябва. Цитат: Мен ми е по-интересно как пък тея британски войници всеки скапан път излизат от тия мехи?Как един не се усети,че може би нещо не е в ред в ситуацията наоколко да е пълно с трупове на елитните части,но едно кирливо слаботелесно хлапе да е оживяло.
Ъъъ, решил е, че "хлапето" сега е дошло и не е бил там първоначално? Т.е. Лулу така ги е намерил войниците?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 5:04 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
shadowblack написа: Цитат: Мен ми е по-интересно как пък тея британски войници всеки скапан път излизат от тия мехи?Как един не се усети,че може би нещо не е в ред в ситуацията наоколко да е пълно с трупове на елитните части,но едно кирливо слаботелесно хлапе да е оживяло. Ъъъ, решил е, че "хлапето" сега е дошло и не е бил там първоначално? Т.е. Лулу така ги е намерил войниците?
Пак е нелогично.
Първо какво прави този ученик в такава сграда,насред терористичекса инвазия.
Второ той е британец,а се предполага,че терористите целята британци,не япнци.
Трето-дори да е дошъл по-късно,как се е измъкнал от терористите.
Всъщност,колкото по-опасен става Лулу,толкова по-малко внимание му обръщат.В първи сезон щаха да му теглят куршума,ако не бяха Сузаку и Гиаса,а тогава той беше просто злобен тийн.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 4:42 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Lord_Hellhammer написа: Много як епизод
E тва е мнението, ПИЧ ИДОЛ СИ МИ XD
Ся стига сте спорили, бомбите са си бомби, вие откъде сте сигурни, че цЪцЪ не му чете мислите или просто нейните бомби са истински бомби... В смисъл личи си че момичето нещо не е у ред, верно жената кърви и не умира, ама тя прекалява... ПлЮс тва винаги може да е последователка на баба Ванга напред в бъдещето... не е като и до ся да не е имала пророчески изяви...
И защо трябва в хубавото аниме да набутвате гаден, мазен, романс. Те че ще се оправят накрая всички, то тва е ясно, война е, напрегнати са, тряа да разпускат от стреса, ама за кво тряа и да се обичат *вдига рамене*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 5:09 pm |
|
Xguard |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 03, 2006 8:53 pm Мнения: 489 Местоположение: Burgas
|
bloodsongg написа: нещо ми подсказва че Lelouch ще стигне по надалеч от тоя рапон Кира ^_^
Едва ли .. самия замисъл на анимето не му позволява да постигне нещо повече от Lighto . Да "освободиш" няква страна от ... няква измислена империя е супер смешно в сравнение с драстично намаляване на престъпноста в световен план .
_________________ https://www.youtube.com/user/VVc0mpu73r
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 10:36 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Zenith написа: Zero vs. KiraИначе романса трябва да го има.Твърде много яки каки има,за да се изпусне.Пък и Лулу,ако не е някой супер хомо(ама и тогава има избор момчето) няма как поне малко да не се подадде.Особено на безсмъртната вещица...И той е човек.Нищо,че има божествен компелкс.
1. Hot cunts.
2. No romance.
3. A lor of very hard anal and facial fuck.
4. ???????????!?!??!
5. PROFIT!!1!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|