|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 4:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
KISSSY написа: Когато се появи в униформата на шинигами си изглеждаше редовен ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
доста нередовен е даже - капитанско наметало, привързано от едната страна с лейтенантска джаджа - това обозначение дето лейтенантите носят завързано над лакъта
най-разпространената теория е, че е бил член на Royal Guard-a и такава им е униформата
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 7:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Uchiha Madara' написа: Ишин, че е бил голяма работа в СС е сигурно, аз вярвам на гореспоменатата теория че не е бил обикновен капитан, ами част от Royal Guard-а, и капитанския му парцал е прикрепен по някакъв странен начин, така че 100% не е някво капитанче.Това вече дали е бил в някоя от noble фамилиите ми е по - интересно.На външен вид ми прилича на Kyōraku Shunsui, а пък приликата м-у Ичиго и Кайен ме навежда на мисълта че е от Shiba клана, това ще и обясни защо са изгубили честта си.
А може просто да му е топло:V.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|