|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 2:28 pm |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Да, епизодчето беше сладко. Майката ми се струва още по-голям папарак от преди И всичко продължава да е толкова нагласено, направо му се радвам XD В началото си помислих, че тя няма да успее да влезе в списъка, но напротив, по правило успя и разби всички :рр
И Irie-kun изглежда добре в роклички. Еха
Нещо обаче са ми малко бързи в разчупването на леда, мислех че ще оставя да й се тряска вратата на метрото под носа още няколко епизода, но явно работят по въпроса. Е, няма нищо, ситуацията е симпатична и действието се развива сладко. Анимето не се представя зле за сега и заслужи поне да си го гледам за разпускане :р
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 3:04 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Върви си все така сладко ^^
Майката е голяма скица Искала момиче, поработила е по въпроса... xD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 6:42 pm |
|
sudoku |
|
|
|
Cagalli написа: Е ако се очертава да е само 13 епизода трябва по-бързо да развиват нещата май Но ако и пак я беше оставил да си изпусне влака щях да се разсипя от смях
Мислех, че ще е 26 ?
А иначе новото епизодче доста ми хареса, имаше доста забавни моменти - побърканата майка-папарак все повече ми харесва. Обаче най се хилих на Наоки в рокличка - не, това просто беше култово Котоко намери единствената му слабост, за да го изнуди
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 8:25 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Cagalli написа: Много готин втори епизод, наистина. Иначе Ирие нормално да е толкова озлобен, майка му си е направила страшна гавра с него като малък
Даа, трябваше да вземе няколко снимки Kotoko, че да може да си изкара и другите тестове
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 11:10 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Хахахаххахахаха, това е толкова добра идея! Жалко, че на Котоко не й стиска ;/
sudoku написа:
И правилно мислиш! Просто аз съм бляла някъде и съм се объркала
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 8:31 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Дам... епа беше доста забавен... Много ми хареса каква подла муцунка направи Котоко, като видя снимките от албума.
Майката рулира с тоя апарат, снима и след това казва "извинете" Даже взе да ги сватосва
Много свежа, романтична комедия... може би най-добрата за месеца.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 10:12 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Ирие с такава травма от малък нищо чудно, че е станал изрод... ам, т.е. гений. Сериозно, толкова много си прилича като малък XD
Хареса ми само как реагира Котоко като й каза, че е нормално човек като прочете нещо въднъж да го запомни
Наистина е страшно нагласено. Разбира се, той на 1 място, тя точно на 50. И цялото това нагласяване е големия му плюс. Страшно приятничко за гледане продължава да бъде.
/А впорчем, казахте, че мангата е от преди 20 години ако помня правилно. Преди 20 години ученичките имали ли са телефони с камери о.о?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|