Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:46 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

He is back! More evil, more bad - ZERO! :twisted:
Най-сетне разбрахме к'во е станало в края на първи сезон, евала...това аниме продължава да не ме разочарова! :wink:
Колкото до Геасс-ите, много хора почнаха да ги имат, да не ги продават в някоя баничарница? =)) =)) =))

Иначе за сега на това аниме мога да дам само 11/10 :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 8:30 am 
Аватар

Имах чуството, че Гиаса почна неубедително с първия епизод. Някакси го нямаше онова чуство, което авторите са запазили за втори епизод, за да ме удари двойно. Епизода беше страхотен и само настръхвам при мисълта за възможните развития.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 9:01 am 
Аватар

thefolenangel написа:
Колкото до Геасс-ите, много хора почнаха да ги имат, да не ги продават в някоя баничарница? =)) =)) =))

:lol: :lol: И аз искам по един за всяко очо!
Инче мега добър втори еп,това аниме все повече го обичам <333 ^~^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 9:26 am 
Аватар
Masaka?!

В началото Интрото с обясненията е попроменено, пак я има голата/цензурирана сцена а C2...
3 секунди по-късно субтитрите: "what will remain of these ripples...", аз естествено в първия момент го чета като 'nipples' =))

Това за Роло/Вилета, Императора/Сузаку - spot on, нях, същото го спекулирах в оназ тема. :mm:

Лулу мноого лесно Гиас-на онзи войник. Тия меки нямат ли нещо сензори за отчитане на биологична дейност? Войникът поне оръжие можеше да насочи към нашия (може да е поставена/спяща клетка (ццц, вкарахме терористичния жаргон)). Ще се престоря, че не съм обърнал много внимание на този момент. :nod:

Брех, тоз Меч на Ашура - намесихме Хинду божества, май досега солидно аниме с подобна митология си нямаме? :lol:

Сцената с Лулу/Карън беше задълже (особено щом тя му избяга в най-нужния момент, супер лейм... поне Сузаку да я беше прострелял/обезвредил нещо...). Ще има още мноого сексуално заредени моменти м/у тях двамата. Муахахахаха :lol: Пък и Лулу - може да е кекав, ама е възпитано момчето (личи си, че е обучаван в елитни академии) - веднага слага униформата на мацката. Найссссссссс....

Дадоха за малко японското лоли, Рак'ша, ДийтХард :lol:, който щеше да умре от кеф като го видя нашия. Лулу е понаучил някой друг жест, доста по-премерени и преднамерени движения. Време беше да спре с лудото ръкомахане като някой луд германски диктатор от миналия век... Изображение

А че малкият дриш ще се окаже пилотът на златно/лилаво/синьото нещо... беше твърде лесно (още от OP-a го загатнаха), то затова и го показаха в края на епизода - няма такъв 'cliffhanger' ><'''

Саундтракът на сезон 2 е страхотен засега. Мелодийките по време на еп-а бяха <3. А Шицу какъв поглед извади по едно времиии, влюбен съм:
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 10:36 am 
Аватар

На Karen сцените повечето бяха как се дупи..заразлика от C.C. в пьрвия сезон..сега ще видим до края на анимето кой повече дупеви моменти/сцени ще има..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 11:50 am 
Аватар
in need of a hero

Знаех си, знаех си, знаех си, знаех си, че в Роло има нещо гнило! Долно тъпо пишлеме с Геасс!

Чайнийз пич-а с дългата коса почва все повече да ме радва. Усещам как ще изкряка съпротива на Съпротивата в най-скоро време. Освен ако не е до болка лоялен :roll: .

Та флашбек-а (най-важната част): Много съм ядосана на Сузаку. Как може на репликата "Ще предадеш приятел, заради повишение?!" да отговориш с "Точно така." :shock: Момчето много ясно, че е сърдито за друго ама поне да се беше изяснил, това беше грубо. Да не говорим как все повече започва да ми прилича на ЕМО до мозъка на костите си. Сериозно, да покаже малко по разнообразни физиономии поне.

Лулу ми е интересно сега какво ще прави в училище следващия епизод, като Вилетта е там и Роло барабар с нея (който междувпрочем иска да го убие). И отделно, че Сузаку знае кой е Зеро и е обещал да го пречука... Малко нелогично да се показва толкова наяве о.0 ...

Друго, друго... Карен все още не ме радва. Така че няма да говоря за нея :lol: . Но пък за сметка на това С.С. мачка. Жалко че не показаха малко повече от нея в този епизод, но... аз съм търпелива.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:43 pm 
Аватар

М дамз готино беше да разберем какво точно се е случило най-накрая,че поне да няма кой знае какви изненади :P С.С. е жестооокааа!!Искам да разбера повече за нея,крайно време е!Роло е някво подло същество,затова пък ме изкефи как пилотираше меката си,предусещам много битки с него :D Само ми е чудно гиъс-а на императора същия ли е като на Лулу или некъв друг тип...Те пък хиляда станаха,бах мааму цялата рода...Сигурно и Мариане ще е гиъс юзър :lol:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:41 pm 
Аватар

Сега каквото и да напиша 100% ще повторя голяма част от предните коментари, но няма как пък да не прасна и аз някое постче.. :lol:
Просто епизода си беше много добър и си заслужава повторенето на едни и същи неща :lol: Прекрасно че се изясни малко края на първия сезон, ноо е неясно още положението с тези размножаващи се geass user-и :lol: Много забързано темпо, добри битки ама прекалено много сцени с надупената Карен в нейния ро-бот :lol:
Също имаше и няколко супер нелогични момента, които няма как да ги опиша защото ако започна ще се объркам още повече..
Та очаквам teh next episode с голямо нетърпение :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 6:46 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Най-накрая яснота около края на 1ви сезон... леле колко просто развитие... не са го измислили добре...
Важното е, че чичо Зеро се завърна и почна да прави к'вот си иска. Хоп страничка, хоп алиансче с Китайците...
Поне видяхме няколко интересни неща, като двуокия Гиас на Баш шефа, (Татко Люлю). Доведения брат на Люлюш по баджанашка линия естествено също има Гиас. А бе ша каже човек, че тея Гиаси ги продават на някъв битак, отиваш и ти правят Гиас по поръчка... Всеки втори с Гиас, ебати простащината...
Естествено мръсното комплексарче Сузаку пак ме дразнеше през целия епизод. Бати тъпанара, щял да промени света от вътре, за което е предал Люлюш на баща му. Тоя пич взе да ме дразни още повече с новия сезон.
Бе интересно е въпреки, че историята се развива супер зле...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 7:40 pm 
Аватар

thefolenangel написа:
Най-сетне разбрахме к'во е станало в края на първи сезон, евала

абе какво най-сетне на втори епизод мамицата му о.0

иначе мдааа добър еп, но за разлика от останалите не ме кара да потръпвам или нещо. просто добър еп на яко аниме. някакси очаквах да се създаде нещо повече - единствено оръжието и тоя нова меха. но останалото си е по същата песен с малко по-висока тоналност.

репликата "a gift from an immortal witch" ме изпълни обаче :spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 10:53 pm 
Аватар

Сууупер доволно.
Не мсиля,че беше прекалено,напротив напълно резонно се случиха нещата.В крайна сметка едно е да е с амнезия,но съвсем друго да си върне спомените и да не даде обяснение.
Личната свита на Корнелия била само от бишита.Това не го видях в миналия сезон.
12те Рицаря са няква готина компания,като изключим киселия Сузаку и онова с розовата коса(розовото индикира,че мацката не струва(вж.Юфи)).
Тоя от китайската федерация как успя да се набута на Гиаса като Зеро си беше все с маска.
За това,че Гиаса е станал като дъвките от пет стотинки е много неприятен момент.В миналия сезон имаше само двама души с такова и то,за да се покаже на Лулу,че не е чак толкова богопомазан.А досега за два епизода трима души и вярвам,че тепърва ще се разкриват още един милион.
Поне знаем,че Роло е фейк и че Гиаса не му отива.И защо по дяволите всяка ултра силма меха трябва да е като плакат на карнавал.Ланселот,на Корнелия,тази на Роло,а и в ОП на Рицарите машинарийките бяха едни шаренки...
Това меча признавам въобще не го вдянах,явно пак се е намесил някой мит,който ми е неясен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 11:50 pm 
Аватар

Morridin написа:
Брех, тоз Меч на Ашура - намесихме Хинду божества, май досега солидно аниме с подобна митология си нямаме?

А не е ли на Акаша? :drop:

Иначе, епизода беше супер, а накрая тва с Роло ме шокира въпреки че го очаквах от първия момент като видях mass-production lancelot-a xD

P.S. И този епизод изобилстваше с фен-сървис сцени с Карен! xD
Не че има нещо лошо де...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 12:36 am 
Аватар

i wanna see moar kallen x zero stuff

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 8:46 pm 
Аватар

Аз в тоя еп се уверих, че нямам търепение да понауча малко повече за рицарите. Сузаку се насади на пачи яйца. Пожелавам му късмет и на добър час, ще му трябва. Хора като Люлюш не повтарят грешки. Да го беше убил, та да си спести мъченията. Но си идваме и на въпроса, защо не са го убили. Очевидно с тия геаси работата е много сложна, явно там идва цаката на нещата и съществото на идеята защо за пожалили Зеро.
Абе колко Геаса се появиха за един еп? :o Аман вече... Като са много, трудно се помнят...
Зеро как обаче задърпа конците на Китай. Евала му.

По едно време като бяха сами се бях заклела, че ще стане някакво романсче м/у Люлю и Карен. После осъзнах, че трябва да си подновя жълтата книжка...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 8:59 pm 
Аватар
in need of a hero

Абе какъв романс между него и Карен? Той очевАдно я използва :o . Не че тя се съпротивлява де, ама айде :roll:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]