|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 9:26 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
В началото Интрото с обясненията е попроменено, пак я има голата/цензурирана сцена а C2...
3 секунди по-късно субтитрите: "what will remain of these ripples...", аз естествено в първия момент го чета като 'nipples'
Това за Роло/Вилета, Императора/Сузаку - spot on, нях, същото го спекулирах в оназ тема.
Лулу мноого лесно Гиас-на онзи войник. Тия меки нямат ли нещо сензори за отчитане на биологична дейност? Войникът поне оръжие можеше да насочи към нашия (може да е поставена/спяща клетка (ццц, вкарахме терористичния жаргон)). Ще се престоря, че не съм обърнал много внимание на този момент.
Брех, тоз Меч на Ашура - намесихме Хинду божества, май досега солидно аниме с подобна митология си нямаме?
Сцената с Лулу/Карън беше задълже (особено щом тя му избяга в най-нужния момент, супер лейм... поне Сузаку да я беше прострелял/обезвредил нещо...). Ще има още мноого сексуално заредени моменти м/у тях двамата. Муахахахаха Пък и Лулу - може да е кекав, ама е възпитано момчето (личи си, че е обучаван в елитни академии) - веднага слага униформата на мацката. Найссссссссс....
Дадоха за малко японското лоли, Рак'ша, ДийтХард , който щеше да умре от кеф като го видя нашия. Лулу е понаучил някой друг жест, доста по-премерени и преднамерени движения. Време беше да спре с лудото ръкомахане като някой луд германски диктатор от миналия век...
А че малкият дриш ще се окаже пилотът на златно/лилаво/синьото нещо... беше твърде лесно (още от OP-a го загатнаха), то затова и го показаха в края на епизода - няма такъв 'cliffhanger' ><'''
Саундтракът на сезон 2 е страхотен засега. Мелодийките по време на еп-а бяха <3. А Шицу какъв поглед извади по едно времиии, влюбен съм:
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 11:50 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Знаех си, знаех си, знаех си, знаех си, че в Роло има нещо гнило! Долно тъпо пишлеме с Геасс!
Чайнийз пич-а с дългата коса почва все повече да ме радва. Усещам как ще изкряка съпротива на Съпротивата в най-скоро време. Освен ако не е до болка лоялен .
Та флашбек-а (най-важната част): Много съм ядосана на Сузаку. Как може на репликата "Ще предадеш приятел, заради повишение?!" да отговориш с "Точно така." Момчето много ясно, че е сърдито за друго ама поне да се беше изяснил, това беше грубо. Да не говорим как все повече започва да ми прилича на ЕМО до мозъка на костите си. Сериозно, да покаже малко по разнообразни физиономии поне.
Лулу ми е интересно сега какво ще прави в училище следващия епизод, като Вилетта е там и Роло барабар с нея (който междувпрочем иска да го убие). И отделно, че Сузаку знае кой е Зеро и е обещал да го пречука... Малко нелогично да се показва толкова наяве о.0 ...
Друго, друго... Карен все още не ме радва. Така че няма да говоря за нея . Но пък за сметка на това С.С. мачка. Жалко че не показаха малко повече от нея в този епизод, но... аз съм търпелива.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 5:41 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Сега каквото и да напиша 100% ще повторя голяма част от предните коментари, но няма как пък да не прасна и аз някое постче..
Просто епизода си беше много добър и си заслужава повторенето на едни и същи неща Прекрасно че се изясни малко края на първия сезон, ноо е неясно още положението с тези размножаващи се geass user-и Много забързано темпо, добри битки ама прекалено много сцени с надупената Карен в нейния ро-бот
Също имаше и няколко супер нелогични момента, които няма как да ги опиша защото ако започна ще се объркам още повече..
Та очаквам teh next episode с голямо нетърпение
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 6:46 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Най-накрая яснота около края на 1ви сезон... леле колко просто развитие... не са го измислили добре...
Важното е, че чичо Зеро се завърна и почна да прави к'вот си иска. Хоп страничка, хоп алиансче с Китайците...
Поне видяхме няколко интересни неща, като двуокия Гиас на Баш шефа, (Татко Люлю). Доведения брат на Люлюш по баджанашка линия естествено също има Гиас. А бе ша каже човек, че тея Гиаси ги продават на някъв битак, отиваш и ти правят Гиас по поръчка... Всеки втори с Гиас, ебати простащината...
Естествено мръсното комплексарче Сузаку пак ме дразнеше през целия епизод. Бати тъпанара, щял да промени света от вътре, за което е предал Люлюш на баща му. Тоя пич взе да ме дразни още повече с новия сезон.
Бе интересно е въпреки, че историята се развива супер зле...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 7:40 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
thefolenangel написа: Най-сетне разбрахме к'во е станало в края на първи сезон, евала
абе какво най-сетне на втори епизод мамицата му о.0
иначе мдааа добър еп, но за разлика от останалите не ме кара да потръпвам или нещо. просто добър еп на яко аниме. някакси очаквах да се създаде нещо повече - единствено оръжието и тоя нова меха. но останалото си е по същата песен с малко по-висока тоналност.
репликата "a gift from an immortal witch" ме изпълни обаче
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 10:53 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Сууупер доволно.
Не мсиля,че беше прекалено,напротив напълно резонно се случиха нещата.В крайна сметка едно е да е с амнезия,но съвсем друго да си върне спомените и да не даде обяснение.
Личната свита на Корнелия била само от бишита.Това не го видях в миналия сезон.
12те Рицаря са няква готина компания,като изключим киселия Сузаку и онова с розовата коса(розовото индикира,че мацката не струва(вж.Юфи)).
Тоя от китайската федерация как успя да се набута на Гиаса като Зеро си беше все с маска.
За това,че Гиаса е станал като дъвките от пет стотинки е много неприятен момент.В миналия сезон имаше само двама души с такова и то,за да се покаже на Лулу,че не е чак толкова богопомазан.А досега за два епизода трима души и вярвам,че тепърва ще се разкриват още един милион.
Поне знаем,че Роло е фейк и че Гиаса не му отива.И защо по дяволите всяка ултра силма меха трябва да е като плакат на карнавал.Ланселот,на Корнелия,тази на Роло,а и в ОП на Рицарите машинарийките бяха едни шаренки...
Това меча признавам въобще не го вдянах,явно пак се е намесил някой мит,който ми е неясен.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 11:50 pm |
|
Sayo` |
|
|
|
Morridin написа: Брех, тоз Меч на Ашура - намесихме Хинду божества, май досега солидно аниме с подобна митология си нямаме?
А не е ли на Акаша?
Иначе, епизода беше супер, а накрая тва с Роло ме шокира въпреки че го очаквах от първия момент като видях mass-production lancelot-a xD
P.S. И този епизод изобилстваше с фен-сървис сцени с Карен! xD Не че има нещо лошо де...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 8:46 pm |
|
extasy |
|
|
|
Аз в тоя еп се уверих, че нямам търепение да понауча малко повече за рицарите. Сузаку се насади на пачи яйца. Пожелавам му късмет и на добър час, ще му трябва. Хора като Люлюш не повтарят грешки. Да го беше убил, та да си спести мъченията. Но си идваме и на въпроса, защо не са го убили. Очевидно с тия геаси работата е много сложна, явно там идва цаката на нещата и съществото на идеята защо за пожалили Зеро.
Абе колко Геаса се появиха за един еп? Аман вече... Като са много, трудно се помнят...
Зеро как обаче задърпа конците на Китай. Евала му.
По едно време като бяха сами се бях заклела, че ще стане някакво романсче м/у Люлю и Карен. После осъзнах, че трябва да си подновя жълтата книжка...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|