|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 9:13 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
@CATAHATA - туй е темата за спекулации, нал знаеш - има още поне 5 теми на различна тематика за CG.
Гиаса на Роло е незабавно/мигновено придвижване?
Гиаса на императора е свързан със слагане на фалшиви спомени? Или е същия като на Лулу (който досега обаче не е правил никога толкова 'major rewrite' на нечие съзнание). Но поне имаме обяснение що Мариан е намалила охраната в деня на атентата - Гиас.
Появиха се и хората на Koрнелия, което значи, че нея нещо никаква я няма. Те нали са и рицарите, по default си стоят с нея...
Следващият еп, Роло ще замине - или до два/три еп-а макс... Твърде много Гиаси се навъдиха, а и разните му Рицари на кръглата маса са си достатъчно голям проблем, че да му трябва на Лулу още един....
Последна промяна Morri D'in на Пон Апр 14, 2008 4:01 pm, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 4:02 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Оня смешката със слуха също имаше и на двете очи...
Просто си варира...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 7:51 pm |
|
faye |
|
|
|
Хайде един нов фенфик
Вече сме наясно какво горе долу е станало. Но кой е Роло? И какво е Нанали? И тук ми хрумна една идея, породена от изказване по назад в темата. Нана е била трансформирана във вида на СС и ВВ! И след като това е станало е дала на някой Геас. И тук това ще е Роло(да знам шанса не е прекалено висок ) Сега въпрос защо Роло зае подобна позиция срещу Lulu? Не ми се вярва да е вярна пионка на императора. Оставам с впечатлението, че който има геас е кандидат за силата на кралете и съответно няма да се остави току тъй да го използват. Ако Нана е контрактора, то тогава е обяснимо защо е при Лулу. А вече защо иска да му се противопостави... Кой знае какво може да измисли един болен мозък Още едно шантаво предположение: Нали контракторите са склонни да изпадат в любов... Пример: Лулу-СС, Майо-СС, сега остава и императора да е педо и просто сме на шест Та Ако се окаже че нана е станала от вида на СС, то тогава Роло някакси е почнал да си я харесва и е счел, че нейния бродър-комплекс не го устройва
Колкото до вавилон: Залагам на древна раса, която е решила, че иска да завзема света и е измислила геаса, като оръжие срещу боговете. Този който се издигне над геаса съответно става крал хем на човешкия хем на божествения свят. Що годе е логично
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 8:26 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Така ..моята терория защо Гиас-ите са повече е следната Гиасите са само два - принципно Гиасът трябва да взема и двете очи...
Както е при краля -на него ВВ му е дала Гиаса
Но при СС - видяхме че Мао имаше и на двете също Но тя го е изоставила... така стигам до Люлюш и Роло ...още в първи епизод войската я охраняваше и я водеше нанякъде...според мен е била предала вече част на Роло -и затова му е само едното око,при срещата с Люлюш е била отчаяна и е трябвало да го предаде на някой друг - Люлюш се оказва прекрасна възможност и предава на него другата част от силата си..... и така Роло и Люлюш се оказват с двете половинки на една и съща сила- тази на СС .....примерно
НО това не обяснява как Мао и Люлю имаха Гиаси едновременно... Може би след като контрактора изостави предишният си приемник може на ново изцяло да предава силата си
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 11:10 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ако приемем,че Гиаса по принцип трябва да е на двете очи и СС е дала и на Роло,и на Лулу по една частичка това би обяснило и защо Лулу може да го ползва само по веднъж на човек.Другото е,че вероятно СС няма лимит на колко човека може да даде Гиас,щом не поправи Лулу ,когато намекна че тя е подарила очите на Императора.Може би просто трябва да я предаде цялата,защото когато още в първи сезон тя видя Сузаку на оня стадион имаше някакво странно усещане,което наведен на мисълта,че явно и той трябва да получи.Кой ги знае тези?!
Нанали много ме притеснява къде изчезна и единственото,което ми идва наум е,че с нея се е случило като в приказките.Когато ВВ е дала Гиас на императора договора,който са сключили е бил от типа на "аз ти давам това,ти ми даваш еди-коя-си-твоя рожба и за да не съм зла ще е тази,която всички мислят за мъртва!".Примерно.Това обяснява защо ВВ разкри на Сузаку тайната на Гиаса и защо прибра Нанали.Императора не се интересува от дъщеря си...
Аз съм почти на сто процента убедена,че Сузаку няма да има Гиас(поне един да остане чист),защото всички знаеш за хроничната му ненавист към тази,иначе толкова симпатична сила,а макар да иска да сгъне Лулу ще се оповава на вътрешните си сили.
И последно...Не мисля,че някой е ползвал Гиас върху Мариан.По-скоро тя е имала някакъв план.
Ох, .
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 11:56 pm |
|
BG.Freak |
|
|
|
Абе то Сузако може и да не иска гиас ам си има : CC му направи не пряк контакт с него и после на откриването на "NIPON" тоя я видя в робота (демек осеща я или нещо такова) тя пак го докосна тоя пат дирекно и останови 4е тое реагирал на контракта.
Просто тои самия не е останавил 4е е носител на Геас щото много ненавижда тази сила .
А сега малко спекулации за целата конспирация:
Както някой ве4е се досещат си4ко е плот на боолния мозак на императора и неговото веяра в еволюцята на Британия (демек няма равество между хората и по силния премахва по слабия).
И то4но тая идея е той създава във своето семеиство кара децатаси да се премахват един друк така 4е накрая да застане някои по силен(в Геас отно6ение също) от него на трона. И затова прави интригире около Зеро и го насъсква срещу Империята.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 12:03 am |
|
Sayo` |
|
|
|
Morridin написа: Гиаса на Роло е незабавно/мигновено придвижване?
Teleportation - Yup, just like in the PS2/PSP game.. which is awfully stupid btw. xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 11:04 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
То ще е ташак да излъчат първо 4.Нали ще загубим доста важна информация.
Честно казано се очакваше да се случи нещо,каквото и да е то.Много хубаво не е на хубаво.
Аз предпочитам да ги пуснат 3 и 4 заедно.Ще е чакане,но е по-добре от това да се претупват нещата.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 11:45 pm |
|
faye |
|
|
|
Най-накрая намерих активен линк за тез въпросни сцени тук(гледате си на ваша отговорност!!)
Всеки случай вече разбирам защо е толкова голя въпрос. Прекалено споинато Все пак ми се ще да си го излъчат ккакто е трябвало и да забравят за инцидента ><
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|