Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:16 pm 
Аватар

Като за първи епизод на продължение не е зле. "Старите кучета" са живи, Черните рицари са пак в играта, време е да започе втори сезон.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:22 pm 

Btw сериозно не мога да разбера как Сузаку е жив. Значи по всичко личи, че Карен не я притеснява истинската самоличност на Лулу ---->>> в пещерата като бяха нищо друго не й пречеше да гръмне Сузаку, освен ако наистина не го е гръмнала, а той незнам си как е оцеля O.o . Или пък в последния момент някой да е нахлул и да е направил нещо си....няква много голяма мизерия ще да е.

Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Вто Апр 08, 2008 9:23 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:22 pm 
Аватар

Ей Сузаку няма да ми го барате ...Нина ви я давам да си я кълцате колкото искате

Иначе това с паметта наистина е странно,защо никой не знае за този малък брат >.> защо никой не помни нищо за случилото се...
Според мен сигурно по-късно ще ни разкажат какво е станало след срещата на Сузаку и Люлюш/или по-скоро как е завършила/...
Явно никой от героите не е умрял и от добрите, и от лошите :? :lol:

За момента има прекалено много въпроси и твърде малко отговори ..хубаво аниме :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 11:50 am 
Аватар

Много готин първи епизод, спомних си защо ми е харесал 1-я сезон : )
Карен ме изпълни като ги зачатка :twisted: .И да наистина - много неясни неща има засега >< (2 ep да видим-> Japan Independence Plan - 13.04.2008).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 12:52 pm 
Аватар

и на мен мн ми хареса тоя епизод! първо се учудих, щото не е точно продължение на първи сезон, и точно с това задържа вниманието още повече. и лулуш като си възвърна паметта, а и точно преди това беше мн добро, силно. нямам търпение до следващия еп!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 2:52 pm 
Аватар

Първи еп ми хареса с това че супер мн напомняше на първи еп от първи сезон, особено накрая.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 7:49 am 
Аватар

След нечовешкото мъчение,което преживях заради невъзможността си да гледам епизода на време сега се чувствам на седмото небе.
Наспойлих се много здраво,но по мое си желание,мразя да съм неинформирана,и все пак си го гледах само през моите очички.
Мен лично ме израдва на 90%.Този път и ОП и ЕД ми харесаха,защото миналия нещо ме дразнеха.
Дизайна радва.Не го намирам толкова променен.Единственото,което не можах да разбера е какво толкова всички пищаха околко Карен-чан.Милата е супел,ама чак толкова преверзни моменти не е имало.Всичко беше в рамките на допустимото със заешко костюмче.Роло е някакъв много безличен,а Лулу колкото и да са му промили мозъка,накрая пак запя старата песен.притеснява ме само,че този сезно май няма да се върне в релси,ами ще е по-откачен от преди."I wasn't wrong.The world was." WTF? Не си ли взе поука от мазалото,което направи за има няма три епизода?
Между другото Сузаку тук за пъърви път нещо ми стана някакъв симпатичен,макар това "Аз ще съм този,който ще убие Зеро" да почва да дразни.
Относно очото с Гиас.Напълно очаквано.Само беше потвърждение на всичките ни спекулации.И оттам излиза,че всичко това е било просто един голям негов план.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 10:20 pm 
Аватар
Културовед

тоя първи епизод не ми вдъхна надежда за "якото продължение на CG" ;/
просто очаквах продължение на старата история, а така както потръгна сякъш ще е просто втори първи сезон :О
ще видим... дано стане нещо интересно :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:44 pm 
Аватар

Лично мисля, че чакането си заслужаваше. :D :D GIEF EPISODE 2! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 11:19 pm 
Аватар

:twisted: :twisted: Ахахаха! :twisted: :twisted: О, да, определено си заслужаваше чакането! Не помня от кога не се бях радвал толкова на епизод от аниме.

Така, почнаха да обясняват едно по едно. Разбрахме какво се е случило с Лулу и защо си е загубил паметта, както и как онова говедо Сузаку се е издигнал толкова - оказа се точно както се предполагаше. Сега следва да се разбере кой е Роло, и явно следващия епзиод ще е посветен на това.

А ако и след този епизод има хора, които все още са фенове на Сузаку, ще почна сериозно да се притеснявам в какъв свят живеем...

Жалко само за Урабе - не ми се искаше да умира толкова скоро, но какво да се прави...

Баси, пак ще се чака цяла седмица... :( :( :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:17 am 
Аватар

Епизода беше супер, но..
Тук вече си личи промяната от атмосферата на първия сезон :? Очаквах далеч повече да ни мъчат за всяко малко парченце от пъзела а сега ни дадоха огромно количество от търсените отговори наведнъж. Това е единствената ми сериозна критика :)
Ами всъщност не,... Сузако не ми е станал по-малко симпатичен или повече противен :? Той си е заблудена овца, която в последния възможен момент ще разбере че няма друг избор освен да се подчини на новата световна власт т.е. Обединена Япония под Лулу :lol:
Не съм вярвала, че така ще се зарадвам на Нина! Просто като си помисля че това изражение е в резултат на Зеро и веднага ми идва в главата само мисли как още 100 -200 пъти пак ще го направи същото заради него. Карен не ми хареса сцената с нея :? Забави иначе бързия темп на епизода. Ей, знаех си че така ще стане! Ще се появи на сателитно предаване и ще обяви завръщането си! Въпреки, че беше очевидно това действие изпъна нервичките ми. А Диехарт и професорката само как се зарадваха =))
Но това с Роло не ми хареса :? Къв тоз Гиас кви тез чудеса?! Надявам се на смислено обяснение! Съюза с китайците доста бързо дойде, не че е неадекватен, но както вече казах прекалено много неща в един епизод. Не можеш да им смогнеш да им се насладиш.

ПС: ОП принципно не ми е по вкуса, но след няколко слушания не мога да си го избия от главата -.-

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:29 am 
Аватар

Ако погледнеш по-внимателно ще видиш, че "съюза" е всъщност използван гиъс - затова е толкова бърз. :P :twisted: А що се отнася до това, че ни дадоха твърде много отговори - тук не съм съгласен. Това, което разкриха, си се предполагаше така или иначе, пък и ако още бяха изчакали имаше опасност да стане някой бунт - една година чакане да разберем какво стана в оная пещера, и накрая да ни накарат още да чакаме... Но всъщност нищо чак толкова не обясниха. Къде е Нанали, кой е Роло, какво е станало с Мариан, кой/какво е V.V., и т.н. Получихме някои отговори (най-маловажните), но се появиха още въпроси и има една камара стари, на които нямаме отговор...

А сцената с Карен беше необходима - след начина, по който тя реагира когато разбра кой е Зиро и за неговия Гиъс, си беше в реда на нещата двамата да си поговорят и да се разберат.

Следващата седмица ще получим още някои отговори... но защо ли съм сигурен, че заедно с тях ще изникнат още амнайсе въпроса? :drop:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:14 am 
Аватар

shadowblack написа:
...

За геаса видях, че е бил използван над китаеца. Не става дума дали е обяснено или не, а че прекалено натрупан ми се стори епизода ^^
Нещо което пропуснах да изтъкна в предния епизод а е леко не на място: За изобщо - В първи сезон, когато Лулу нарече Геаса геас, СС го погледна учудено и попиа какво е това но в последствие го прие като наименование на способността, но ако това не е истинското име на способността(СС би следвало да е наясно с тези термини), защо ВВ и императора използват същото име и го разпространиха към Сузако съответно?! Това ми хрумна докато гледах сцената между императора и Лулу! И манджа с грозде или хинт за някакъв по основен факт... Надявам се второто

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:14 am 
Аватар

То па почнаха много Geass-и да дават, всеки втори има, един създава и трие спомени, друг пък използва супер бърза скорост ...
но Code Geass си е CG, на обичайното ниво, сега поне действието се развива с малко по-бързи темпове и на мен лично ми е една идея по-интересно, не само защото толкова време го чаках ^^
10/10 и за двата епизода
/чак сега се сещам да пиша, че гледах и първи, и съм очарован/

ии, да, тук ще има по-голямо чакане от това на Higurashi, а за него съм стоял по нощите да чакам raw-а, наистина страшно интересно е! особено след като скоро свърши Ookami to Koushinryou, където пък имаше търговски сделки, машинации и т.н., а тук има необикновени стратегии -> Zero ftw
скоро профил с него, очарова ме повече от G.U. Trilogy :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:16 am 
Аватар

епизода беше много силен! флашбека беше на место и си показаха кво точно е станало..битките с мехите бяха малко но задоволителни новата меха я изкараха доста здрава но радва..неми хареса че вече много за geass-ове се наблегна и се показват нови хора с Geass-ве като малкото пишлеме накрая..

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]