|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 8:32 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
fireyoh написа: На мен лично анимето ми харесва малко повече.. WOW, значи обичаш повтарящи се по няколко пъти кадъри, флашове в края на епизода, които се отнасят към началото на епизода и евтина китайска анимация с неистово проточване на историята. Това си заслужава голямото WOW. Всеки с меннието си ест. - моят поглед над анимето е такъв. . .houseboss написа: Каквито и да са вашите мнения за мен пак тои си остава наи якия герои В това никой не се съмнява, ма е малко тъпичко да искаш доводи, които хич не те интересуват. Поне се радвам, че все пак виждаш нещата каквито са houseboss написа: [{той избягва, той прогресира, той заяква, той отмъщава, той придобива - ТОЙ, Сасу, цялата манга е за живота на Саске, представен от гонещата гледна точка на цяла Коноха. }] Това ли е причина да не харесваш сасу. можеби сега наваксват и дават повече сасу за чаптерите в които го нямаше и си спомням как всички чакаха с нетърпение да видят сасу. Дъъ.. дочете ли поста или спря до там? Щото..SayanMk написа: Аз нямам нищо против Сасу, бтв. Учихите са ми интересни, не ми и дреме как се казва мангата. Но това са из основните причини..
Аз ти давах доводи, защо Хората не харесват Сасу, правиш разликата. А и бих казал, в тая връзка, че от хората чакащи развитието на Учиха историята, над 80% бяха Итачи-фенове, не Сасу-фенове... ;]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 12:59 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
pavlina_1990 написа: ОМГ. Къде е Волдемор? XD
Дъъъъ, Орочимару
Чудя се сега Саске какво ще направи...и каква точно е целта на Мадара, за какво му трябва Саске?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 11:34 am |
Hajutze |
|
|
|
Moondance написа: До колкото знам трябват 3 МШ юзъри за да направи някакъв ритуал чрез който да събуди този демона Тенгу който бащата на Мадара (Може и да е било за силата му не съм сигурен ) тва беше некъв фенфик ако не се лъжа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 12:16 pm |
|
nozo |
|
|
|
Moondance написа: До колкото знам трябват 3 МШ юзъри за да направи някакъв ритуал чрез който да събуди този демона Тенгу който бащата на Мадара (Може и да е било за силата му не съм сигурен )
Да де, но Итачи се гътна и останаха само двама Учиха, а и това беше само теория, която смятам не можеше да е истина
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 12:59 pm |
ki6i |
|
|
|
от митологията.
а защо да го освобождава,защото не е мадара
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 4:16 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
Divinity написа: тия простотии пък откъде ги родихте? Това беше теория която я четах в нета и беше основана на митологията .Мисля че ти дадах точен отговор.Склонен съм да им вярвам донякаде защото има логика.Итачи в ноща на избаването на кланът Учиха спомена там че МШ юзърите ще са 3 ако Сас'ке активира МШ и това ме кара да вярвам до някаде..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 5:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Moondance написа: ..вярвам донякаде защото има логика.Итачи в ноща на избаването на кланът Учиха спомена там че МШ юзърите ще са 3 ако Сас'ке активира МШ и това ме кара да вярвам до някаде..
Е та точно там се губи логиката човече. Ако Ти имаш примерно 10 братя. Искаш да освободиш една птичка, но за целта трябва да се отворят 3 те големи врати едновременно.. иии... ти ше избиеш останалите 7>? С къв акъл? НИКВА логика... Утре Сасу го убиват скакалците, Итачи го блъска летяща котка, Тоби си обърква носа с окото и ослепява.. Кой сега, като всички са избити...? Мани я митологията, те се базират на нея за способности, имена и връзки. Оттам насетне всичко влиза в техния свят и го връткат както си искат =) В противен случай красивият Джирайя, трябваше да убие Орочимару с копие и да се ожени за Тсунаде, ама нъцки. Пукяса...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|