Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 8:01 pm 
Аватар

Готей се оказа някаква доста мръсна организацийка в крайна сметка.
А Урахара разбира бавно,но сигурно илюзията ,че е просто мил и разсеян капитан. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 9:48 pm 
Аватар

Zenith написа:
Готей се оказа някаква доста мръсна организацийка в крайна сметка.
А Урахара разбира бавно,но сигурно илюзията ,че е просто мил и разсеян капитан. :D

Gotei 13 = Sicilian Mafia

If you get in, you never get out =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 12:54 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

И какво - излезе, че Урахара е наследен от егати откаченяка, дето на всичкото отгоре е бил и най-строго охранявания затворник в Gotei 13 :shock: :shock: :shock: I like it :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 1:31 pm 
Аватар

Така ве менчета.,... като водеше нашия "сандал-шапка"(Тва е Урахара , просто така е преведено в анимето в началото ... мн ми е смешно... ) Хйорито към килията на Ханибалчо (Маюрито) си мислех че вътре са вързали на Ичиго бащата (опасен затворник бла бла бла ) ... верно мнго жално гледаше Маюри.... :(

Има нещо верно в това, ама не всичко:
Цитат:
Gotei 13 = Sicilian Mafia

If you get in, you never get out

Урахара ли е Джоузеф Валачи или Юруйчи ??? ....

Ликьора не могат да го дадът нали е ХилоУУ ...

И пак ме гложди тоя пор баща му на Ичиго каде се вписва в историята на обществото.... Сега като преглеждах пак анимето изникна един момент който не знам има ли го в мангата ... Когато Бякуя е при кулата на разкаянието и си лафи с болнавия капитан ... и казва по повод Ичиго : Това не е този човек за когото си мислиш ....
...................

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 2:26 pm 
Аватар

Цитат:
казва по повод Ичиго : Това не е този човек за когото си мислиш ....
...................

по това може да се сведе че бащата на тапака Ичиго е минал по сьщият пьт по който синьт му сега минава...навлезнал е в SC и се е збил с някой от капитаните :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 2:59 pm 
Аватар

Абе не за онзи момент на кулата.Става дума за Шиба Кайен.Нали всички ахкаха колко си приличали с Ичиго,защото Ичи и татка му хич не мязат един на друг

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 11:19 pm 
Аватар

според мен ще стигнем до -100

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 1:17 pm 
Аватар

Цитат:
по това може да се сведе че бащата на тапака Ичиго е минал по сьщият пьт по който синьт му сега минава...навлезнал е в SC и се е збил с някой от капитаните

Бащата на Ичиго не е ходил да ги млати, той си е шинигами .... Мазния полу-аранкар казаваше " С баща чистокръвно шинигами ... Ичиго също е ... за това толкова щял да му се осладио като го намери"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 1:51 pm 
Аватар

ако е казал това, излиза, че баща му е от един от 4 благородни рода в СС

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:21 pm 
Аватар

Taka ....бащата на Ичиго си е Шинигами и това прави Ичиго чистокръвно Шинигами .. тука не е като при вампирите, това че си чисто кръвен не означава че си от четрите благородни рода ... интересно ми е и не знам заа кой път задавам въпроса си някой има ли идея която що годе да изглежда реалистична за връзката между Ишин и бащата на Ищида ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 10:17 pm 
Аватар

На вас проблема ви май произлиза от това,че се изразявате неясно.

Аз в началото си мислех,че ще става дума за вайзардясването на оная групичка,но нещата нещо много се насочиха към Урахара.Явно ще ни покажат неговия гаф.Или пък връзката между двете.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:05 am 
Аватар

Е добро утро - нормално е да не пускат обучените за Шинигамита да си щъкат свободно, ако им скимне да дропнат отбора. Едно е да си на страната на добрите, друго е да си идиот :D .
Очаквам да видя какви ще ги свършат двамата учени :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 11:02 am 
Аватар

ей белината много приятно изненада с тая историйка ^^ вайзардясването неминуемо ще го видим, трябва и изгонването на Урахара да видим, а ако и Ишин се намеси хич няма да се разсърдя, че да разбера верни ли са теорийките ми :lol:

smersh написа:
интересно ми е и не знам заа кой път задавам въпроса си някой има ли идея която що годе да изглежда реалистична за връзката между Ишин и бащата на Ищида ...

факт е, че и двамата са доктори - в един от началните епизоди (сигурно и в мангата) на Ишин не му стигаха леглата за пациенти и се пенеше по телефона да му докарат от някаква близка голяма болница, като каза да кажат на мениджъра, че молбата е от Куросаки и няма да има проблеми - предполагаемо е звънял в болницата на Рюкен...

та ето и теорийка: двамата са били заедно студенти по медицина, естествено са се надушили, щото единия е шинигами, а другия куинси - може би там са се запознали и с Масаки, и са повраждували кой да я спечели :lol: (що предполагам, че и Масаки е следвала медицина - на Ишин клиниката му е в къщата, т.е. цялото семейство участва, нормално е с Масаки заедно да са го намислили); т.е. връзката им е някакъв любовен триъгълник от младежките им години xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:18 pm 
Аватар

Taка трябва да е .... относно гафа на Урахара - сигурен съм че е камъчето ЗА правене на Аранкари ... трябва да проверя в мангата и анимето за да кажа с точност... но мен не ме интересува историята на големия Корусаки в реалния свят , повече в СС ми е интересно ...
Интересно никой не се е зайнтересовал за историята на помошниците на Урахара единия мостакатия, нищо чудно да е Шинигами ... но моля да се насочим към областта на предположенията. Имам няколко идейки относно Блейч като цяло...

1. След млатенето с Аранкарите, Блейч бива приет от обществото и в часност от Бякуя.... Свършва се с ХеппИ Енд за всички засегнати от историята по някакъв начин, естествено с изключение на Айзен и компания... Вайзардите и шинигамитата се помиряват и така...
2. Появата на ново предизвикателство, въпреки че се съмнявам Ичиго да може да се Ъпдейтне повече от това ниво на което е .... Тука може да си позволим варяций и спеколаций колкото искате .... Най - интересното е ако се сбият Вайзардите с Шинигамитата, но битката ми изглежда безмислена ...
3. Ичиго му праят помен след като се е млатил с Ликьора и Айзен.... Зараки млати Гин и научава името на меча си .... Комамура и тоя ФЕшън лейтанант разбиват КАнаме.... А за да има и малко Хепи Иккаку умира под командването на Зараки - спокоен и щастлив.... Абе с две думи - кофти край ...

Лично ми се иска да продължава мангата и анимето до безкрай, но се страхувам че все някога битките ще ми станат еднообразни , сега за сега се запазва мистичността под формата на Ичиговото усилване на силата .... Оффф нещо съм прегрял този месец и пиша мн сложно надявам се да не ми се обидите... почнах кат Урахара да обяснявам .... само да не изям някой чехъл през фейса

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 3:59 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Урахара обяснява малко по-ясно от теб :lol: А колкото до първия вариант, предполагам имаш предвид Ичиго, а не "Блейч" :roll: , защото ако "Блейч" ( :roll: ) се приеме от обществото и в частност Бякуя, съвсем ще се объркам... :lol:
След това: Ичиго хич не е чистокръвно шинигами, след като майка му не е такова, следователно той е мелез :P А колкото до татето, не ми се вярва да е от някой от родовете :? Когато се появи в униформата на шинигами си изглеждаше редовен :o

Не цитирай мненията точно над твоето
CaBa

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]