|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 7:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 8:01 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Готей се оказа някаква доста мръсна организацийка в крайна сметка.
А Урахара разбира бавно,но сигурно илюзията ,че е просто мил и разсеян капитан.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=95_1233793327.png) |
Sayo` |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Zenith написа: Готей се оказа някаква доста мръсна организацийка в крайна сметка. А Урахара разбира бавно,но сигурно илюзията ,че е просто мил и разсеян капитан. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Gotei 13 = Sicilian Mafia
If you get in, you never get out
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 1:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20637.jpg) |
smersh |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Така ве менчета.,... като водеше нашия "сандал-шапка"(Тва е Урахара , просто така е преведено в анимето в началото ... мн ми е смешно... ) Хйорито към килията на Ханибалчо (Маюрито) си мислех че вътре са вързали на Ичиго бащата (опасен затворник бла бла бла ) ... верно мнго жално гледаше Маюри....
Има нещо верно в това, ама не всичко:
Цитат: Gotei 13 = Sicilian Mafia
If you get in, you never get out
Урахара ли е Джоузеф Валачи или Юруйчи ??? ....
Ликьора не могат да го дадът нали е ХилоУУ ...
И пак ме гложди тоя пор баща му на Ичиго каде се вписва в историята на обществото.... Сега като преглеждах пак анимето изникна един момент който не знам има ли го в мангата ... Когато Бякуя е при кулата на разкаянието и си лафи с болнавия капитан ... и казва по повод Ичиго : Това не е този човек за когото си мислиш ....
...................
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 2:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: казва по повод Ичиго : Това не е този човек за когото си мислиш .... ...................
по това може да се сведе че бащата на тапака Ичиго е минал по сьщият пьт по който синьт му сега минава...навлезнал е в SC и се е збил с някой от капитаните
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 1:17 pm |
smersh |
|
|
Цитат: по това може да се сведе че бащата на тапака Ичиго е минал по сьщият пьт по който синьт му сега минава...навлезнал е в SC и се е збил с някой от капитаните
Бащата на Ичиго не е ходил да ги млати, той си е шинигами .... Мазния полу-аранкар казаваше " С баща чистокръвно шинигами ... Ичиго също е ... за това толкова щял да му се осладио като го намери"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 12:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Е добро утро - нормално е да не пускат обучените за Шинигамита да си щъкат свободно, ако им скимне да дропнат отбора. Едно е да си на страната на добрите, друго е да си идиот ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Очаквам да видя какви ще ги свършат двамата учени
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 11:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
ей белината много приятно изненада с тая историйка ^^ вайзардясването неминуемо ще го видим, трябва и изгонването на Урахара да видим, а ако и Ишин се намеси хич няма да се разсърдя, че да разбера верни ли са теорийките ми
smersh написа: интересно ми е и не знам заа кой път задавам въпроса си някой има ли идея която що годе да изглежда реалистична за връзката между Ишин и бащата на Ищида ...
факт е, че и двамата са доктори - в един от началните епизоди (сигурно и в мангата) на Ишин не му стигаха леглата за пациенти и се пенеше по телефона да му докарат от някаква близка голяма болница, като каза да кажат на мениджъра, че молбата е от Куросаки и няма да има проблеми - предполагаемо е звънял в болницата на Рюкен...
та ето и теорийка: двамата са били заедно студенти по медицина, естествено са се надушили, щото единия е шинигами, а другия куинси - може би там са се запознали и с Масаки, и са повраждували кой да я спечели ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (що предполагам, че и Масаки е следвала медицина - на Ишин клиниката му е в къщата, т.е. цялото семейство участва, нормално е с Масаки заедно да са го намислили); т.е. връзката им е някакъв любовен триъгълник от младежките им години xD
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 12:18 pm |
smersh |
|
|
Taка трябва да е .... относно гафа на Урахара - сигурен съм че е камъчето ЗА правене на Аранкари ... трябва да проверя в мангата и анимето за да кажа с точност... но мен не ме интересува историята на големия Корусаки в реалния свят , повече в СС ми е интересно ...
Интересно никой не се е зайнтересовал за историята на помошниците на Урахара единия мостакатия, нищо чудно да е Шинигами ... но моля да се насочим към областта на предположенията. Имам няколко идейки относно Блейч като цяло...
1. След млатенето с Аранкарите, Блейч бива приет от обществото и в часност от Бякуя.... Свършва се с ХеппИ Енд за всички засегнати от историята по някакъв начин, естествено с изключение на Айзен и компания... Вайзардите и шинигамитата се помиряват и така...
2. Появата на ново предизвикателство, въпреки че се съмнявам Ичиго да може да се Ъпдейтне повече от това ниво на което е .... Тука може да си позволим варяций и спеколаций колкото искате .... Най - интересното е ако се сбият Вайзардите с Шинигамитата, но битката ми изглежда безмислена ...
3. Ичиго му праят помен след като се е млатил с Ликьора и Айзен.... Зараки млати Гин и научава името на меча си .... Комамура и тоя ФЕшън лейтанант разбиват КАнаме.... А за да има и малко Хепи Иккаку умира под командването на Зараки - спокоен и щастлив.... Абе с две думи - кофти край ...
Лично ми се иска да продължава мангата и анимето до безкрай, но се страхувам че все някога битките ще ми станат еднообразни , сега за сега се запазва мистичността под формата на Ичиговото усилване на силата .... Оффф нещо съм прегрял този месец и пиша мн сложно надявам се да не ми се обидите... почнах кат Урахара да обяснявам .... само да не изям някой чехъл през фейса
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 3:59 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Урахара обяснява малко по-ясно от теб ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А колкото до първия вариант, предполагам имаш предвид Ичиго, а не "Блейч" ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , защото ако "Блейч" ( ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ) се приеме от обществото и в частност Бякуя, съвсем ще се объркам...
След това: Ичиго хич не е чистокръвно шинигами, след като майка му не е такова, следователно той е мелез ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) А колкото до татето, не ми се вярва да е от някой от родовете ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Когато се появи в униформата на шинигами си изглеждаше редовен
Не цитирай мненията точно над твоето CaBa
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|