Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: jkl
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 3:00 pm 
Аватар

Каквито и да са вашите мнения за мен пак тои си остава наи якия герои и в анимето и в мангата и отва че мангата се казва наруто не означава че трябва да гледаме само наруто (не че в момента не гледаме само сасу) но такаи и така трябваше да се изясни братската вражда която е още от началото на историята [{той избягва, той прогресира, той заяква, той отмъщава, той придобива - ТОЙ, Сасу, цялата манга е за живота на Саске, представен от гонещата гледна точка на цяла Коноха. }] Това ли е причина да не харесваш сасу.можеби сега наваксват и дават повече сасу за чаптерите в които го нямаше и си спомням как всички чакаха с нетърпение да видят сасу.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 8:32 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

fireyoh написа:
На мен лично анимето ми харесва малко повече..

WOW, значи обичаш повтарящи се по няколко пъти кадъри, флашове в края на епизода, които се отнасят към началото на епизода и евтина китайска анимация с неистово проточване на историята. Това си заслужава голямото WOW. Всеки с меннието си ест. - моят поглед над анимето е такъв. . .
houseboss написа:
Каквито и да са вашите мнения за мен пак тои си остава наи якия герои
В това никой не се съмнява, ма е малко тъпичко да искаш доводи, които хич не те интересуват. Поне се радвам, че все пак виждаш нещата каквито са :lol:
houseboss написа:
[{той избягва, той прогресира, той заяква, той отмъщава, той придобива - ТОЙ, Сасу, цялата манга е за живота на Саске, представен от гонещата гледна точка на цяла Коноха. }] Това ли е причина да не харесваш сасу.
можеби сега наваксват и дават повече сасу за чаптерите в които го нямаше и си спомням как всички чакаха с нетърпение да видят сасу.

Дъъ.. дочете ли поста или спря до там? Щото..
SayanMk написа:
Аз нямам нищо против Сасу, бтв. Учихите са ми интересни, не ми и дреме как се казва мангата. Но това са из основните причини..

Аз ти давах доводи, защо Хората не харесват Сасу, правиш разликата. А и бих казал, в тая връзка, че от хората чакащи развитието на Учиха историята, над 80% бяха Итачи-фенове, не Сасу-фенове... ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 8:53 pm 
Аватар

Ами щях да се изненадам, ако Итачи наистина видеше лицето на Тоби(Мадара). Жалко, имах надежда, че все пак Тоби е Обито, но уви.

ТО стана като Хари Потър. xD Той умря за да те предпази. xD ОМГ. Къде е Волдемор? XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 12:59 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

pavlina_1990 написа:
ОМГ. Къде е Волдемор? XD

Дъъъъ, Орочимару :roll:
Чудя се сега Саске какво ще направи...и каква точно е целта на Мадара, за какво му трябва Саске? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 9:39 am 
Аватар

До колкото знам трябват 3 МШ юзъри за да направи някакъв ритуал чрез който да събуди този демона Тенгу който бащата на Мадара (Може и да е било за силата му не съм сигурен )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 11:34 am 

Moondance написа:
До колкото знам трябват 3 МШ юзъри за да направи някакъв ритуал чрез който да събуди този демона Тенгу който бащата на Мадара (Може и да е било за силата му не съм сигурен )
тва беше некъв фенфик ако не се лъжа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 12:16 pm 
Аватар

Moondance написа:

Да де, но Итачи се гътна и останаха само двама Учиха, а и това беше само теория, която смятам не можеше да е истина

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 12:28 pm 
Аватар

друго противаречие на теорията е че Мадара е затворил Тенгу, сега защо да го освобождава :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 12:46 pm 
Аватар

тия простотии пък откъде ги родихте?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 12:59 pm 

от митологията.
а защо да го освобождава,защото не е мадара

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 1:47 pm 
Аватар

ki6i 16 страница 397 чап, Тоби си го казва съвсем ясно "It was me. Uchiha Madara"
Иначе това за защитата на селото и целия нинджа свят просто показва, че Мадара яко е манипулирал Итачи в началото, но Итачи се е усетил макар и късно, и сега Мадара пробва същия номер с Саске. Тава поне е моята теория. И предполагам ще успее просто всички Учиха се мислят за велики и само те могат да правят големи неща, накрая Наруто ще дойде и ще ги размаже по паважа :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 4:16 pm 
Аватар

Divinity написа:
тия простотии пък откъде ги родихте?
Това беше теория която я четах в нета и беше основана на митологията :wink: .Мисля че ти дадах точен отговор.Склонен съм да им вярвам донякаде защото има логика.Итачи в ноща на избаването на кланът Учиха спомена там че МШ юзърите ще са 3 ако Сас'ке активира МШ и това ме кара да вярвам до някаде.. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:23 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Moondance написа:
..вярвам донякаде защото има логика.Итачи в ноща на избаването на кланът Учиха спомена там че МШ юзърите ще са 3 ако Сас'ке активира МШ и това ме кара да вярвам до някаде.. :roll:

Е та точно там се губи логиката човече. Ако Ти имаш примерно 10 братя. Искаш да освободиш една птичка, но за целта трябва да се отворят 3 те големи врати едновременно.. иии... ти ше избиеш останалите 7>? С къв акъл? НИКВА логика...
Утре Сасу го убиват скакалците,
Итачи го блъска летяща котка,
Тоби си обърква носа с окото и ослепява..
Кой сега, като всички са избити...? Мани я митологията, те се базират на нея за способности, имена и връзки. Оттам насетне всичко влиза в техния свят и го връткат както си искат =)
В противен случай красивият Джирайя, трябваше да убие Орочимару с копие и да се ожени за Тсунаде, ама нъцки. Пукяса...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:40 pm 
Аватар

Мда, добри сравнения си направил :lol: Но 100% е нещо свързано с Учихите иначе що, ще му трябва точно пък Саске

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 6:42 pm 

тоби е ибису :idea:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]