|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: <<<.hack//Roots>>> Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 2:12 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Реших и аз да пусна тема за това ,което най-много очаквам през идния месец Април.Ето малко инфо: Title: .hack//Roots Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Game, Super Power Episodes: 26 Year: 2006 (05.04.2006 till 28.09.2006) Companies: Bandai Visual, Bee Train, Victor Entertainment In 2015, CC Corporation`s datacenter caught on fire destroying "The World". By splicing in data from what would have been another project, CC Corp. was able to rebuild the game. In 2016, "The World R:2" was released. .hack//Roots covers the time Haseo spent with Shino and Ovan in the guild known as the Twilight Brigade, before the .hack//G.U. PS2 games. Както виждате това ще бъде най-новия HACК от поредицата.Музиката както винаги ще бъде на Yuki Kajiura ,която е озвучавала доста добри анимета като Tsubasa Chronicle,Mai-HiME и Noir.Според мен анимето ще стане хит и се надявам да има доста фенове.Ако сте харесали всички .hack// досега не пропускайте този оправих картинката lzpreslav
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 2:47 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Малей.... Това е страхотно! Прави ми впечатление, че героите изглеждат малко по-възрастни от героите в предишните серии.
Някой ден ще се сдобия с всички игри и ще си сглобя цялата история на това аниме.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 6:00 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Случайно линк към трейлърчето да имаш?
Интересно ми е игрите за каква платформа са
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 6:17 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
|
Бу ху гадния сайт не ми зарежда хубаво трейлъра.
Може би защото тегля милиони неща Както и да е мерси за линка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 23, 2006 3:15 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
|
nikolai_131 написа: Е няма начин просто да не го гледам, пук и щом е от .hack// направо няма начин да не го изпусна. Мангата на .hack//Legend of The Twilight беше супер добра, така и от Анимето очаквам да е супер добро.
Тук не става въпрос за Hack Legend Of The Twilight Braclet ,а за Hack Roots ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|