Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 20, 2006 7:35 pm 
Аватар

Мдам Уеки определено има готин lvl 2 - направо си показа класата ;)

БТВ Шинсен нещо супер много се засилиха ;) Време беше...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 20, 2006 9:26 pm 
Аватар

45 епизод беше много добър ,гадничко ми стана за Балол ,предполагам ,че в бъдеще ще се бори под друг флаг.
Господ беше показан в друга светлина и той ще ни разкаже доста интересни работи. Еп 46 май ще е най-важния досега що се отнася за до историята на на анимето
Firestorm_1 написа:
БТВ Шинсен нещо супер много се засилиха ;) Време беше...

не предизвиквай съдбата :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 22, 2006 11:35 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

SayanMk написа:

Мене ме интересува Бог за колко мощен се има... според мен вече знае за какво иде реч и какво се планира(*маниера със схрускването на леда в точния момент*), но това за него си е възможност да си подбере/претренира Уеки, като негов наследник. :)

Еми да, тоя ми стар коментар се отнася и за 45ти, само дето вече не беше просто маниер, а направо си го призна :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 22, 2006 11:52 pm 
Аватар

Чак сега го почнах и това Аниме. Ве нещо немога да схвана закакво са им нужни по един човек на тея дет участват в турнира???? :? !!!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 23, 2006 12:06 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еми щото да могат да покажат идеалите си чрез него....

Всъщност не е това причината де... причината се разбра в 45ти епизод, така че я маркирам като спойлер - ти си избери дали да я прочетеш.... иначе знаеш, че темата си гъмжи от спойлери и следващия път няма да го маркирам..:

спойлер написа:
Щото настоящия Бог е бил просто ей така избран от предишния. Сегашния Бог е е&@^ пича обаче и за него това е скучно. За да избере следващия наследник - прави турнира. Макар и това да включва пак едно рандом избиране, но то е от страна на кандидатите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 25, 2006 11:15 am 
Аватар

левел 2 на Уеки кърти от всякаде ма ми е по-интересно левел 2 на Мори , Хидеиоши и Ринко какво ше представляват :hmm: и дали воубще ще ги дадат щот като гледам не остват много епизоди :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 28, 2006 12:20 pm 
Аватар

анимето свърши :( днеска гледах последния еп макар и на RAW 51 :(
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

И какво, освен да ни опропастиш кефа, искаш да постигнеш с тия абсолютно немаркирани спойлери :?: :evil:
Съобразявай се малко бе братче, раздела си има правила!
SayanMk™

Eeee kf nqкой може да иска да знае в такъв случай който иска ми прати лс ще му кажа доволен? :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 31, 2006 9:28 pm 
Аватар

май никой неще :roll: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 07, 2006 6:11 pm 
Аватар

хмм интересно какво общо пък може да има сестрата на Уеки с избирането на нов Бог :? нещо не миждам кой знае каква връзка, освен ако сегашният Бог не е искал да се отърве, а тя случайно му е дала някаква идея как да го направи...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 07, 2006 6:19 pm 
Аватар

Отчтчаках се на тоя 46 епизод направо :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 12, 2006 8:49 am 
Аватар

samara написа:
хмм интересно какво общо пък може да има сестрата на Уеки с избирането на нов Бог :? нещо не миждам кой знае каква връзка, освен ако сегашният Бог не е искал да се отърве, а тя случайно му е дала някаква идея как да го направи...

и аз това се чудя и как тя е майка на уеки като ония бащата е ангел :? мн ми интересно..и как така не разбирам нали после оня е пуснал бебето на земята или оная му е друга майкаа?! ааа деа минаха месец и нещо а няма нов еп!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 18, 2006 7:44 pm 
Аватар

хмм майката на Уеки :?: Няма лошо, въпреки, че на мен нещо годинките не ми съвпадат. 57 епизод беше убийствен, Анон как само свали Ками-сама с Райга и то в гръб, по-гнусна рана не бях и виждала, да не говоря че по едно време той май се давеше в нея. Всъщност какво става с онези, които Анон е погълнал :?: Споменаваше ли се някъде в предишните епизоди? Ясно, че получава техните сили, но телата им? ( изключвам Роберт, защото неговото тяло е използвано, и предполагам, че като го захвърли надали ще има някакви сериозни наранявания)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 18, 2006 7:56 pm 
Аватар

Аммм да... беше много гаден удар в гръб наистина. :( Макар че това все пак беше Бог... можеше малко по-издръжлив да се окаже. Дано в последните епизоди Уеки да ступа това досадно грозно и зло същество Анон едно хубаво. :rant:

А всъщност аз не знаех, че Хелионите могат да поглъщат по двама човека (ааа... хевънли биингс де) наведнъж. Имам и един въпрос - този Маргарет сега е Хелион, който е погълнал истинския Маргарет или той винаги си е бил Хелион? :? И той ли е бащата на Робърт?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 18, 2006 9:29 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Take a look @ my logic prophecy and be shocked :twisted:

Цялото семейство на Уеки е от ангелски произход. Бащата на Уеки Е Бог. Ония, който бе казал на Кобасен, че Уеки му е син е идиот или съучастник - хеллион илииии е сгрешил нещо.. в смисъл - той е говорел за Робърт. Майката/Бащата на Робърт са неизвестни, щото ;)
А другия, Маргарет(ъ - тва е мъжко?), е баща на Анон и си е пратил него. Факториално и теоритически Уеки излиза от сметките на "двамата, които са решили да пратят децата си на земята" :)
Маргарет винаги е бил хелион.
С поглъщане на Робърт, Анон добива способността му. Ако принципно не може да погълне двама небесни(а не виждам причина да не може!), просто си го е поставил като идеал и няма проблеми. ;)
Бог нарочно се е оставил да бъде намушкан. Щом имаше едно екстра свято оръжие, имал е и други, това е БОГ все пак.
Просто един бъдещ Бог, като Уеки, трябва да се сдобие с достатъчно сила, че да заеме това толкова желано място. Най-малкото, Уеки е по-слаб от Маргарет, така че ако той стане Бог това би довело до доста кофти ситуация ;)
Тялото на използваните ще бъде възстановено, те не са мРътви, иначе смъртта им щеше да е къде-къде по-драматична и малко или много щеше да бъде намекнато, че "до тук беше с тоя".

Един ден ще ида в япония и ще напиша някое аниме сценарииче :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 18, 2006 9:51 pm 
Аватар

О уау!!! :shock: Още в темата за Маи Отоме ти казах, че те бива да пишеш фен фикшъни. :lol:

В общи линии обаче съм съгласна с теб, само че не мисля, че Уеки е син на Бог. Някак си твърде cheesy ми изглежда тая работа. :lol: Плюс това ми се струваше, че възприема майката на Уеки по-скоро като малка сестричка, ама де да ги знам тия японци... вече не могат да ме изненадат. :shuriken:

А да... и Уеки едва ли ще стане Бог - той и не иска. Най-вероятно ще изберат Кобасен като ментор на Уеки, ама може и някой по-неочакван да сложат - като за бъзик със зрителите. :P

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]