|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 11:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9327.jpg) |
ira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
сега не стига че ще чакаме две седмици нова глава ами в нея ще има сарцераздирателни истории за итачи. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) сасу просто ще претърпи някъв душевен катарзис и ще го гледаме как се самосажелява и страда ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) киши вече сериозно се улива с драмата
някой има ли идея какво стана с на сасу приятел4етата. исках да видя кисаме как ги размазва ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) те маи са най прецакани, никво внимание не им се обраща
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 1:49 pm |
ki6i |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
означава ,че твърди че е мадара ,но не е доказано
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 2:11 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
защото феновете му са емота и/или не могат да пишат свястно ? т.е. грамотно ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 2:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ъ? Нас с ki6i ли питаш? Не помня нещо да сме казвали . . Но щом толкова държиш да знаеш, ето ти примерни причини: І. Мангата се казва Наруто, и все още никой не може да разбере защо.. >> мангата в действителност е за Учиха Саске 1. Той тренира, той избягва, той прогресира, той заяква, той отмъщава, той придобива - ТОЙ, Сасу, цялата манга е за живота на Саске, представен от гонещата гледна точка на цяла Коноха. 2. От всички, които имат значение, Сасу явно е мн по-важен за тОбито 3. От всички, които можеха да са лидерите на Акатски, лидер се оказа притежател на око на Мадара, купено от eBay. 4. Орочи, слузта гнусна, умря на 3-4 пъти по най-смешните възможни начини, все от ръцете на Учихи, при все, че е от Легендарните 3ма.. Беше използван за трамплин, направиха го смешен. 5. Naruto.. кой беше тоя? Оптимиста гонещ емо-то май... . . . . . ІІ. Итачи бе омега-турбо-пъти по силен от Сасу, но му пусна, явно с надеждата той да довърши тОбито, защото очите му вече са прецакани.. >>Яд ни е за Итачи.
Аз нямам нищо против Сасу, бтв. Учихите са ми интересни, не ми и дреме как се казва мангата. Но това са из основните причини..
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 2:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3392_1251323089.jpg) |
fireyoh |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Тая манга не е за всеки..
На мен лично анимето ми харесва малко повече..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 2:55 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Саске е толкова недолюбван,защото е несполучлив опит за секси интруверт.
Тои е лигав,вечно нещастен и недоволен,абсолютно самовлюбен и комплексиран.Това в комбинация е много кофти.И най-важното:половината Коноха си рискува животеца за него,а той си знаеше неговото и продължава так.Аз да бях на Наруто и сие щях да го върна само за да му отрежа топките собственоръчно.Единственият момент,в който Саске ми е бил симпатичен беше при последната им битка с Наруто.
Просто образът е ужасно дразнещ.Не ми е интересна кървавата история на този род.Не обичам богопомазаните,а тези явно са такива,защото или не умират,или се съживяват,или нещо там...И Итачи беше някакъв светъл лъч,който Саске уби...И просто наистина не радва.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|