|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 2:47 pm |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
PA3YM написа: Итачи нали е направил ако Мадара си покаже шарингана наоколо тогава да се активира Аматерасу-то - затова си сложи пак маската, поне тъй разбрах
То че е така, така е.Но щом Саске е източника на тези техники, би трябвало да може да се научи да ги използва, както (и когато) му е удобно.
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 6:23 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Айде бе ИТачи най-големият герой
той спаси мъжоретката и спаси света - яеееее
К'ви са тия простоти, явно мангаката наистина измисля историята докато кендза
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 8:26 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Толкова много братска обич,че как не се разплаках не ми е ясно.
Обаче съм раздвоена.
От една страна страшно много ме радва идеята,че Итачи не е бил кукуто,което всички смятахме ,че е ,а и Саске ще страда толкова ,че само ще ми се напълни сърцето от радост.
От друга обаче образът на Итачи се скапа,защото доброто отново се прояви и у най-злите.
Сега ми остава надеждата,че поне проклетия Учиха клан е направил някой гаф,с което да си е заслужил клането.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 9:46 pm |
|
extasy |
|
|
|
а, не... Е, това вече стана сапунена опера. Сега ще излезе, че Итачи всъщност се е опитал да спаси всички от Мадара, с който се забъркал заради невежеството на тийн годините си. Не е успял да спаси никой, но като Саске останал решил да се направи на задник, за да го спаси и през цялото това време изобщо не е искал да го убива, а да го предпази... въпреки, че се биха до последно и накрая се опитва да предпази брат си като му даде всичките си техники?!
омг, това трудно ще се понесе от Саске. Убил е погрешния човек, толкова много омраза, толкова много жертви, за да направи грешка. Ако е така (дано не е) ще стане доста тегаво
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|