|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Allison to Lillia (пролет 2008) Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 3:35 pm |
|
faye |
|
|
|
Allison to Lillia TV Series, 26 episodes Categories: Adventure Air date: 03.04.2008 Producers: MADHOUSE, Frontier Works, Geneon Entertainment ТрейлърДействието се развива праз 3*** година(алтернатива на 1930). Съществува само един континент, който е разделен на две, като между двете части е имало и има военен конфликт. Алисън и Уил са детински приятели отраснали заедно в сиропиталище. Сега Алисън е военен пилот и в свободното си време решава да посети Уил. Двамата случайно се замесват в странен плот, който може да доведе до края на конфликта на континента. Madhouse събира и адаптира две новели "Allison" и "Lillia and Treize", като ги екранизира в един сериал. Първите 13 епизода ще са историята на Алисън и Уил, докато от 14 до 26 ще са историята на дъщеря им Лилия и приятеля й, Трез. ---------------------------- Преди малко изгледах първи епизод^^ Очертава се нещо между приказка и слайд оф лайф. Главните герои са страшно сладки! ОП ми хареса, макар ЕД да не ми беше по вкуса. Очаквам да е нещо приятно за гледане, нито натоварващо нито скучно^^
Последна промяна faye на Чет Апр 17, 2008 2:47 pm, променена общо 1 път
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 3:48 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^^ мислех ,че никой друг не е поглеждал това аниме....
Приятно е някак си -героите ми харесват - симпатични са и са големи сладури ,артът е добре , музичката не е нищо особено / поне според мен/ ,историята не изглежда клиширана ,а и ще избяга от шотичките и лолитките ,които напоследък бълва аниме индустрията
Главната героиня е пилот
Първата асоциация ,която направих докато го гледах беше с Kino no Tabi .Като цяло изглежда доста добро така че ще се следи
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 4:09 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
^^" човек да не се захваща с нищо друго ако е намислил да пуска теми за аниме , че ша го предварят ^^"
еми ще се следи
просто незнам какво друго да кажа
не обичам много да коментирам анимета ^^"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 10:08 pm |
|
extasy |
|
|
|
Много приятно аниме с липса на дразнещо герои. Алисън е страхотна. Много ме кефи. Някаква мъжкарана страшна и едновременно с това не става някаква груба. Много яка героиния.
Уил също е готин. Как помно само това момче Нищо чудно, че е добър ученик. С тая памет, крещи зубър отвсякъде, но иначе е готин герой. Обаче, май все още наивен и за доста работи, абе тепърва ще видим. Песничката в началото се върза силно с анимето.
Много се кефа, че вместиха две способности, които уважам много. Пилотирането и точната стрелба. Да видим какво ще получим от Уил.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 11:45 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Хм... някак си съм очуден... Героите ми се сториха приятни, а Алисън най-вече ми хареса заради гласа й... Арта също ми допадна. По принцип не очаквах да ме заинтригува, но ми се иска да видя и следващия епизод. Може би пък анимето да излезне добро. Надявам се.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 1:20 am |
|
faye |
|
|
|
Нищо чудно за приликата с Кино но таби! От един и същи създател са ^^ Факт, който научих доста случайно >>
Вторият епизод е в същата атмосфера и усещам как ще става все по-добро. Просто Алисон е... няма такова ъздание. И бива такава още от малка...! Не такъв як образ напоследък не съм попадала! Ами нощните й навици?! Сега да попита някой кой е момчето и кой момичето Супер сладурско е и смятам, че това няма да се промени в следващите епизоди Не съжалявам, че е едно от малкото заглавия, които подхванах непосредствено след излизането им^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 6:10 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Много много, много, много, МНОГО ми хареса
Страшно е, ще го гледам до край каквото и да стане. Всичко ми харесва в него. Може да не е най- доброто, което съм гледал, но просто когато всичко е на ниво няма как да не ми хареса
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|