|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 5:33 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
имах предвид shoujo като цяло
не е толкова масово в анимиран вариант като ecchi-то примерно
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 7:22 pm |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Честно казано не очаквах много от анимето на пръв поглед, даже бях скептично настроена. Да, типично шоужо си е, пълно с клишета и натаманени ситуации и още ред неща, за които мога да го нахраня, но въпреки това епизода беше разпускащ, сладък и приятно комичен с тез глупави ситуации
Милото момиче, наистина е идиот, чак ме радва Почти ми стана жал като се шокна, че и "малката версия" на Нао /тъй му беше името, нали? ><'/ я отряза. Туй хлапе я хейтна по-открито и от брат си нормално за 3то класник всъщност, но беше смешно ^^'
Майката е адския папарак о.о И има супер изчанчен вкус за обзавеждане, то вярно, че момичешките стаи са розови, но като видях нейната получих спазъм. Добре, че моята майка не е такава.. брр ><
OP/ED не ми направиха кой знае какво впечатление. OP е приятничък, става, но ED малко ме издразни, когато я дадоха как се маца упорито с червило, но предполагам, че при шоужотата е простено ^^' Е, не беше лош епизода, ще се следи за сега, ако не го направят нетърпимо бозаво
//едит: Забравих да похваля арта, много хубавко се е получило с олд скуул стила в него. Израдвах му се, наистина прилича на Дангото
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 10:42 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Доста ми хареса 1ви епизод. Малко наподобява Нодаме... Арта ми хареса очудващо много. Комедията е някак си много силна, доста се смях... Много я нареждаха Котоко, ша каже човек, че е японец от CG който го дескриминират за най-малкото. Едва ли ще e кой знае какво, но ако анимето се движи в тази си посока ще го следя определено.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 11:14 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Cagalli написа: Е анимето тепърва почва. А мангата е от преди почти 20 години.
Кооо има манга която се издава в продължение на 20 години?!?
Леле определено ще имат материал за анимето
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 8:52 am |
|
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Мангата се е публикавала от 1990 до 1999 г., когато авторката умира по доста нелеп начин мисля, че бяха излезли някъде 32 тома и е останала незавършена.
Но на анимето му личи доста, че е трябвало да го направят много по-рано, преди някъде 10 - 15 години. Не че това го прави лошо, даже напротв, аз ще продължа да го гледам... но на мен специално ми запричила на красива останка от миналото, по погрешка сякаш пратена в настоящето, където този тип анимета остават на втори план зад недоразуменията, наречени "хареми".
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 1:25 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Даа, втори епизод беше сладък. Обаче нещо като че ли много бързо мина времето от първи до втори XD
Само малко се натварих, когато her so called "friends" разпространиха че живее с него.
Kotoko като си направи извод какви момичета не харесва, Irie-kun, и си викам "тоя за мен ли говори" XD
Нищоо, сладък е. Типично шоужо => ще завърши като такова. Но засега Irie-kun ми е so-so. Ту ме радва, ту не ;s
Яко се получи като задържа вратата на train-а. Е нищо че аз очаквах да я грабне и да я завлече на вътре и да я гушне../who's shoujo fan, who? who? XD/ Но да не забравяме че все ощe сме в началото~
Как и да е. Симпатично аниме, нямам търпение да излезе следващия епизод. (:
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|