|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 4:43 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ерза + сълзи = това не го очаквах, но беше добро :>
Нее няма как да умре Ерза просто сега, просто няма да го преживея. Локи да оцелее, а тя не ? Дори не го взех на сериозно когато го прочетох. То остава и да убие толкова рано един от главните и страхотен герой.
Jubie как взе да се обяснява
едит:
Нещо което бе пропуснато да се сложи в последният чаптър, корицата на списанието.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 6:53 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Отдавна не я бях подхващала тази манга, обаче доста глави ми се натрупаха да прочета, няма лошо. Развитието на действието доста ми напомня на Rave, само че тук като чели все още няма точно изяснен сюжет. Има загатнати неща за драконите, за council-a и за наследниците на R System, но още нищо конкретно не е потвърдено.
Иначе, 81 глава ме изненада. Мислех си, че този Джерал най-вероятно е психясал от толкова много бой, пък то се оказа, че е обсебен.... е, сега поне стана ясно защо тези от Съвета толкова се паникьосаха и незабавно решиха да предприемат нещо.
Обаче Ерза, някакво хлапе, сега ще се окаже, че са превзели кулата изцяло с нейна помощ.... тя май единствена използва магия.
Интересно дали Сийглейн ( както там се казваше ) има нещо общо с оцелелите от R System. Смисъл Ерза го познава от преди, а той освен всичко доста прилича на Джерал..... плюс, че той се стресна най-много от всички..... Доста добре си се развива мангата. Предполагам, че ще стигне 20+тома по някое време.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 4:49 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ето това ми хареса най-много от последните 2 чаптъра Трябва да си го поръчам
Хич не ми допаднаха тея flashbacks. Но все пак си беше добре да разберем за Ерза. И защо я наричат предателка и защо ония изперкал.
Иначе немисла, че ще го съживят, няма нужда да се надяваш. Ако го съживят няма кой да го спре там, а и жертвопринушението ще е Ерза. Макар, че може да намери някой начин автора и да го съживи и Зереф да има нужда от време да му върне магията или нещо такова, но пак е малко вероятно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|