|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 4:43 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Insensible написа: Като цяло творчеството ти наистина хваща окото. Но имам няколко дребни забележки. От последното момиче може да се получи наистина много добър портрет, ако поработиш още малко над него. Първото нещо, което забелязах, бяха прекалено малките рамене. Попринцип главата трябва да се нанесе приблизително два пъти върху ременната част, за да се получи реалистично, а ти си я нанесла само веднъж. И, както сигурно и сама виждаш, не седи никак добре. На мен ми се струва, че трябва да изместиш окото малко надясно. Предната ти рисунка ме грабна повече, но носа й има малко страна форма, която не ми се нрави много. Изглежда ми някак изкуствен. Стилът ти ми харесва и с всяка изминала рисунка си личи, че имаш напредък. 
МЕрси за забележките, да така е.Трябва да се постарая да науча тези пусти пропорции  .Последната на мен лична много много не ми допада, но пък си харесвам страшно много косата  нз просто си ми хареса.
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|