|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 10:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8445_1280756269.png) |
v3x |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 8:14 pm Мнения: 79 Местоположение: "Tuatha De Danaan" Submarine
|
K i v a. to Last написа: Хааа, то аз само заради Слейър (и Ин флеймс) ще ходя... другите дни са ми бонус там Ще си ям кебапчета и картофки, ще пия бира и ще се кефя на музиката XD
А концертите ще са на площада на Каварна,нали? .о. че нещо не видях да пише~
Концертите са на градския Стадион.... Иначе и аз ще си зема еднодневен билет, за Слеър >.<
Бтв ако нямаш къде да спиш там, може и да го намразиш града :Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2008 2:07 pm |
![Аватар](http://i.data.bg/08/09/19/1161157_orig.jpg) |
CemeteryGates |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 10:05 pm Мнения: 742 Местоположение: Rivia,somewhere you aren't...
|
Въй,масата агресори имало тука о.о!Човек да го е страх на концерт на Slayer да иде...NOT!!!!1!Anyway,'nuff недотам успешна ирония.Значи...put-вам аркана ин да списък за последния ден и кой още?
@v3x 7ми ЮЛИ(!!!)...Как го виждаш да мръзнеш?По–скоро да се пържеш на нажежения асфалт ор съмтин' лайк дат XD...
@народа,който ще ходи за Slayer - Ще е бруталното копанЬе...Ще хвърчат глави,ръце,крака,коси...Ще има мъртви и безследно изчезнали/нападали някъде пияни е по–вероятно де/...Зат'ва имам само едно да ви кажа,агресори гадни...Ш'СЕ ВИДИМ У ПОГОТОООО~!!11!11!!!11!1!!/ако не се случи така,че и аз да спадна към списъка с нападалите някъде пияни,ама...ффс...т'ва са Slayer,все ш'гледам поне да мога да се крепя на крака за техния концерт О.о!!!!/
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2008 7:50 pm |
![Аватар](http://th53.photobucket.com/albums/g53/Mordorthor/th_Burzum.gif) |
Arcana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
CemeteryGates написа: Въй,масата агресори имало тука о.о!Човек да го е страх на концерт на Slayer да иде...NOT!!!!1!Anyway,'nuff недотам успешна ирония.Значи...put-вам аркана ин да списък за последния ден и кой още?
@v3x 7ми ЮЛИ(!!!)...Как го виждаш да мръзнеш?По–скоро да се пържеш на нажежения асфалт ор съмтин' лайк дат XD...
@народа,който ще ходи за Slayer - Ще е бруталното копанЬе...Ще хвърчат глави,ръце,крака,коси...Ще има мъртви и безследно изчезнали/нападали някъде пияни е по–вероятно де/...Зат'ва имам само едно да ви кажа,агресори гадни...Ш'СЕ ВИДИМ У ПОГОТОООО~!!11!11!!!11!1!!/ако не се случи така,че и аз да спадна към списъка с нападалите някъде пияни,ама...ффс...т'ва са Slayer,все ш'гледам поне да мога да се крепя на крака за техния концерт О.о!!!!/
Въй.... ти си от наще, май
Иначе кръв ще капе от небето!
Reign in blood /m\
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|