|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 7:41 pm |
|
kaibakor |
|
|
|
SayanMk написа: jii.... Гаара никога не е ползвал чакрата на неговото опашато. Пясъкът си му е негов елемент. За разлика от Наруто, той не е гъз, който разчита на чудовището в себе си. Просто чудовището е също пясъчно по пре-обясними причини =/ Гаара нито е станал по-слаб, нито е загубил сили, нито нищо :0 За тва и има толкова повече фенове от Наруто... НО и това ще се промени... като се разбере, че в Наруто повече от 5 опашки няма и всъщност тия опашки само му пречат...
До някъде си прав, но т.к той никой Jinchuuriki не може да се отърве от чакрата на Bijuu-то в него. Даже и seal-нато, то дава част от чакрата си на "господаря" И все пак Gaara наиситна не е отслабнал много много. Само абсолютната защита леко ме съмнява.
btw Демона не е пясъчен. По твойта логика Kyuubi трябва да е листна въшка Просто си е сив и когато се unseal-не се оформя от пясък(първоначално).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 2:35 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Moondance написа: Вярно е...само един път сме видяли Шукаку в действие но, едвали Гаара само един път се е бил с негова помощ Смятам така защото когато взе да откача Темари и Канкуру бяха доста уплашени от предстоящото и най-вероятно се е случвало преди
ми точно за това казах,че само 1 път сме го видяли ама и преди не мисля,че много го е използвал - сигурно Темари и Канкуро са го видяли 1 път и ги е хванало страх от тогава.
П.П. представете си кво ще стане ако видат холоу
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 11:43 am |
|
nozo |
|
|
|
Нищо кой знае какво не стана, и най- важното не видяхме лицето на Тоби Следващата седмица няма да има, т.е. ще си чакамее ...
Иначе по думите на Мадара предчувствам, че Саскето ще стане част от Акацки, натам вървят нещата
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 12:11 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Rokudaime написа: iRoNWill написа: Мангата излезе!!!!! 1.Искам да убия Кишимо ли е там каквото му е името ГРРРРРР 2.Пак нищо,вкисната бозичка 3.Само научихме,че Итачи въобще не е тоя за които се е представял,а какъв е естествено ще разберем в следващите 3-4 чаптъра Вкисната бозичка? Евала на Киши, че успя пак да обърне представите на всички по интересен начин, или иначе казано - никой не предполагаше какво ще се заформи.Всичко става дяволски интересно, а колкото до Итачи, стана много кофти, нещо като историята в Хари Потър около Снейп/Дъмбо/Волди/Хари. Единственото гадно е че ще трябва да чакаме ся 2-3 месеца за да разберем цялата история. Couldn't agree more Ама не, от началото си знаех, че Ита-чан не мрази истински Саске и че ще го реабилитират Жалко само, че преди това трябваше да умре SHADOWSONG написа: Незнам защо но когато тоби започна да си показва лицето много ми се стори че това е какаши смисал приличаше на него .
На мен пък Мадара много ми заприлича на Ебису (оня даскал на Конохамару). Като нищо ще се окаже, че Мадара през цялото време е бил под прикритие в Коноха, а с очилцата си е криел Шарингана
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|