|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 20, 2006 9:26 pm |
|
Shin_ |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 14, 2005 6:13 pm Мнения: 166 Местоположение: Hueko Mundo
|
45 епизод беше много добър ,гадничко ми стана за Балол ,предполагам ,че в бъдеще ще се бори под друг флаг.
Господ беше показан в друга светлина и той ще ни разкаже доста интересни работи. Еп 46 май ще е най-важния досега що се отнася за до историята на на анимето
Firestorm_1 написа: БТВ Шинсен нещо супер много се засилиха Време беше...
не предизвиквай съдбата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 12, 2006 8:49 am |
|
RobertHaydn |
|
|
|
samara написа: хмм интересно какво общо пък може да има сестрата на Уеки с избирането на нов Бог нещо не миждам кой знае каква връзка, освен ако сегашният Бог не е искал да се отърве, а тя случайно му е дала някаква идея как да го направи...
и аз това се чудя и как тя е майка на уеки като ония бащата е ангел мн ми интересно..и как така не разбирам нали после оня е пуснал бебето на земята или оная му е друга майкаа?! ааа деа минаха месец и нещо а няма нов еп!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 18, 2006 7:44 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
хмм майката на Уеки Няма лошо, въпреки, че на мен нещо годинките не ми съвпадат. 57 епизод беше убийствен, Анон как само свали Ками-сама с Райга и то в гръб, по-гнусна рана не бях и виждала, да не говоря че по едно време той май се давеше в нея. Всъщност какво става с онези, които Анон е погълнал Споменаваше ли се някъде в предишните епизоди? Ясно, че получава техните сили, но телата им? ( изключвам Роберт, защото неговото тяло е използвано, и предполагам, че като го захвърли надали ще има някакви сериозни наранявания)
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 18, 2006 9:29 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Take a look @ my logic prophecy and be shocked
Цялото семейство на Уеки е от ангелски произход. Бащата на Уеки Е Бог. Ония, който бе казал на Кобасен, че Уеки му е син е идиот или съучастник - хеллион илииии е сгрешил нещо.. в смисъл - той е говорел за Робърт. Майката/Бащата на Робърт са неизвестни, щото А другия, Маргарет(ъ - тва е мъжко?), е баща на Анон и си е пратил него. Факториално и теоритически Уеки излиза от сметките на "двамата, които са решили да пратят децата си на земята" Маргарет винаги е бил хелион. С поглъщане на Робърт, Анон добива способността му. Ако принципно не може да погълне двама небесни(а не виждам причина да не може!), просто си го е поставил като идеал и няма проблеми. Бог нарочно се е оставил да бъде намушкан. Щом имаше едно екстра свято оръжие, имал е и други, това е БОГ все пак. Просто един бъдещ Бог, като Уеки, трябва да се сдобие с достатъчно сила, че да заеме това толкова желано място. Най-малкото, Уеки е по-слаб от Маргарет, така че ако той стане Бог това би довело до доста кофти ситуация Тялото на използваните ще бъде възстановено, те не са мРътви, иначе смъртта им щеше да е къде-къде по-драматична и малко или много щеше да бъде намекнато, че "до тук беше с тоя".
Един ден ще ида в япония и ще напиша някое аниме сценарииче
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|