|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: School Rumble: Third Term OVA (лято 2008) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 8:52 pm |
|
Brolly |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Жанр: училищно, комедия Студио: Studio Comet Вид на продукцията: OVA / Брой на епизодите: 2? Повече информация: AniDBНай-послеДа знаете откога чакам да излезе този сезон. Сега ще чакам с нетърпение да стане Юли
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 9:09 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
crazy_little_crow написа: ПП Дали Харима и Тенма най-накрая ще се съберат
По-добре не, да си ходи Тенма при онова извънземно Карасума >.<
Eri-chuan FTW!!
п.п. Btw това последния сезон ли ще е ? По моите сметки тряя се дипломират вече. :-0 (я някой, който чете мангата да обади)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 12:12 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
crazy_little_crow написа: Чак Юли ПП Дали Харима и Тенма най-накрая ще се съберат Чети мангата душицо, особено последните 20на чаптъра. Като гледам уж е към своя край, но след миналата седмица историята се обърна, сите порастнаха. Не вярвам точно сега всичко да го покажат. Hanabishi, spoil: Цитат: В мангата не са се дипломирали още, а Harima се оказа най-якия пич, всички му усетиха постъпката. На английски са преведени едва до 18ти том, а в Япония в момента е 21ви, но последните чаптъри от 18ти са по 10 страници...
Между другото снимката от третия е доста спойлваща, явно ще покажат историята, но само досега до момента където е.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 2:46 pm |
|
cruel_angel |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 30, 2006 10:59 pm Мнения: 106 Местоположение: някъде при истината...
|
бухахахахахаха
ебаси кефа..... пак ще има филми на макс.... мноу яку.... супер....
доволно е детето....
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 5:13 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тия па почнаха точно от последната част на мангата , а преди това можеха в няколко епизода да покажат малко комедийка, ми срам за тях.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 5:30 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Прибавих информация за него... няма 3ти сезон, 2 OVA епизода != трети сезон...
В Db-то пише, че ще е 2 епа? И наистина почва почти в края на историята като пропуска бая материал...
Първият сезон бе ок, вторият не го изтраях... сега с тия ови, хммм... добре, че има манга, но ще я чета доста по-натам...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 5:54 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мдам и това беше последния епизод на поредицата, наистина доста тъп край. Можеха да направят един трети сезон от 12на епизода и накрая тия последните два да ги вкарат с леко драма, но уви. Тъпо свърши, а аз ще си чета School Rumble Z, който няма нищо общо с предната история, както и епоха.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|