|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 6:32 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
така..еп. не беше зле колко за да минат с тая амнезия..OP ми хареса доста(освен часта дето лелуча язди некьв умрел кон-там бие на смях ) тоя еп. беше копнал всичко от стария-пак вьпросният мотор и така до срещата с CC..това с брат му е просто голямата издьнка и ест. напред в епизодите няма да му стават плановете точно заради него,просто ролите се обьрнаха..неми хареса обаче прекаленото перв. сцени особено когато трябва да дадьт Карен винаги в такава позиция дето ти се набиват тези неща в очите..после и с CC "Дай да го цуна тоя шемет белкем стане пичагата като преди" това Fail-на много здраво + че като му бьркаше в мозака трябваше пак да видим CC гола неми хареса и сцената като получи
пак Geass-a и хоп светлина нашия дига глава "Света е в грешка и тралалала" цялото тва нещо беше тип Light пред джама си гледа сльнцето и се кефи-ськс хард...
Дано от втори еп. видиме някоя битка...Сузако и тея другите няма смисьл от коментар те са спрели още в предишният сезон
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 6:44 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Couldn't resist the temptation ~(>_<)~
Ентусиазмът на Morri-tama понякога е заразителен.
Относно Opening-a, кадрите и как са подбрани няма какво да кажа (след поста на Safiir-tama главата ми като ли че поизстина ), но песента радва *мрънка си ~ asa mu yoru mo koi kogarete, мъхъмъ мъхъмъ мъхъмъ ..., ... kousaten de Must find it ><"* A "онова око" да не е.... Значи не само.... ЪхЪ
BTW сцената с Lelouch и "брат му", the one like "искаш ли да опиташ от сандвича......" -> erm... -_-""""" (Императорът определено не си е губил времето, ако става на въпрос за наследници, подсигурява си "старините човека )
Karen-chan :
Morridin написа: ще има ли някой въобще да се оплаче? Аз. Заешките уши не и отиват, трябваше да и сложат котешки damn, знаех си, че не трябваше да гледам "онзи" шотакон ~rofl. Тотално ме е омотАлСамо на мен ли ми струва или някой наистина е "поработил" по гръдната й обиколка - даже си крие там "ключа" за mech-ата - o mon dieu! тук само картицата от TTGL липсва Дръж се БританиО, Zero се задава със страшна сила. (да го питам аз него, ако не беше C.C. к'о щеше да праЙ ) За Ending-a: Morridin написа: Само на мен ли ми се струва или Лулу е почнал да мяза малко на Камуи с тая по-дълга коса? Направо му е одрал кожата, нали BTW Safiir написа: керъктър дизайна доста се е променил (верно са заприличали много на X всички), мацките са готини, но всички кочове изглеждат като от шоунен-ай аниме :/ CLAMP толкова са се отплеснали с "X", че са изкарали героите бледи като мъченици. (а и не само това) http://img528.imageshack.us/img528/7524/codegeassr2edlarge02vj2.jpgHeh? O_o Ko...? Какво..... ? Я чеЙ малко, то това било Nanali Ясноо, значи май това целят CLAMP ( май?) xkivax написа: Както и Сузаку с Шаоран То остава Suzaku да "прояде очи" и мазалото ще е абсолютно.
Да видим докъде ще стигне историята (така се на-spoil-их с една от мангите, че не е истина ><)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:22 pm |
|
Haruka |
|
|
|
О да, виковете "Клапм" от ендинга се чуват на километри. Съответно като всичко Клампово е щастие за нещастните ми очички /опа, споменах Кламп и очи в едно изреченение >.</ А това, че Лулу става все по-голямо копие на Камуй може само да ме радва. И освен приликата на Сузаку и Шаоран, този новият Xingke страшно прилича на Ашура-оу.
Та подред-
Първо, не съм чела никакви спойлери и нямам идея за това кой какъв е от новите и какво ще става; мнението ми е напълно некомпетенто и базирано само на 1 епизод ^^
Оупънингът не ме хвана от първи път, но на втория се влюбих. Въобще нямаше да позная Orange Range, но песента е върха. Клипът е перфектен, освен наистина тази изкуствена сцена с коня. Забавно XD. Впрочем, това в ляво да не е Нина?
Вилетта си нямам идея какво прави в училището, но не искам и да си имам. Така или иначе тя има навика да сменя страни поради загуба на паметта и явно друго подобни проблеми.
Лулу са го развалили не като външност, а като характер. Явно това бъркане в мозъка му се е отразило здраво, защото се държеше много необичайно на места. Въобще не очаквах така да реагира когато го обвиниха, че лъже на шах. И да, щом очевидно не помни/не се сеща за Нанали, как стана така, че първото нещо, което му изникна като идея щом си върна спомените не беше как иска да направи по-добър свят за Нанали, а как иска да промени света? Ся ако ще го правим само заради идеята...
Британците не може да са чак толкова тъпи, това е прекалено XD. Как ще застанеш спокойно пред човек /, който не зная как са разбрали, че е Зеро и са следили, но може да съм пропуснала нещо?/, който е имал Гиас. Дори само ей така, за всеки случай, да бяха се подсигурили и защитили по някакъв начин. На С2 й става навик да умира. Въобще тези неща страшно много се повториха с 1 еп на 1 сезон. Дори горе-долу по същото време дадоха сценка с Мирей и Шарли, които умуваха къде е пак Лулу.
Колкото до Карен и фенсървиса- Хм...аз не одобрявам. Карен е силно момиче, не някакво си изпаднало усаги. Такъв характер не би й отивал ~.~
Добре, до тук може и да звучах леко критична, но това аниме пак ми влезе под кожата в действителност. Вчера останах специално да си го изгледам и докато гледах сигурно да съм мигнала няколко пъти общо /не вярвате?/, да не говорим, че не ми стана скучно и за секунда. Колкото и да му виждам фаловете, фактът е, че ми хареса, и то така, че да го почувствам. Пък в крайна сметка усещането си е най-важно ^^ Ще си го гледам с най-най-голямо удоволствие, мхм.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:26 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нищо интересно засега . Нема гении, пък онуй пишлеме накрая пред императора само той ми требваше.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:43 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Цитат: Впрочем, това в ляво да не е Нина? Тя е Има и други герои, появяващи се на оранжеффф фон, оранжево небето, оранжево морето... Цитат: Британците не може да са чак толкова тъпи, това е прекалено XD. Как ще застанеш спокойно пред човек /, който не зная как са разбрали, че е Зеро и са следили, но може да съм пропуснала нещо?/, който е имал Гиас. Дори само ей така, за всеки случай, да бяха се подсигурили и защитили по някакъв начин.
Вика му се - информационно затъмнение. Кралят не е искал да се разчува повече. Колкото повече хора знаят нещо, толкова по-лесно се разпространява информацията (пък очевидно е доста сензитиф информейшъна). Имаха си ясна задача: Цел - C2 - убийте я/вземете трупа, заедно с Лулу и бунтовниците (инфо за нея: 'топ сикрет', вещица свързана с Черните рицъри), примамка - Лулуж. Толкоз, не им трябва на войниците повече. Провали се засега операцията - резервният вариант е оня мухъл Сузаку да убие Zero...
Приликата с еп. 1, сезон 1 беше изрично търсена пък....
Също така - Карен-чан не е виновна за безсрамните ъгли, под които са я рисували...
Да бяхте критикували розово/златно/жълто/сините мехи, които са тоолкова грозни... аз бих имал сериозни притеснения ако ме тикнат в такъв кич. "Unpimp ze mecha... К'ви са тия шарении - всичку черну инак не се качваме!", демек - трябва пилотите да се дигнат на стачни действия...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:58 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Защо ми напомни за мехите Мноо фиефъски, дам ^^'
Информационно затъмнение- ама разбира се, щом казваш. Само дето знаеха малко повече хората като например точното разписание на деня на онзи някакъв си Лулуж. И също това "Масака" в секундата, в която Лулу им заповяда на умрат. Е, това не може да е защото чак сега осъзнават, че Лулу е Зеро О.о. Ако е така ще са или прекалено ограничени, че да се замислят зад действителната причина Лулу да е примамка, или достатъчно небрежни, че да не си предвидят защита.
Но както казах, съдя само по този епизод.
Карен-чан си отсрами загубената чест в битка. Винаги е сладка като мачка А и хубавото при нея е, че каквото и да стане няма да си предаде принципите и Япония. Дори няма да си загуби паметта
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 11:10 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Аз пък не им обърнах внимание изобщо на Мехи-те, но за сметка на това сега цяяяяял втори сезон ще ми се набиват на очи заради вас .
Аз все още не мога да си обясня защо Нина е жива. Всички я мразим -_- .
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 11:36 pm |
|
faye |
|
|
|
Morridin написа:
Нещо да имаш да кажеш за героя от когото очаквам като че ли най-много през този сезон?
Споделям мнението че Роло е дирекно свързан с Нанали. Това което най трудно за разгадаване обаче е защо всички дори учениците в академията не си спомнят нищо за случая от преди година?!
ОК знае се че Карен не е в училището иначе отдавна щеше да е осъществила контакт с Лулу. Но Шърли трябва д си има подозренията. И как тъй се приема че от сестра изведнъж Лулу има брат? Определено е масова манипулация на спомените! На това е способен само геас. Не смятам че Сузако има подобна сила така че остават: Императора и Нанали. Има доста теории и за двата случея, но все пак ми се струва че май е работа на Нанали. Нямам "необорима" логика за туй, но имам някво такова чувство.
Според превюто като гледам следващия епизод е измъкването от сградата и предполагам, че ще има вземане даване с Роло(който само да отбележа засега ми е изключително симпатичен)! Чесно нито песничките в ОП нито в ЕД ми допадат, но не мога да не призная и на двете клипчетата са добри. (Даже си сложи СС от ЕД на десктопче )
За първия епизод всичко след появата на СС сигурно съм гледала поне 3-4 пъти
ПС: Сафире как успя тъй да наядеш едничкия излязъл епизод толкова бързо?! Чак на мен ми стана кофти докато четях конструктивните критики
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 11:42 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Е сега пък цветовете били кичозни. Цветовете са в "пълен синхрон" - направо тука говорим за чист "поантилизъм" (че тука го е минало и заминало и въобще не става на въпрос, но това е друга тема ) Нали уж кралски mech-и с кралски цветове (златно, синьо, лилаво....), за останалите - к'вот има Все пак тук говорим за британски благородници - трябва да изпъкват някак, пък ако ще да изглежда кичозно.
Цитат: защо Нина е жива
Такива персонажи като нея трудно умират. -_-"""
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 11:57 pm |
|
extasy |
|
|
|
Гадното при мен беше, 4е сакъснях с гледането на епизода и докато бях навън ми надуха главата с това колко як бил. И понеже съм оптимист ре6их 4е епизода трябва да е невероятен и заради прекалено високите очаквания нещо се разочаровах.
Иначе яко начало поставиха. Тая амнзия нещо ми бръкна в синузите, ама кво да се прави. Беше прекалено да очаквам да продължат от там, откъдето свършиха. Сега и понятие си нямам какво става със сестрата, с братът дето изникна от въздуха и какво по дяволите е ставало със Сузаку. Абе добре почнаха. Накефих се на промените и не дотам промените. Имам предвид интересно беше това с паметта, малко напомни за Death Note. Да кажем, че и на мен ми се иска някой път съвсем непредупедено и обективно да направя коментар на неща, които съм правила, мисия невъзможна, а? Това ме накефи. Хареса ми и как на пръв поглед нещата изглеждат съвсем нормални, а изведнъж като огледаш по-внимателно виждаш как нищо не е нормално, как всичко е потънало в един хаос.
Речта на Лулу ме уби, когато се изправи срещу войниците ме закопа отвсякъде. Доста силни думи едва за първи еп, дано продължи така.
Иначе за мен винаги е приятно да гледам нещо на Clamp, обожавам ги тия хора.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 8:41 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Cagalli написа: Аз все още не мога да си обясня защо Нина е жива. Всички я мразим -_- .
Както и Сузаку
Иначе и на мен нещо не ми се хареса като за 1-ви епизод ....цялата атмосферата на нейде е литнала и на нейно място некъв миш-маш >.> .....дано малко поразяснат как'о става и да пооправят мутрите на героите, че не знам на к'во са замясали.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|