Дата и час: Пет Фев 28, 2025 3:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 8:55 am 
Аватар

еееееее нищо работа то изведнъж идва и ето главата е написана.
Не се притеснявай,ние сме много добрички и ще чакаме за нова главичка :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 10:24 am 
Аватар

ще почакаме ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 4:48 pm 

Няма да чакате дълго по-късно ще пусна и новата глава.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 5:01 pm 
Аватар

Дано аз ще откача от нетърпение! :bduh: :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 12:00 am 

Такам ето и дългоочакваната глава.Извинявам се за забавянето :)

Глава Шеста
Angel
Ейнджъл бе събудена от Гаара той безчуственно разтърси крехкото й тяло върху лицето му нямаше усмивка ,но те все така студено.Разтърсвайкия колкото се може по силно той изля кофа с вода върху тялото й.Студената вода я накара да се просълзи тя безпомощно преглътна тялото й бе мокро и краката я боляха.Тя невинно се загледа в Гаара,взирайки се в аквамариновите му очи тя тъжно се замисли защо е толкова лош.Може би нещо го измъчваше или беше преживял нещо ужасно.Ейнджъл тъжно се усмихна на себе си самата тя бе прекарала живота си на бойната поле и на кораби.Бе преживяла много ,но въпреки това тя не бе такава.Гаара бе застанал точно зад нея точно от това се страхуваше тя ако го виждаше тя разбираше какво му е а когато беше зад нея чустваше страх и болка.Гаара се усмихна зловещо в ръката си държеше шурикен той се надвеси над Ейнджъл тя усети ледения му дъх още по близо.Той студено прокара език по тънкия и врат и зловещо я попита
-Имаш ли предпоцитания за смъртта кучко!
-Все ми е тая само да умра!.Ейнджъл се опита да се предпази от този ужасен поклет
Гаара се усмихна той взе една от лилийте и я плъзна по мекия гръб на чернокостата.Въпреки красотата си лилийте бяха студени и ухаеха не на любов а на смърт.Ейнджъл тъжно търпеше гаврата върху себе си две едри сълзи паднаха по лицето й и се стекоха по бузата.Кръвта от разкървавената й устна капеше по пясъка.Гаара искаше да се позабавлява още малко с нея.Той я завъртя рязко към себе си и започна да я целува усещайки езикът му сълзите на Ейнджъл станаха още по едри и скоро време плачът надтделя.Когато реши,че е приклъочил Гаара взе ножа и бавно започна да го прокарва по меката й плът.Ейнджъл жадно присви очи най-сетне щеше да умре и край на болката.Гаара искаше да си поиграе с нея той разрани ръцете й разкървавявайки ги.Ейнджъл търпеше вкичко,но болката я приспиваше тя усети ужасния мирис на собственната си кръв.обръщайки се към Гаара тя тъжно се усмвихна
-Надявам се сега да си щастлив
-Не се и съмнявай смотанячке!
-Незнам колко жестоко те е ударил живота за да си такъв човек.Виждам ,че си страдал много и ще страдаш за напред.Не те виня за нищо просто ти казвам това което виждам
Тя неможа да продължи защото Гаара се одръпна от нея този път той я гледаше като изплашен заек.Нима това момиче бе една от трите ясновидки нима тя знаеш миналото му.И въпреки това тя е слаба и аз ще я убия
-Малката знам коя си и въпреки това няма да се спасиш
-Аз не съм и го искала
--------------------------------------------------------------
Ино се приготвяше за погребението на Сасуке нямаше смисъл да крие сълзите си защото просто неможеше.Всеки веднага би разбрал какво й е.Хлипайки тя завръзваше косата си на кок.Дългата черна рокля се спукаше по тънкото й тяло и очертаваше талията й.Роклята,не бе нещо особено ,но на нея й стоеше прекрасно.Нямаше много украсения единственно едно черно цвете .Ино и родителите й тръгнаха към гробищата.Нямаха си представа колко хора щеше да има всички обичаха Сасуке ,не само затова,че бе спасил Коноха убивайки Орочимаро ,но и затова ,че бе добър приятел .Разбирасе по старите хора смятаха че Наруто бе убил Орочимаро ,но Сасуке отнесе лаврите.Когато пристигнаха на погребението Ино тъжно се усмихна на Хината,която се опитваше да намери Наруто тя бе също тъжна,но не само заради Сасуке ами й заради всичко,което преживяваха.Неджи бе застанал зад нея отнашенията им бяха коренно променени .Той се отнасяше с нея с уважение и я приемаше като неговата малка сестричка.Самият той изпитваше нетолкова хубави чуства към Наруто и не смяташе ,че е подходящ за братовчедка му .Но и самия той имаше проблем в любовта все още търсеше своята полвинка.За никога не беше тайна колко фенки и кандидатки имаше той и въпреки това никоя неможеше да го спечели.
----------------------------------------------------------
В Токио бе топло и слънцево.Тук хората бяха необикновенно мили нямаше го онази Брюкселска студенина.Хората тук бяха приветливи и отворени за запознанство.Красивата природа и дружелюбните хора пресъждаваха една приятна атмосфера и въпреки това и тук не бе идеално навсякъде коли и тълпи от хора беше хубаво,но понякога човек имаше нужда от усамотение и глътка въздух.Точно в центъра се намираше един от най-известните университети в света.В този университет можеха да си позволят учене само децета на милионери и милиардери.Високата сграда прелицаше по скоро на дворец .Имаше и собственна пансион който по скоро прелицаше на луксозен хотел.От към стълбите се чу гласът на кафявооко момиче.Косата й бе вързана на традиционните завити плитки.Тя небеше като други кунойчита бе облечена със зелен пантолон и тънка розова блузка.Тя многократно бе споменавала ,че мрази роклита и полита.Може би не й пукаше как изглежда и как се държиш но вътре в себе си тя бе прекалено ранима.Тен Тен закъсняваше за самолета си бе разбрала за смъртта на Сасуке и като всички други и тя се натъжи ,но не само това я караше да е толкова тъжна.Щеше да срещне нейната първа и най-голяма любов Неджи Хюга какво ли щеше да му каже самата тя незнаеше.
-----------------------------------------------------------------
Ейнджъл имаше само един въпрос и тя искаше Гаара да й даде истинския отговор.Тя се усмихна още по тъжно към Гаара ,който я наблюдаваше
-Искам да те попитам само едно нещо ?Защо ме убиваш защо правиш всичко това?
-Изглежда кучко.......боя ти е бил малко.Казах ти убивам те защото искам поне един да страда.Ти си имала всичко родители живяла си прекрасен живот
Ейнджъл би търпяла всичко но той грешеше нейният живот бе доста по труден от неговия.Тя би мълчала ,но неможеше.ядът натделя и тя яростно се хвърли с юмруци към него.Бе напълно полудяла Гаара се одръпна от нея и иронично понечи да я удари
-Не си мисли че ти си единствения който е страдал.Такали мислиш значи си ужасно глупав.Моят живот е бил дори по лош от твоя.Знаеш ли какво е още от бебе да живееш на бойното поле не нали защото си имал мама и тати и аз ги имах но за съжаление всеки ден трябваше да наблъодавам как баща ми дава живота си.Нямаш си на идея какво е да живееш като беглец и да се местиш от място на място.Майка ми бе първата испанка която рисуваше картини от война именно затова трябваше да гледам как бе мнократно налагана с камшкик.Полвината ми живот мина в океана докато не се случи онова фатално нещо майка ми потъна с големия кораб видях с очите си как тялото й потъва.Ако все още смяташ че съм щастлива ми го кажи в очите.
За пръв път Гаара осъзна колко тежко е било деството й тя въобще не бе онази за която я мислеше той я съжали .Бе лош с нея и това му харесваше скоро той злобно я хвана за ръце и стисна китките й
-Признавам миличка успя да ме трогнеш хъм да видим толкова си сладка щеми се да си поикрая още малко с теб.И затова ще те оставя жива но помни ще те убия когато аз искам той я целуна и си тръгна.оставяйкия сама отново бе разбил душата й отново я унижи за пореден път.
---------------------------------------------------------------------
Канкуро тъжно седеше на дивана в кухнята той влекматично бъркаше чая си с кристалната лъжичка.Какво му става се срещата с Ино,не му даваше мира въпреки ,че нямаха общо.Той вижда усмивката й .Канкуро тъжно изсипа пакетчето кристална захар и продължи да бърка с кристалната лъжичка.Бе толкова зает с мислите ,че не забеляза Темари която се бе прибрала от пазар.Тя също не бе весела оставяйки големите чанти на масата.Тя седна до брат си и си отцупи парце фин шоколад.Навън бе топло нещо нормално за селото на пясъка от прозорците се чуваше гласът на птиците.
-Разбрали за смъртта на Сасуке-кън
-Да онзи ден ходих до Коноха и ми чух от Киба
Темари присви вежди и ядосано сбръчка чело
-Какво си правил там знаеш че неможем да ходим там
-Просто имах работа освен това срещнах всеизвестната Ино .Канкуро спря защото предпочете да не я споменаваТемари жално се засмя и въпреки усмивката си тя не скри сарказма си.
-Това да не е онази блондинка ,която едва не те уби.Онази приятелката на Сакура.
-Същата .Канкуро замълча и понечи да стане ,но сестра му го хвана и го потуба по рамото.
-По бодро може да ти излезе късмета.
-----------------------------------------------------------
Какаши би пред къщата на анко той й бе обещал да я взе за погребението.Неискаше да я оставя сама той почука три пъти на вратата и зачака тя да му отвори.Анко се приготвяше за погребението и тя като останалите страдаше за Сасуке.Тя бавно отвори вратата и покани Какаши да влезе
-Ей сега съм готова извинявай за забавянето
-Хубаво местенце си имаш.Какаши разглеждаше огромната къща.Той я целуна приятелски по бузата и се усмихна
-Не се тревжий няма да закъснеем
--------------------------------------------------------------------
Тен Тен бе в самолета тя мислеше за Неджи и затова как ли щеше да я посрещне тной.Дали щеше да се зарадва или напротив.Скоро от прозореца си видя селото на листата .Тя се усмихна най-сетне вкъщи нямаше търпение да се срещне с останалите.Когато слезе от самолета Тен тен се усмихна всичко бе както преди да замине.Ресторантчето за рамен си беше още там и от него както винаги се усещаше мириса на рамен.Тен Тен реши да се поразходи .От улицата се зададе Киба той бе тръгнал към Ино самоче бе ужасно закъснял защото Ино бе излязла той се блъсна в Тен Тен и чак когато вдигна глава да види какво става видя Тен Тен
-Тен Тен-чан това ти ли си?Одавна не се бяхме виждали
-Здравей Киба-кън!.Как си?
-Карам я някак ходих до Ино но тя е излязла ще ме убие иска винаги да съм точен но имах работа и забравих.Щяхме да ходим на.......но тя е там най-вероятна
-Хъм знам за смъртта на Сасуке-кън колко тъжно бе добър човек и ще ми липсва.Тя се усмихна и цялата се изчерви малката й ръка хвана неговата .
-Може да вървим заедно..и без това си търсех компания
Киба я погледна неуверенно тя бе коренно променена бе станала уверенна и доста по освободена.Но дали още обичаше Неджи замисле се той.
-Нямам проблем Тен Тен-чан ще се радвам да повървим заедно
-------------------------------------------------------------------------
Гаара се прибра той блъсна вратата след себе си и се отправи към стаята си.Нямаше желание да говори с никой още помамалко с Темари и глупавия Канкуро.Той безцуственно лежеше на леглото и размисляваше върху Ейнджъл харесва се му да я унижава но тялото й го превлелицаше зипитваше към нея несамо желание за да й прицинява болка но и едно друго нетолкова чисто желание

Съжалявам ако има грешки но едвам гледам утре обещавам да го оправя.Пък и непрекъснато трябва да сменям езика от мишката .Надявам се сега ваканцията да пиша по дълги глави.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 8:24 am 
Аватар

Много хубава глава само, че като ясновидка Ейнджъл има ли и други специални сили?:o
пп.Чакам с нетърпение още! :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 12:02 am 

Благодаря много .Ъъъ съжалявам мислех сега да пускам повече глави обаче първо нещо пак запънах с тия глави.а пък и ще пътувам извън града такаче нова глава другата седмица в Неделя.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 8:29 am 
Аватар

Браво, чакането си заслужаваше ^^ ще почакаме и за следващата глава ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 3:41 pm 

Ето я новата глава искам да кажа ,че не се получи както исках обаче днес се върнахме от пътуване и съм малко изморена.ЪЪъ след тази глава нямам идея когато ще пиша пак защото нещо немога да измисля глави пък и имам работа.Предварително слагам 18+

Глава Седма
No Ordinary Girl
Ейнджъл забеляза сянката зад себе си тя стисна юмруци и избърса подбухналите си от плач очи.Беше си обещала да е силна тя беше силна.Небиваше да му се дава трябваше да се бори за себе си и своята женска независимост(съгласна напълно :D )
Гаара плъзна ледените си ръце по голения й гръб спускайги бавно надолу Ейнджъл стисна устни тя трьбваше да се бори ,но тези ръце я караха да застива от страх .Отчаянието беше напът да я завладее отново след всичко това Ейнджъл трябваше да отстоява своето право.Обръщайки се рязко към Гаара тя издраска лицето му от ,което потече кръв.В очите й имаше животински и див блясък тя стисна зъби и се приготви да го нападне.Гаара я гледаше ужасен в очите му имаше пламъчета на страх.Ейнджъл интстиктивно го събори на земята драскакайки с нокти по тялото му.Тя си отмъщава се за всичко сторено от него.На гърдите му зейна грозно рана.Гаара крещеше от болка да той великия казекаге се бореше за живота си.
-Шибана кучка
-Млъквай копеле
-Ти си луда как може една тъпачка като теб да има такава сила.Изведнъж Гаара я изгледа ужасено и застина на място.Не беше възможно това тя неможеше да е това което си мислеше
Ейнджъл започна да крещи и да го удря с цялата си сила-Да луда съм от болка и отчаяние луда съм защото живея с нещо което неискам
-Искаш да кажеш ,че в теб и заклъочен Двуопашатия звяр Ниби
От къде разбра това -Тя стисна устни злобно.И какво ти пука дали е в мен
----------------------------------------------------------------
Тен Тен и Киба вървяха по улицата двамата нинджи не се бяха виждали от няколко готини.Тен Тен се обърна към Киба и цялата почервеня нещо заседнала в гърлото й.
-Киба -кун как е........
Той знаеше какво ще го попита и неипозволи да довърши изрецението
-Неджи-кун е добре в момента е на мисия в странната на вълните.Киба се усмихна пресилено сякаш искаше да й каже да не пита за него.Тен Тен стисна ръката на Киба още по силно и отчаяно.Тя впери поглед в него и очите й отчаяно затърсиха обяснение
-Какво има Киба-кун нима Неджи-сама вече ме е забравил.
-Миличка...Киба я прегърна братски но в прегръдката му имаше и безкрайна нежност..Той продължи тъжно.Хлапе съжалявам но той се чустваше самотен след заминаванаването ти и потърси утеха в друга.Но той никога ,не е представал да те обича
Тен Тен заплака .Очите й издаваха колко наранена и обидена е тя.Момчетото което обичаше я бе заменила с някакво клъощаво к***e
-Неможе да е вярно той може да не ме обича но неби паднал толкова ниско
Тен Тен-чан може би ,не трябва да да ти разказвам всичко това защото е прекалено болезнено.Но след заминаването ти Неджи се отдаде на еднонощни връзки започна да пие и да се дрогира.Съвсем затъна вече неможеше да е нинджа
-Господи и това само заради мен само защото не останах с него.А заминах за да си уредя живота.По дяволите аз му обещах...Господи Господи защо ми прицинява всичко това.
------------------------------------------------------------------------
Ино седеше безизразна в магазина на родителите си.От както погребаха Сасуке живота за нея бе свършил.Тя отказа да се храни или да прави каквото и друго да е.Седеше си така безизразна и гледаше фалшивите усмивки ,които влизаха в магазина.Гадеше й се от целия този фалш.Нечия ръка я докосна по рамото обръщайки се тя видя висока фигура но лицето й не се виждаше.
-Кой е там ?
Странникът свали качулката си и Ино сведе поглед към пода.Нежалаеше да вижда никого още повече него тя тъжно го избута с ръка сякаш го гонеше.
-Ино-чан аз съжалявам за Сасуке-кън
-Спести си съжаленията за брат си защото аз собственоръцно ще го пречукам
-Ино-чан грешиш ние нямаме общо със смъртта на Сасуке ако искаш възмездие потърси го при Итачи
Ино се изхили подигравателно и иронично го попита
-О да забравих Итачи се съживил от мъртвите.Хаха
Канкуро гневно присви очи и се опита да се усмихне
-Хлапе Итачи е жив
Ино осъзна истината тя тъжно стана от столчето и тръгна към вратата.Този път бе сгрешила този път те бяха невинни.И колкото и да бе научена да ги мрази сега се чустваше неудобно от себе си.Тя понечи да отвори вратата ,но Канкуро я издърпа към себе си.Тя усети аромата му а той неяния.Ино се опита да избяга чустваше се неудобно близо до него.Но той я придърпа още по силно до себе си.Когато не се доближаха още по близо един до друг и устните им се сляха в дълга целувка.
------------------------------------------------------------
-Пука ми защото аз преживявам същото.Пука за теб защото се държах отвратително с теб.Мислейки те за щастливка.Защото Ниби те съсипва малко по малко също както мен Шикако .Животът на Бижуус никога не е бил лесен.Принудени сме да понасяме пренепрезението и омразата на околните.Мислят ни за чудовища и не ни възприемата за нормални човешки същества.
-Ти също може да си Бижуу но аз аз немога да се боря с това.То е прекалено мощно за мен.Гаара й се усмихна .Но този път тя не видя онази ужасяваща усмивка а една нежна и приятелска усмивка.Ейнджъл се загледа в пясъка нещо я накара тя също да му се усмихне.Изведнъж от устата й се изплъзна едно доста пикакатно изрецение.Разбирасе тя си го прошепна на себе си ,но бе прекалено близо до него и той нямаше как да не го чуе
----------------------------------------------------------
Тен Тен отчаяно държеше Киба за ръка сякаш всеки момент щеше да се строполи на пода.От далечината се зададе човек.Тен Тен го позна от далече това беше Неджи .Лилавите му очи неможеха да не се забележат тя гневно сви юмруци.Неджи очакваше Киба ,но,не и Тен Тен .Той смутено я изгледа сякаш й казваше да не го търси а да го забравиш
-Неджи-кун добър ден!
-Тен Тен-чан ъъ не очаквах да те видя
-Нима очакваше друга може би някоя руса с мерки 85-58-90
-Какво искаш да кажеш с това.
-Искам да кажа да си обираш крушите или там каквото имаш и да отиваш при своята к...а .Аз възнамерявам да бъда свободно и независима край на третирането .Повече няма да задоволявам твоето мъжко его ако искаш секс върви при нея но ако искаш обич ме почакай.
----------------------------------------------------------------
Хината беше в дома на Наруто тя разглеждаше албума му със снимки на Екип 7.В главата й нахлу тъжно исъл екип 7 никога небяха сплотени .Въпреки че бяха разлицна като характери тримата бяха страхотен екип въпреки разногласията им.Не бяха най-силните генини ,но бяха упорити и готови на всичко един за друг.Хината никога не бе изпитвала това чуства Киба и Шино поскоро я възприемаха като пречка и непрекъснато трябваше да я спасяват.Макар и сега да бе сред най-силните джоунини те все още я смятаха за слаба и неопитна.Наруто влезе в стаята около кръста си имаше хавлия.Хината се усмихна така той беше невероятна гледка.Наруто обаче реши да я издразни и набързо се облече.
-Хей Хина-чан искаш ли да преди да идем при баба Тсунаде да отскочим да хапнем рамен.
-Страхотна идея.
-------------------------------------------------------------------
Чак сега Ейнджъл разбра за гафа си но какво път той наистина беше секси.Двамата бяха много по близо един до друг отколкото си мислеха .Той нежно докосна косата не злобно а нежно.Масажирайки врата й той я накара да се почуства хем неудобно хем приятно.Да той й бе прицинил много болка и трябваше да го убие .Но подяволите това й харесваше се .Тя жадно разтвори устни сякаш го приканваше да я целуне.Разбрал немика й Гаара я целуна диво и страстно по устните.Целувката им бе страстна но желана и от двамата.Изненаданият вик замря в гърлото й и се превърна в стон,който го подлуди.Той пъхна ръце в роклята.Не му беше трудно да го направи тъй като бе скъсано точно на корема и единственно едно тънко парце плат закриваше гърдите й и погали копринената кожа на гърба й.Ейнджъл обви ръце около врата му и отново разтвори устни .Ръцете на червенокосото момче затърсиха закопчалката на сутиена й.Пръстите му погалиха нежно гърдите й ,които бяха красиво оформени и меки.Ейнджъл изскимтя и ръцете му затрепериха
-Побързай освободи ме-изстена тя и заби нокти в гърба му
-Ще го направя сладката ми ти само не се бой.Аз ще ти дам онова така желано нещо.Той я хвана за косата и страстно зацелува устните й .Гърдите й се търкаха в кожата му тя стенеше от удоволствие неискаше да престава да я целува.Хвана я за задник и я повдигна по висока а тя се огърци и изстена.В очите й се четеше желание и търсеше нежност.Обърна я по гръб върху горещия пясък и се настани между краката й
-Боли ли те.прошепна й дрезкаво той
-Не защото ми харесва изстенна тя и обви ръце около кръста му.Той изстена тихо и проникна дълбоко в нея.Викът й бе захлушен тя стенеше от удоволствие и цялата се тресеше.
Когато видя че свършва тя отчаяно го издърпа още по силно до себе си и го изгледа отчаяно и жадна за ласки.Тя го притисна още по силно сякаш неискаше да го пусне бе изпитала върховна наслада но той бе толкова нежен с нея.
-Дори не си и помисляй да спреш.отчаяно извика тя.

Знам че има мното правописни грешки и този път нямам извинение.Такаче моля неме критикувайте за тях сега сядам да уча а довечара мога да редактирам всичко.Искам да кажа нещо на тези които четат фикът ми моля ви когато четете фикът ми ако видите нещо в което трябва да се поправя ми го казвайте.Не искам коментари от рода на супер и браво и т.н ако ви харесва кажете защо ви харесва .Ако не ви харесва ми го кажете няма да се обидя приемам всякаква критика стига да е обективна за да подобря писането си.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 3:52 pm 
Аватар

Просто трагично описана "18+" сцена...

Плюс това бива ли да го слагаш това 18+ отгоре, след като самата ти си под 18, а и разчиташ именно на лица ПОД 18 да уважат новата ти глава.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 4:09 pm 
Аватар

Тази глава не ми хареса честно казано. Фика като цяло ми допада защото е различен, но не може ей така за две секунди Ейнджъл да се хвърли на врата на момче, което я е изнасилило. За сцената 18+ съм напълно съгласна с mandra. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 4:52 pm 

Тази сцена не я написах случайно.По натам всичко ще се пренареди както си е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 5:46 pm 
Аватар

^^TeN TeN^^ написа:
Тази сцена не я написах случайно.По натам всичко ще се пренареди както си е.

Добре ще почакам и ще видя. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 6:09 pm 
Аватар

мхм... искаш критика? ок ^^'
ще давам и точните примери, правописни и пунктуационни грешки пропускам.

^^TeN TeN^^ написа:
Беше си обещала да е силна тя беше силна.

леко безмисленко изречение... или трябва да са две или да го преправиш.

^^TeN TeN^^ написа:
Обръщайки се рязко към Гаара тя издраска лицето му от ,което потече кръв. .............. На гърдите му зейна грозно рана.Гаара крещеше от болка да той великия казекаге се бореше за живота си.

фактологическа грешка... поне според мен. Забравяш, че пясъкът пази Гаара; той дори сам не може да се нарани; едно момиче (дори както се разбира и с биджуу) не може просто така да го одраска... да не говорим за голяма рана... какви нокти трябва да има това момиче?!?

^^TeN TeN^^ написа:
двамата нинджи

може би е от бързане... но все пак, не трябва ли да е "двете нинджи" :o защото нинджа е от женски род...

^^TeN TeN^^ написа:
Тя усети аромата му а той неяния.

това изречение ми звучи... глупаво...

^^TeN TeN^^ написа:
пренепрезението

казах, че няма да обръщам внимание на правописните грешки, но... това отначало не знаех какво е ^^' може би си имала в предвид "пренебрежението"?

^^TeN TeN^^ написа:
.Гаара й се усмихна .Но този път тя не видя онази ужасяваща усмивка а една нежна и приятелска усмивка.Ейнджъл се загледа в пясъка нещо я накара тя също да му се усмихне

усмивка, усмивка, усмивка... -____-

^^TeN TeN^^ написа:
Въпреки че бяха разлицна като характери тримата бяха страхотен екип въпреки разногласията им.

два пъти "въпреки" в едно изречение...

сцената за "над 18" няма да коментирам с цитати... "стон" се повтаря милион пъти и става прекалено еднообразно... а и... като цяло не ми харесва този абзац :roll:

та... така ^^' а като съдържание, имам чувството, че не си усвоила начина на говорене на героите от Наруто... например Тен Тен не ми се струва, че би говорила по този начин... на който и да е :o
като идея фика все още ми хареса, но трябва да обръщаш малко повече внимание на стила ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 6:51 pm 
Аватар

^^TeN TeN^^ написа:
Тя усети аромата му а той неяния.

:hotl: :hotl:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]