Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:07 pm 
Аватар

nozo написа:
5. 3 new members will join the Akatsuki... One of them is the brother/sister of the Hokage
Почти съм сигурен, че ще е роднина на Наруто, т.е. брат/сестра на Минато. Това до някаква степен може да обясни, защо много малко хора знаят, че Наруто е син на Четвъртия.
Пък и Първия, Втория и Трения са прекалено стари за да се намeсват техни братя или сестри, а за Тсунаде знаем, че брат и е убит по време на войната.
това че го знаем няма голямо значение според мен

в смисъл, Гаара беше мъртъв веднъж, Рок Лий получи няколко пъти неизлечима травма на крака, която щеше завинаги да го изкара от нинджа бизнеса...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 2:19 pm 
Аватар

Не съм го превел, зашото смятам че 90% от форума са достатъчно компетентни да си го преведат сами а и нямам време :wink: .Имам и един въпрос.. тази седмица ще има ли манга, защото бях чел че ще има прекъсване :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 2:32 pm 

1. Силата на лидера на Akatsuki(не е уточнено дали той е Pein или Madara) не може да се сравнява дори с тази на 3-мата Sannin-a на Konoha.
2. Има друг човек от Akatsuki, а неочакван член ще всее хаос.
3. Един от членовете на Akatsuki ще стане приятел/съюзник на Naruto.
4. В края на 2008 или началото на 2009г. сийл-а на Naruto ще бъде освободен и той ще достигне поне до 4 опашки. Пригответе се, може да бъде шокираща сцена.
5. Една жаба умира ( :lol: ).
6. 3-ма от важните за Naruto хора ще умрат или ще бъдат тежко ранени.
7. Уменията на Sasuke не могат да се противопоставят на новите умения на Naruto.
8. Битката между Sasuke и Itachi е голямо събитие; по-късно ще бъде разкита информация за семейството и bloodline-а на Naruto.
9. Сай ще предизвика нещо голямо ( :lol: ).
10. Ще бъдат показани тайната и bloodine-а на Yondaime.
11. Ще умрат 2-ма много важни герои от Konoha.
12. Има жена в Akatsuki.
13. Akatsuki ще нападне Konoha с неговите мистични зверове (т'ва ми звучи странно - ако нападнат с опашатите не виждам какво ще направят от Konoha), и Shiranui Genma (пича с клечката от Chuunin exam-a) ще окаже огромна помощ на Konoha.

1. Тайната на Uchiha клана ще бъде разкрита и 2-ма от оставащите членове ще умрат.
2. Лидера на Akatsuki ще убие 6-ма човека.
3. Битката на Sasuke и Itachi ще предизвика хаос; тайните на Uchiha клана и Uchiha Madara ще бъдат разкрити, и ще бъдат показани всички способности на MS. Битката ще завърши със смърт за единия.
4. Naruto ще се сблъска с Pain; групата на Kakashi с Tobi. Ще има голям обрат в битката на групата на Kakashi с Tobi. Naruto срещу Pain ще бъде битката на зверовете. По време на нея ще умрат трима от групата на Naruto.
5. Към Akatsuki ще се присъединят трима нови, които ще бъдат по-силни от Deidara, Hidan и Kakuzu. Един от тях е брат/сестра на Hokage. ( това "of the Hokage" поне на мен ми говори, че става въпрос за сегашния Hokage).
6. Новите умения на Naruto и резултатът от тренирането с Jiraiya ще бъдат разкрити в битката с Pain. Той е научил всички техники на Jiraiya през трите години и е станал много по-силен. Не е научил "Toad mode-a". Naruto също така е усвоил 3 от техниките на Yondaime.
7. След тези битки ще има голяма война.
8. Ще има смърт в битката между Tobi и групата на Naruto, а един от участниците ще остане неспособен да се бие. (Досега се говореше за групата на Naruto срещу Pain и група на Kakashi срещу Tobi.. Тук има някакво разминаване според мен).
9. Ще бъде разкрит Jinchuuriki-то на Осемопашатият (Yamata no Orochi?
трудно ми е да си представя друг, освен самия Orochimaru..), Jinchuuriki-то ще убие член на Akatsuki и ще нападне Konoha сам/сама. По време на битката един ще умре, а друг ще загуби зрението си.

Много интересни работи са казани, но не са споменати Kabuto и Danzou. Сега ме мързи, ма ще го коментирам по-подробно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 2:38 pm 
Аватар

Аз бях чела някъде,че след частта с Акатски мангата ще свърши.И си викам,че те останаха всичко на всичко петима,няма да е толкова сложно и ето,че ще идат нови...Значи няма да му се доживее края на това.
Да разбирам ли,че ще има и нова жена при злите.Щото иначе оная констатация навява на мисълта,е Конан е или мъж,или малко халюцинация.
Това за роднината на хокагето.Ами ако става дума за новия хокаге.Щото ако Цунаде се гътне скоро не виждам как Наруто,който е в дълбока депресия ще стане хокаге,а пък никъде не е казано,че ще е от миналите хокагета.
Това с линията на Наруто е АДСКИ тъпо.Сега и той ще се окаже от някакъв свръх уникален клан с яко име,яки спосбности и кой знае още колко яки работи и в крайна сметка цялата работа с бездарника и многото труд може да отиде на кино.
Предвижда се много смърт и (алилуя) най-сетне Наруто ще докаже,че не е учил само вадене на кунаи от гащите си от Джирая.Което не обяснява защо досега се държа като момиче и показа само модификации на расенган-а.

И ще се появи ГЕНМА!!! :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 4:34 pm 

Код за потвърждение: Избери целия код
7. Sasuke's skills cannot be matched against Naruto's new skills.

Това дали ще го доживеем :lol: ?

.....
Хващаме ли бас , че един от новите мембъри на Акатсуки ще е Саске ? :)

...

Последна промяна ThaiArt на Пон Апр 07, 2008 4:41 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 4:37 pm 
Аватар

Цитат:
1. Тайната на Uchiha клана ще бъде разкрита и 2-ма от оставащите членове ще умрат.

Това значи ли,че Саске ще се гътне?
Или има още поне десет Учихи?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 4:56 pm 
Аватар

Zenith написа:
Цитат:

Сигурно баща му е бил голям развратник...колко ли незаконни Итачита има... :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 6:11 pm 

Цитат:
Kishi told this preview before 2008 Jump Festa

Кого започва "jump festa" ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 7:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

animeFAN написа:
5. 3 new members will join the Akatsuki. They will be stronger than Deidara, Hidan, and Kakuzu. One of them is the brother/sister of the Hokage.

И си мислиш че онези тримата от отбора снейк ще са по-силни от Дейдара , Хидан и Какузу ?

Ми де'а знам, нищо не сме видели от тях.
Kakkashi написа:
Цитат:
Kishi told this preview before 2008 Jump Festa

Кого започва "jump festa" ?

Края на Декември мин. год.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 7:03 pm 
Аватар

Zenith написа:
Цитат:

Предполагам, че става въпрос за Тоби и за Итачи, но това си е само мое предположение :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 4:31 pm 
Аватар

Ти го каза - извадиха го от него, Гаара умря и после го съживиха.Демона няма как да го върнат обратно в него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 5:26 pm 

Да де, ама нали джинчурики не може да живее без своя демон? Според мен е по-вероятно да се е върнал някакси в Гаара. Защото без неговата сила вече няма да има пясък, който сам да го защитава и като цяло способностите на Гаара доста биха намалели... А слаб Казекаге не върви. Е, може разбира се и да е без него вече, изглежда няма особено значение в момента. Ще разберем когато Гаара се върне в историята.

Не знам защо смятате, че ще дойде нова жена в Акатсуки различна от Конан. Пише само, че в Акатсуки има жена. Сигурно ще се окаже, че братът на Цунаде всъщност не е загинал, а е бил взет в плен по време на войната, отгледан от не знам си кого си. Нали трупът му беше ужасно обезобразен и го бяха познали по медальона, ако си спомням правилно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 5:52 pm 
Аватар

Абе... ако демона се е върнал в Гаара мислиш ли че Акатски ще спрат да го преследват?И ако можеш да ми обясниш как ще се върне в него, като е добре затворен в една пещера?

Последна промяна Uchiha Madara' на Вто Апр 08, 2008 5:53 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 5:57 pm 
Аватар

От момента,в който Гаара умря,той спря да бъде джинчурики .. тва трябва да е достатъчно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:32 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

jii.... Гаара никога не е ползвал чакрата на неговото опашато. Пясъкът си му е негов елемент. За разлика от Наруто, той не е гъз, който разчита на чудовището в себе си. Просто чудовището е също пясъчно по пре-обясними причини =/ Гаара нито е станал по-слаб, нито е загубил сили, нито нищо :0
За тва и има толкова повече фенове от Наруто...
НО и това ще се промени... като се разбере, че в Наруто повече от 5 опашки няма и всъщност тия опашки само му пречат...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]