|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:05 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
uchiha_sakura_chan написа:
Съмняваш ли се нещо в думите ми?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:09 pm |
 |
ichiruki_fan |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 25, 2008 8:03 pm Мнения: 365 Местоположение: Видин Пол:Момиче
|
mandra написа: ichiruki_fan написа: Ами тази глава не ми направи огромно впечатление...  Цък.Е може ли сега такова нещо!Момичето разчита на тебе, пък ти...
Еми,аз нищо не разбрах от тази глава!Сега ако иска да и харесвам фика да го пише както трябва.Отначало ми хареса как беше почнала ама сега нещо ми падна впечатлението за фика i....
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:15 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
mandra написа: uchiha_sakura_chan написа: Съмняваш ли се нещо в думите ми?  не..."изобщо"не
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 8:03 pm |
 |
KONOHA_ |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 7:33 pm Мнения: 151 Местоположение: Pleven
|
Май съм объркала отговора,ще ме извиняваш ~[DarK_AngeL]~ :blush:
От толкова писане на отговори съм объркала фика  Не ми се сърди все пак
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 9:40 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
не е лошо ама има повторения
ето един пример:
Цитат: Наруто се обърна и видя човека-Разбира се.. да прав си Гаара. Наруто се изправи, той и Гаара тръгнаха към лагера. не казвам че е кой знае какво но трябва да правиш опити да избягваш повторенията иначе главата беше супер и сори за критиката ако съм те обидила
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:19 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Което не е оправдание! Това , че си я писала в 2 вечерта , не означава , че сутринта , преди да пуснеш главата , не трябва да я редактираш! А иначе ... Не ми хареса , нито като сюжет , нито като изпълнение ... Тоя път няма да тръгна да обяснявам , какви са ти грешките - така или иначе ще ги подминеш измежду другите глупави коментари , колко велик и прекрасен е фика
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:38 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Хич не е "к'во толкоз" ... Ако ти нямаш чувство за естетика , вината не е моя ^^ Живеем в България , пишем и говорим на български => и нещата , които пишем из форуми трябва да са на български , а не на шльокавица. Айде разбирам ... Малки сте , явно и доста ограничени откъм интереси и разбирания , нямате изградена езикова култура and so on and so on , ама защо се унижавате сами , като поствате такива неща ... И аз и други от форума като Нем и мандра сме го обяснявали и обяснявали ... Имам чувството , че никога няма да ви премине през промитите мозъчета.... А и 'сакура_93' да бяха само правописните грешки , щеше да е добре , но в тоя , а и в много други случаи , стилистичните и езикови грешки са много по-фрапиращи. Има и друго нещо - авторката явно няма богатство на езика и си го изкарва в/у нашите възприятия.
П.П. Съвсем леко съжалявам , ако езика ми се е сторил по-остър на някой и недай си боже го е обидил , вместо да го накара да се замисли...
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 12, 2008 4:32 am |
 |
MeTaL_HeArT |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Мен ме е страх от този форум
Не, сериозно... Това форум, специализиран за фенфикове ли е? Той си е за анимето като цяло...
Както и да е. И аз съм забелязвала грешки и някои други работи, обърквации, на много места (не говоря специално за нейният фик. Говоря принципно.) Обаче си мълча като пън, щото се знам и аз що за чудо съм.  (Е, граматиката и правописа, след като постна глава ги проверявам, говорим за друг вид грешки. Там езикови ли как ги наричате, литературни генийчета  ).
Аз ей сегичка ще ти прочета новите главици, ама в нашия си форум, тук не се чувствам комфортно  )
пп: Драсни един скайп.  Имаме фик да пишем, нали не си забравила?  Само че, нека е вечерта, че май дотогава ще спя
пп на пп-то  Мнението си изказах вече у форума, ама айде и тук ще ти кажа едно брависимо, и ти пожелавам да задобрееш още повече, че по-рядко да те мъмрят гениите тук
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|