|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 3:34 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Вижте ми линк-а на предишната страница...
Също така и този.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 9:05 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Има едно нещо в това аниме, което ме съмнява... Гонзо, които ми паднаха в очите след последния провал. /Druaga - Dragonaut; Jil - Jin/
Освен това съм много черногледа за развитието понеже се оказа, че хубавата пародия е била само сън ~.~
Така или иначе ще го гледам, освен ако не ме разочарова в следващите 3-4 епизода. (А ако стане като в Круно ще съм всъщност много щастлива ^^)
За 1 епизод не мога да отрека, че беше добър, жестока подигравка с всико мило и скъпо на всяко уважаващо себе си фентъзи.
"I don`t want to fight you! If you absolutely must fight me... Then you`ll have to defeat me first" беше едното култова нещо. Последва го хентай с чудовища пародия и... в никакъв случай не казвайте, че след битката ще се жените.
За мен определено беше по-добро от пародийния епизод на Харухи. Ама защо трябваше да се събужда...
/А впрочем, арта въобще не ми харесва.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 7:20 pm |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Като за 1ви еп не беше зле, гаврата мина през всьо, що може да му се сложи ФентъзиТМ.
В началото 'битката' м/у Jil и Neeban познайте защо му запомних името беше върха на абсурдицата XD
Симпатизирам на броните, защото /и двете.. както и ред други персонажи/ мечтаеха да се оженят след битките, но уви, трябваше да ги терминират за драматизма Е, те поне не смениха мацките няколко пъти, както нашия 'герой'
Тентаклите ме разсмяха доста, но вече не мога да видя чудовище и момиче на едно място в аниме /особено ако момичето е с някаква имитация на некомими и kinda меедо униформа/ без да има препрадка към хентая, тъй че се очакваше. Pervs
"I'm your father!" репликата беше най-големия култ за мен XD За малко си представих как Jil върти джедайски меч, вместо тоз пластмасов чук
В следващите епизоди очаквам да го видя как се дави в своето реално луузърство, гонейки титлата 'герой' Ами няма лошо, стига да е интересно
С две думи добре беше, да, но на моменти ми ставаше скучно и на доста места пародията не ми се стори толкова смешна.. но е плюс, че успя да ме задържи до края :р Ще гледкам и следващите епизоди, пък ще видим дали ще се следи твърдо.
//нях, и на мен не ми хареса арта, нещо ми е боклучлив, бът уатева
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 9:13 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Неееее с този сън така съм се смяла. Вече са споменати най-култовите неща, та да не ги повтарям xD
Опенинга беше мнго весел бтв ^^
Интересно ми е как ще продължи, понеже след като се събуди Jil, към края малко се обърках >.>
Ще се следи, дано не стане разочароващо по-нататък ^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|