|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Itazura na Kiss (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 8:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Itazura na Kiss Официялно заглавие: Itazura na Kiss Алтернативни заглавия: Mischievous Kiss, イタズラなKiss (Japanese) Вид : ТВ сериал Брой на епизодите : 13 ? Жанр : Комедия, Драма, Романс, Шоуджо Старт : 05.04.2008 Край : ? В ефир по : TBS, Sun TV Анимация : TMS Entertainment Музика : Yasuharu Takanashi Оригинална история : Kaoru Tada Фенсъб групи с интерес към анимето : Huzzah, m.3.3.w & Baka-Wolf
Връзки : Официялен сайт, ANN, AnimeNFO, AniDB
Опенинг - "Kimi, Meguru, Boku (キミ、メグル、ボク)" by Motohiro Hata Ендинг - "Kataomoi Fighter (片思いファイター)" by GO!GO!7188Рецензия : Адаптация по шоуджо мангата на Тада Каору.
Това беше любов от пръв поглед за Айхара Котоко, когато вижда речта на топ ученика в гимназията Ирие Наоки през първия учебен ден. Две годишната си скрита симпатия, "Не го искам" е отговора който тя получава, след като едва събира куража да му поднесе любовното си писмо. След тази случка Котоко си обещава да го забрави. Но съдбата се намесва и къщата на Котоко се срутва. Тя и баща й са принудени да се нанесът в дома на близък семеен приятел, който се оказва бащата на Наоки. Така съвместния живот с Наоки възражда любовта на Котоко отново. Следват редица комични сцени, когато заплеснатата Котоко направи своите безбройни прогреси(подкрепяна от смахнатата/чалнатата майка на Наоки)към студенокръвният Наоки, който мрази момичетата и е гений в почти всичко от учене до спорт.
Itazura na Kiss проследява любовната история на Котоко и Наоки от дните им в гимназията, като ученици до тяхният брак. Историята продължава и след брака им, докато те продължават да разстът, като двойка.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 9:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
altostratos написа: ама кога излиза 1 еп. dwigga написа: Старт : 05.04.2008
![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) ... това ще трябва да се гледа
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 9:49 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Първият епизод не беше лош особено ме накефи момента като каза
I have been rejected by both brothers, направо паднах
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 1:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Хахаха, това ще си го гледам. Първи епизод беше сладък пък и арта е много интересен. Хем от 2008-ма, но се забелязват елементи от old school-а ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Но хумора е много приятен, героите засега всичките са ми много симпатични, а Котоко вярно си е идиот о.0 . Не знам за нея, но ако аз знам по-малко от 3-то класник ще ида да се хвърля от някъде ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
И така. Ще се следи и ще видим по-нататък какво ще стане.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Cagalli написа: Хахаха, това ще си го гледам. Първи епизод беше сладък пък и арта е много интересен. Хем от 2008-ма, но се забелязват елементи от old school-а ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
И на мен това ми беше първата мисъл. Създава атмосфера на олд скуул и по-скоро тоновете на цветовете отколкото chara designa или знам ли... просто нещо в него създава такова усещане. Особено ми напомня на Hana Yori Dango, макар и да има малко общо.
А третокласника не го подценявайте~ Аз съм сигурна, че знам по-малко от третокласник.
Някакво такова много приятно, нагласено /да, къщите така падат и така се озоваваш в къщата на гения на випуска, в когото по случайност си била влюбена и те е отрязъл/ и отпускащо за гледане аниме. Ще го гледам, за сега ми харесва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Искам третокласника да я пляска по дупето, тъкмо близо до един акъл са.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
spiralkinda написа: Искам третокласника да я пляска по дупето, тъкмо близо до един акъл са. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ми, на един акъл, много пъти я е менило вече момчето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /никакви задни мисли/
/Новата опаковка доста ми се различава от старата. И пак зависи, не е като олд скуул да са били еднакви също. Т.е. имам предвид, че ако не беше толкова заради нещо друго, което да го доближава до олд скуул, точно chara design-а нямаше да се различава от характерния по-нов. А то прилича не само на външен вид, но и като ход на действията.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|