|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 12:51 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Епично, просто епично.
Опънинга е уникален, песничката радва на макс... кадрите, които са подбрали (особено накрая) са страхотни. Лулу с C2, как аха да се докоснат, слагането на маската, черните рицари... сериозно нямам думи... И един много гнусен foreshadowing за едно лице с Гиас... няма да ви кажа кой, но си е O_o''' момент (макар и да е беше предвидимо).
Братът на Лулу не е Нанали (различни сейю-та)...? Всъщност нея въобще не я дадоха в еп. 1... а и Лулу не каза нищо за нея (което беше много странно, тя му е уж raison de'etre...)
Сцената, в която се появи Карен-чан <3. Всъщност всички сцени с Карен-чан <3 (макар да прекалиха с шотовете от възможно най-перв ъглите (ще има ли някой въобще да се оплаче? )).
Появяването на C2, лъчът светлина в/у нея... толкова безсрамно нагласено, с тоолкова много патос, но въпреки това //Фенбойщина, какво да се прави? ><
Малко или много този еп е реверанс към първи епизод от сезон 1. Действието се разви горе долу аналогично, с 1, 2 интересни обрата и допълнителни слоеве...
Ендингът също е стабилен. Само на мен ли ми се струва или Лулу е почнал да мяза малко на Камуи с тая по-дълга коса? И тия вериги... клампска му работа... Айдее, и в ендинга има гнусен полу-спойлер, за който пак бихме се досетили всъщност... //Карен в Они вариант? Отива на лов за картинки... <.<
Spoiler написа: Защо Лулу е имал амнезия? Защо не спомена въобще сестра си? C2 ли му е заключила силите или онова другото гадното? Кой аджеба е Роло? И колко плодовит е бил британския император?
Вече всички Черни рицари знаят кой е Zero (че и май висшия ешалон на британската армия). Вкл. и Карен-чан - тя иска да го спаси, => с него си е девойката (Сузаку да мре ><)....
//Отделих досегашните мнения в отделна фенскусионна темичка, спойлери на първата страница в темата ще се маркират задължително.
Последна промяна Morri D'in на Пон Апр 07, 2008 11:56 am, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 1:28 am |
|
faye |
|
|
|
Страшен е епа! Просто нямам думи, не знам от къде да почна къде да свърша. Сега съм малко неадекватна(година и половина чакане.. ами нормално) така че утре ще посна подробно впечатленията ми. Мда имаше приличи с първи на първи сезон, но това въобще не ми е интересно. По скоро кой е Роло и кой го е сложил там. Според мен все пак има нещо много общо с Нанали, нейн замесник, след като са изфабрикували спомените му?! Но не е ясно кой е отговорен. По скоро ще е страната на Британия. Ако беше СС тя няма причина да ги трие по начало. Искам Ориндж!! Искам го на страната на Лулу и компания. И страшно ми хареса, че Черните Рицари знаеха истинската самоличност на Лулу! Приосто много му се накефих на епизода. Може би от доста време насам толкова взех че се вживях(последната сцена от предния сезон ми държи )
ПС А уж смятах поне 4-5 епа да ми се насъберат преди да гледкам >>Но това е Лулу как може човек да не се изкуши !!
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 5:06 am |
|
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Този първи епизод ужасно много ми напомни на 2 неща и въпрески това до последният момент го гледах с интерес. Едното беше първият епизодна миналия сезон, същото развитие, същото мислене, говорене, отново играеше шах, онтово с онази кола, естествено нагласено но добре направено. Другото беше внезапното оприличаване на Лулу с Лайт... в един момент жестове, думи и мимики заприличаха прекалено мн на тези на Лайт, да не говорим за разни различни фактори...
И все пак аничето отново ще се следи с интерес! Само докато изгледах опънинга ми останаха очите от изненада
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 9:02 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
angel_of_darkness написа: Другото беше внезапното оприличаване на Лулу с Лайт... в един момент жестове, думи и мимики заприличаха прекалено мн на тези на Лайт, да не говорим за разни различни фактори...
Абсолютно, особено репликата:
I wasn't wrong,
the world was!
Абе само на мен ли ми не ми стана Ясно к'во е направил Сузаку и к'во аджеба е станало, че Лулу да загуби спомените си и да го върнат в училище(защо въобще не са го екзекутирали, след като знаят кои е 0_0)
А и тоя брат, откъде се взе ве?!?
Нали имаше сестра, странни работи стават през първият епизод, дано вторият хвърли малко светлина в мъглата.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:45 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
А частта с амнезията - докоснване до Десу Ноута/целувка от C2?
Въобще много общо или по-точно и двете истории ползват едни и същи клишета... Ама няма лошо, мен си ме кефи.
@TFA, то не стана и ясно всъщност (поне не директно), пост в спекулациите - прочети тук.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 12:43 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Няяяя, суперски беше епизода <3 Нямам думи ^___^
Екшън още от началото :р И бързо-бързо се оправиха с амнезията на Лулу
За на Лулу родата му съм съвсем объркана, дано се изясни в следващия епизод >.> А Вилета как е станала даскалка? xD
OP/ED са супер ^^ А картинките от ед-а...искам ги <3
Айде да идва по-скоро следващия еп xD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 12:48 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Това беше перфектното начало, на едно голямо бъдещо мазало. Зеро се завърна по-зъл от всякога и раздаваше заповеди с такива изпипани жестове все едно е над всичко де що съществува.
Опънинга беше страхотен, нищо излишно и всичко на място. Песента малко дразнеше в началото, но като я послушаш около 100-тина пъти и започва много да ти допада. А въпросното "аха да се докоснат" за Лулу и С.С. беше точно "аха да се..." защото той се дръпна. Кучия му син -_- .
Интересно ми е сега какво ще стане с Роло, когато Лулу си спомни .
Иначе арта на ниво (естествено), а въпросната реплика "I was not the one who was wrong, the world was!" ме закопа. Не знаех дали да съм щастлива или да плача за Лулу.
Британците се доказаха пак като идиоти. След толкова време и такова преследване на С.С. как може да не знаят, че е тази мадама просто не умира и толкова. Най-малкото шибания Крал го знае, ама нали... за какво са му хората има си достатъчно и без това? И все пак беше адски гадно да ги жертва всичките в името на възкресяването на Зеро. Техен проблем де...
Общо взето много съм щастлива, големи трепети на сърцето голямо нещо . Но почна бе, най-накрая почна! Много съм щастлива !
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 3:27 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
ПО дяволите ендинга съкс . . . Прилича на тотален фанарт стил кламп. БЛАХ Неко гадно е - поне да си изпипат стила, а не все едно правят фюжън. БЛАХ
Иначе как да не се радвам?? Страхотен арт, макар и историята да е неква като интро за тез дето не са гледали първи сезон или са го забравили, но се очакваше. Даже аз очаквах да е яко мазала, но е прекалено готино ^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|