|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 3:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
Вижте ми линк-а на предишната страница...
Също така и този.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Има едно нещо в това аниме, което ме съмнява... Гонзо, които ми паднаха в очите след последния провал. /Druaga - Dragonaut; Jil - Jin/
Освен това съм много черногледа за развитието понеже се оказа, че хубавата пародия е била само сън ~.~
Така или иначе ще го гледам, освен ако не ме разочарова в следващите 3-4 епизода. (А ако стане като в Круно ще съм всъщност много щастлива ^^)
За 1 епизод не мога да отрека, че беше добър, жестока подигравка с всико мило и скъпо на всяко уважаващо себе си фентъзи.
"I don`t want to fight you! If you absolutely must fight me... Then you`ll have to defeat me first" беше едното култова нещо. Последва го хентай с чудовища пародия и... в никакъв случай не казвайте, че след битката ще се жените.
За мен определено беше по-добро от пародийния епизод на Харухи. Ама защо трябваше да се събужда...
/А впрочем, арта въобще не ми харесва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 7:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Като за 1ви еп не беше зле, гаврата мина през всьо, що може да му се сложи ФентъзиТМ.
В началото 'битката' м/у Jil и Neeban познайте защо му запомних името ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) беше върха на абсурдицата XD
Симпатизирам на броните, защото /и двете.. както и ред други персонажи/ мечтаеха да се оженят след битките, но уви, трябваше да ги терминират за драматизма ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Е, те поне не смениха мацките няколко пъти, както нашия 'герой'
Тентаклите ме разсмяха доста, но вече не мога да видя чудовище и момиче на едно място в аниме /особено ако момичето е с някаква имитация на некомими и kinda меедо униформа/ без да има препрадка към хентая, тъй че се очакваше. Pervs
"I'm your father!" репликата беше най-големия култ за мен XD За малко си представих как Jil върти джедайски меч, вместо тоз пластмасов чук
В следващите епизоди очаквам да го видя как се дави в своето реално луузърство, гонейки титлата 'герой' ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ами няма лошо, стига да е интересно
С две думи добре беше, да, но на моменти ми ставаше скучно и на доста места пародията не ми се стори толкова смешна.. но е плюс, че успя да ме задържи до края :р Ще гледкам и следващите епизоди, пък ще видим дали ще се следи твърдо.
//нях, и на мен не ми хареса арта, нещо ми е боклучлив, бът уатева
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 9:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14447_1275329665.png) |
~sunny~ |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Неееее с този сън така съм се смяла. Вече са споменати най-култовите неща, та да не ги повтарям xD
Опенинга беше мнго весел бтв ^^
Интересно ми е как ще продължи, понеже след като се събуди Jil, към края малко се обърках >.>
Ще се следи, дано не стане разочароващо по-нататък ^^'
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|