|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 2:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 3:35 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не вярвам да има втори сезон, виж филм или OVA ако се напънат може и да изскочи нещо, но според мен ще са съвсем различни от мангата. Ако ще захващаш книжлето най-добре го почни от начало има си странични разлики, като например Tokine въобще не ходи в Kokuboro, а помага на баба си на входа между двата свята, следователно въобще не е преодоляла zekkai-я на Yoshimori както го изкарват в анимето.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 10:36 am |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Значи се радвам, че в анимето е отишла.
Не съм сигурен, но според мен силата, която принцесата му даде беше да се хийлва/оздравява и знания за самото място (кое къде е и т.н.). А може би му е "събудила" вътрешната сила. Нз, но принципно не свързвам зеккая, които направи с нея.
А Токине мина през него със същата техника, чрез която излезе през кеккая, в който я беше хванал Йошимори. Това "read the technique's framework and wavelenght"
Нз дали са го измислили специално за анимето.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 09, 2008 8:26 pm |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Много добро аниме за 3-4 дена го изгледах.
Грабна ме още от първите епизоди//геройте арт-а техниките и т.н. си ми харесаха///.
Надявах се Yoshimori да става доста бързо по силен, ама и така въобще не беше зле.Важното е че вкара адския zekkai накрая.
Може да хвърля едно око и на мангата да ги видя разликите и продължението.
Дедото с бастуна (забравих му името >< ), ми се стори излишен направо (е всъщност си изигра ролята с Byaku де).
Kaguro - на моменти ме кефеше на моменти ме дразнеше (особено след като уби Aihi ).Радвам се че Yoshi го затри накрая .
С Tokine са си много готина двойка (като fix-ваше на Uro-sama леглото и си мислеше че прегръща Tokine умрях от смях .
Като цяло съм много доволен от анимето//10x to Bel за препоръката .Който не е гледал -> go go go!! Струва си!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 09, 2008 9:15 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
OMG как съм пропусмал да пиша тук о.0
Анимето го минах за едно денонощие без да спя, зарибяващо е ^^
Персонажите ми харесаха, сюжетната линия също а като се пренебрегнат леко еднообразните битки като цяло беше готино ^^ 8/10 ;P
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 09, 2008 9:29 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
smersh написа: Моля дайте ми линкче за дърпане. Благодаря предварително.
Ползвай Tърсачката или просто влезни тук http://torrents.animes-bg.com/
PS Колегата ме е изпреварил
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 2:09 am |
|
tayajiro |
|
|
|
Yоshi ме зарази и сега се наливам само с ТОВА . Супер вкусно е и има як кик.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|