|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 9:58 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Само на мен ли "врагът" ми приличаше на сенсейката на Амамия
Тази манга ми харесва все повече с всеки изминал чаптър
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 4:03 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Този Oboro взе да показва симптоми още преди да се е върнал в настоящето , сигурно му е нужно значително по-малко време за да стане PSI юзър. Някаква яка сила ще вкарва, а този Tatsuo не знам за какъв хукна да ги трепе нашите...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 8:58 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
сугоййй още една прекрасна глава, много радва мангата ^^
Някой има ли предположения защо "врагът" е полудял ? възможно ли е от прекалено дълъг предтой да се превърнеш в куку и после в червей/ или някаква друга твар / не би трябвало да е това обаче, защото той (забравих му името) носи маска, която вероятно филтрира псай нещата ... ае много теории малко чаптъри ;(
amamiya http://read.mangashare.com/Psyren/chapt ... ge015.html kawaii
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 10:08 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Това за хората да се превръюат в чудовища след смъртта си е добро, наистина, ма ще видиме. И това, че има друг, освен Намесис, който праща хора също яко звучи... Всъщност ние обаче видяхме 2ма.... следователи?пазители? Такива като тоя снайпера? В нашия си живот, но пък те нямаха достъп до Псайрен да ги последват. Може би те са от хората, които ще предизвикат бъдещето... Нз що нашия игнорира тоя факт, че така го преследваха... мое да е свикнал xD
Ма па мацката как бързо се докопа до него o_O И са ше го брейнуошне и ще разбере к'во става...? Но сигурно череяка ше се появи от нейде...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 3:13 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Amamiya най-сетне показа каква и е силата като използва PSI. Поне нашето момиче разбра как взимат тела от миналото и нататък ще се кара без сантименти. Радвам се, че и айдъла разбра Ageha и ще му спести боя от сестра му като се върне, дори може и да намаже нещо покрай познанството си с него.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 4:43 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
а бе то всичко хубаво онгоинг, аз за какво си права труда да търся манга, направо да дойда след 5 години като са излезли
но комент с туй се обобщават всички заглавия в раздела
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 11:47 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Нямам думи... Честно казано наистина вече незнам как да се изразя тази манга ми бърка в здравето ( защото излиза само веднъж седмично ^^') Хубав чаптър, по едно време, докато четях, чак искрици прехвърчаха ( ако си мислите че е от някой кабел свързан с компа, да се надявам че не е от това )... Почвам малко да съжалявам че е шоунен, тъй като лимеса на вероятността да се развие любовна връзка граничи с нула ( демек шанса Амамия да си хване някой от готините батковци, кой от кой по готин (за мен е неопределимо), е 0)..
И в края приканвам разни хорица да пишат някакви си нещица тук, че инак съм заплаха за темата с някои безмислени лигави коментарчета, от сорта на този ^^' гомен, хапят ме чорапките
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|