Дата и час: Чет Фев 13, 2025 8:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 21 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 1:17 am 
Аватар

Навлязох днес в един цял нов свят от спойлери и всевъзможи сюжетни линий ... за което съм ви благодарен на вас ... За момент ми хареса варянта Ишин да е бил капитан на Бякуя, ама тогава Бякуя нямаше да се чуди от каде Ичиго има шинигами сили ... дали не би било голям купон а Бякуя да яде пердах от бащата на Ичи това би обяснило голямата връжебност която блика от него към Ичиго... освен факта че Бякуя е като пропит старомодник който не може да проумее силата на Ичиго поне до момента в 62 еп когато за секунда се размекна и каза нещо от сорта : благодаря куросаки.... абе те двамата накрая подозирам как ще седнат на по 4 , 5 канички със саке и ще станат добри роднини ... ама айде да не спамя в крайна сметка тука е за манга не Микс тема... Много ми харесе момента в мангата в който Хиори тръгна да рита Урахара ама нацели нещо твърдо (тука секи може да развихри перверзното си въображение ..аз поне се сетих за 4 неща и щях да падна от стола смейкисе докато си ги представях .... ) покрай тая пауза съм почнал нещо да се повреждам :Д

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 5:19 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Пълнят ми душата с тия глави... Урахара яде яко бой от тая малката, само джапанката й липсва Х3 Х3 Х3 Не му е лесно на човека, ама и аз се чудя какво толкова има под тия дрехи, че така я заболя крака :twisted: Хареса ми също как оня спипа Айзен :shock: Сега се замислям, дали, в реално време, шантавия вайзард ще се окаже по-здрав и от Айзен, харесва ми да му мачкат канчето :mrgreen: I very much liked this one :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 6:02 am 
Аватар

главата пръщи от Bleach style comedy :lol: дано да видим и Тошко някаде из лейтенантите :mrgreen: чаптъра си е хубав Урахара просто ме радва няма как да го опиша друго яче :) ... и аа да ако Шинджи е по силен от Айзен то с белината ще се свърши лично аз мисля че е по силен но нищо не се знае ^_^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 10:34 am 
Аватар

В крайна сметка най-големият въпрос е дали Урахара носи стонанени боксерки или наистина има железни топки?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 11:42 am 
Аватар

А дали въобще има нещо там ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 12:58 pm 
Аватар

Или се е обградил с реатсу?
Аз нали си казвах,че Йоруичи е капитан,ама кой ли ме слуша.
Хиори много дразни,писна ми от нейната агресия.Бахти,никой не й е виновен за болезнения цикъл и проблемен пубертет.
Изненадах,че онзи дебеличкия също е бил шинигами.Мислех,че той е по някакво стечение на обстоятелствата с вайзардите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 1:12 pm 
Аватар

KISSSY написа:
Пълнят ми душата с тия глави... Урахара яде яко бой от тая малката, само джапанката й липсва Х3 Х3 Х3 Не му е лесно на човека, ама и аз се чудя какво толкова има под тия дрехи, че така я заболя крака :twisted: Хареса ми също как оня спипа Айзен :shock: Сега се замислям, дали, в реално време, шантавия вайзард ще се окаже по-здрав и от Айзен, харесва ми да му мачкат канчето :mrgreen: I very much liked this one :D :D :D

Не ми се вярва да е по-силен от Айзен ... Бил му е капитан едно време , нещата много са се променили и Айзен е станал машина :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 1:16 pm 
Аватар
Цар Алко

Шинджи му е бил капитан едно време, но сега си е вайзард и как си го усети, че ги шпионира. Айзенчо с тази мазна физиономия преди време сигурен съм, че ако Хирако и компания не са се отделили от СС едва ли би имал минимален шанс да стане капитан.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 9:06 pm 
Аватар

Най-накрая малко история, от битки направо ми писна.
Горкия Кисуке :lol:
Дано скоро да ги вкара във строя, особено Хиори.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 9:15 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Шинджи му е бил капитан едно време, но сега си е вайзард и как си го усети, че ги шпионира. Айзенчо с тази мазна физиономия преди време сигурен съм, че ако Хирако и компания не са се отделили от СС едва ли би имал минимален шанс да стане капитан.

хмм ... подценяваш Айзен / който заблуди всеки в СС че е мъртъв , който спря на Ичиго банкая с един пръст / а все пак Ичиго тогава победи няколко капитана / ?
Може би най-силните капитани без старчето изобщо в СС ще се окажат Айзен , Урахара , Йороучи / май го обърках / , Укитаке , Шунсуй и Хирако , който още не сме го видяли да се бие сериозно / все пак е шеф на вайзардчетата / .. тоз Хирако сиг има и Бан-кай , и добре контролира холоу формата си ,така че ще се окаже доста силен.
Най-силните ги пазят за накрая :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 9:32 pm 
Аватар

Той, че Ичиго ще стане най-силният - ще стане, ама тоя Айзен за сега е....машина :lol: Даже без bankai как си ги трепе.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 10:13 pm 
Аватар

Значи може да съм в грешка, но това което ни показаха в последните чаптъри от СС арката го разбирам по следния начин - Айзен не може да спре банкая на Ичиго с пръст, Айзен не може да прави онази магия не-знам-си-кой-левъл, всичко това , което виждаме Айзен да прави е само илюзия. Някаква версия на Учихите и шарингана, но свързан с релийза на меча му. Той създава илюзията, че спира меча на Ичиго, но всъщност той не е бил там където меча отива, а и го накълца междувременно :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 10:30 pm 
Аватар

Ами в грешка си... той наистина спря ичиго с пръст, това няма как да е изюзия иначе Ичиго щеше да мине през него се едно е мираж, и наистина
направи оная магия само че не в пълната и сила. Айзен има поне 2 пъти по-голямо реятсу от нормален капитан.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 11:17 pm 
Аватар

Ами естествено че ще има, та той можеше да убие не кой да е, а Гримжоу и то само като испомпа малко реятсу.Немога да си представя какво ли ще направи ако се бие с пълната си сила... дори и Капитан Генерала ме съмнява да е по - силен от него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 4:27 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Вайзардите, в тях ми е надеждата.....тия от SS отдавна са останали зад Айзен :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 21 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]