|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 7:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 7:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тоя Duval ще е ебати и комика ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 12:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7702_1315369725.jpg) |
SHADOWSONG |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
telemaniaka написа: YOU HAVE GOT TO BE KIDDING ME
ME 2! Етова не съм го и очаквал никога , Ода изби рибата с тая глава, просто като го видях ахнах, не стана ми смешно отивам до кенефа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 12:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Spandam та Spandam, човека е мъртъв и картинката от 495ти чаптър го доказва това. Само той липсва от цялото CP9 на нея. Сега отново към историята, ами този Duval май имаше неблагоразумието да се опълчи на нашите момчета и отнесе доволно количество ритници ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Franky показа пак нещо ново от корабчето, а оръдието издуха всичко наоколо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Sanji за малко щеше да умре, но от nosebleed ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 12:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=266.jpg) |
pashka |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Нз аз се чудя още за известно количество неща/////в смисъл например....абе горе долу как примерно Шанкс най-спокойно си ходи до кораба на Белата Брада.Лог поуз та лоуг поуз дамн.Къв им е смисъла като си кръстосват както си искат.Втори въпрос защо има толкова пирати по Гранд Лайн а лъфи само е тръгнал да сваля шчибукаи
.Той акъл има ли ?? Явно има пртичина да не ги бута Шанкс или бялата брада.Защо Лъфи се захвана ??? Ииии абе наистина ли вярвате че Лъфи ще е Краля на Пиратите.Има хора които са от десетки години по Гранд Лайн и не са станали.Какво ги задържа ??? Дали тва същото нещо няма да задържи и Лъфи??? Той е с 8 години назад в крайна сметка ??? Знам че е нечовек ама има и други не-хора.Той мн мн не им наваксва???
И така предположенията за размисъл са тука.Ако Сайан види и не се откаже ше е добре.Аз си чета темата та....абе ххора ОП е най-доброто има хора дето сега го почват иседят безсънни на компа и се цамоубиват четейки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Арките са гадни последно време.То и Скайпея ме дразни и тва с кита ме дразни и още некои неща ама...има и гадни работи тепърва предстоят великите неща.Мисля да съм свидетел.
_________________ -___-'
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 10:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мнах, pashka, аз дропнах мангата още на миналата глава, но ще си ви чета отзивите, щото може след 1-2-3 арка да я подновя, ако доловя нещо стойностно. Просто не мога да си затварям очите вече.
Логпозата не е толкова за да ги държи на курс, колкото да ги държи в една линия. Щото без нея, те могат да се въртят в кръг завинаги, както примерно тъпата торба кокали се е въртяла 50 год в мъгливата местност... няма никъв начин за излизане просто.
Не е като Лъфи да е тръгнал да бие шичибукаи- обратното е. Те тръгват да бият него, а в същото време и МНОГО други дришльовци като него. Якото на Лъфи е, че е нечовешки връзкар и за тва се измъква винаги...
Ако както казваш, Лъфи е назад с 8 год спрямо сички други, то той е с 28 год. назад, спрямо Шанкс и Мустака. Последните са си вече нещо като крале, те са Императори в новия свят - няма кой да ги бутне... Дори адмиралите едва ли биха успяли, камоли шичибукаите.
Да не забравяме и за Драгон, който е НАД тях дори... И всички тези хора са свързани с Луфи. Е дали па няма да стане крал някой ден?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|