Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 10:46 pm 
Аватар

Сгреших за дятото, оказа се клошар. Вече ще знам да не ги подценявам, току-виж можели да виждат паралелни светове.
Тароу няма късмет с главата и каквито и да е външни и вътрешни травми свързани с нея явно. Имам чувството, че нещо ще се обърка сега като си я потроши (удари) и ще му се отрази на сънищата.
Масаюки на доста смел се прави този път. Докато не можеше да погледне нагоре даже, сега изведнъж да застане на ръба на покрива на училището. Не е баш това начина да се преодолее страх все пак, най-много да се пребие ^^'
И за Мияко и аз си мислех по-скоро за духа отколкото за самото момиче. А тя ми се стори, че можеше да вижда и Тароу когато си излезе извън тялото. Много неща взеха да и стават.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 11:59 pm 
Аватар

Миако може да вижда Духа му когато е извън тялото му. Както вижда сестра му и чува гнева на планината и вероятно още много....
Иначе смятам че сега ще се окаже че Таро има няква усобеност в мозъка и ще искат да го вземат за опитно зайче. Иначе тоз психолога много антипатичен. Предполагам ще го направят антагониста или поне един от тях. Next stage - Таро и Миако под лупа от научните среди.
Усещате ли връзката. Отвлечени в стара изоставена болница посредата на нищото. Болница=доктори(защо не ходя при личния ми :lol: ) Призраците ще помагат за разгадаване на конспирацията. Макото ясно има някви особени способности, но само за Масаюки не ми е ясно как точно го гласят :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 6:18 pm 
Аватар

Хм пак почти нищо особено не се случи...
Имам чувството че това само аз го следя( и нищо чудно то толкова бавно го суб-ват че не си спомням какво е станало в миналия епизод :o )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 8:01 pm 
Аватар

Анимето няма признаци да му се подрива рейтинга :o
Може би причината, че напоследък не се обсъждат епизодите е че много неясно стана и преплетоха доста аспекти на ситуацията, та шансовете да се спекулира успешно със сюжета падат.
Така или иначе си залагам главата, че Миако е преродилата се сестра на Таро.
На мен ми бяха интересни всички препратки към шаманизм, легенди, пара научните термини... (не им е било лесно на преводачите) и не намерих епизодите скучни^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 11:06 pm 
Аватар

Бавния съб е причината да :) аз чакам да станат 6-7 еп-а наведнъж и да ги издърпам че така 1 по 1 нямам нерви, особенно на подобно аниме :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 11:59 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Именно, докато преведат следващият епизод и вече си изгубил интерес... а разбра ли се защо Genjo са го дропнали?

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 11, 2008 12:08 am 
Аватар

На сайта на Genjo се появи новина с която се изяснява че са имали липса на преводач , но вече са намерили би трябвало да скоро да пуснат превод скоро.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2008 11:26 pm 
Аватар

На мен интересът към това аниме не ми е спаднал от 1 епизод. Вярно е, че има доста термини, които далеч не са на моето ниво на познания, но си мисля като го изгледам, да върна назад из епизодите и да проверя по-подробно някои неща, които са ми хванали интереса. Много интересни неща могат да се научат и въобще самото аниме е преставено много итересно. Откакто Мияко взе да взима участие не само като някаква сладка кукла, има развитие. Но да е преродената сестра на Таро не е ли прекалено очевидно, все пак чак на външен да си приличат. Не искам много да предполагам тук или да гадая за това от къде идват някои феномени, защото ми е достатъчно интересно да следя развитието. Даже бавния превод оставя време да информацията да олегне, а в началото винаги има препратка към миналия епизод, така че не се забравят случките.
Масаюки все още много ме радва. Този сладък изнудвачески глас е просто песен ^^
Макато пък използва много хитър трик да постигане на целта си когато Мияко изпадна в онова транс състояние.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 8:25 am 
Аватар

най-накрая... дроп
това аниме не е за мен

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 1:01 pm 
Аватар

на мен мн ми харесва, щото е различно. не е типичното аниме, което ти държи интереса, а е по друг начин. освен това всичките психологични неща са мн добри и особено на мен ми допадат. когато в предишните епизоди се появяваха термини, ги проверявах и е мн интересно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 6:20 pm 
Аватар

Сега го почнах и съм на 7 епизод
суупер интересно еее ~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 9:46 pm 
Аватар

да то е интересно и определено ще събере уваций, но субването е страшно бавно офф бавно но славно както се вика ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 8:50 pm 
Аватар

анимето ми харесва мн мн! сега особено като пуснаха 2та епизода един след друг мн се накефих и пак нямам търпение до следващия!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 12:02 pm 
Аватар

явно каквото излезе от Production I.G. все е хит

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 7:35 pm 
Аватар

много добре върви, обаче не мога да се отърся от натрапчивото усещане че за три епизода няма да успеят да "финализират" идеята.
може би защото го гледам онгоинг и не мога да обхвана цялата картина толкова или какво ли, незнам, ама според мен има още тооолкова да "става" - въобще тая цялата идея с двата свята и най-вече обеснението кой стои зад всичко и т.н.... аве доста повече от три епа.
само дано не го оставят като Shigurui...

иначе so far е най-якото аниме което съм гледал сигурно Ергото насам. а всъщност май ме кефи повече. особено епизода със Снарка - много малко анимета са ми влизали така под кожата. страшно...

ма като го завършат тогава ще си давам мнението...: )

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]