Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 7:52 pm 
Аватар

Чудя се Айзен от кога е зъл? Много странен поглед хвърли на Урахара в края на мангата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 9:34 pm 
Аватар

lcool написа:
чакра , реятсу , ки , чи , ши , нали е едно и също , кво толко :shock:

Чакра, ки, чи и ци са едно и също. Това означава Life Energy, която имат само физическите тела. А реятсуто мисля, че е като пси и рейки. Това е духовна енергия, която имат и духовете. Те нали в Bleach се бият с етерните си тела и другите етерни тела изпращат в астралното(което от своя страна е разделено на две части - там къдет са добрите ангели(в библията го наричат Рай) и там къдет са злите демони(в библията го наричат Ад).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 11:10 pm 

Енергията си е енергия както и да я гледаш и независимо от къде идва.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 3:50 pm 
Аватар

Нашия много го изтормозиха в новия чаптър :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 4:41 pm 
Аватар

:lol: :lol: тоя Urahara къв е спрел в миналото :lol: това с ритника ташките беше добро :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 5:01 pm 
Аватар

Явно Йоруичи е била капитан и то на 2 девизия. Явно всеки капитан на 2 девизия е и командир на тайните, я явно и самата девизия е няква такава... как да кажа... нинджи. Интересно ми е кой беше стареца, зебелязах, че носи шала на Емото.
Само на мен ли ми се струва, че липсва един капитан? Подредените са 4 на едната страница и 5 на другата - значи девет. 10 със Ямамото, 11 с Урахара и 12 с този на 11 девизия, дето не се е явил. 1 липсва.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 6:02 pm 
Аватар

На Хичиго татенцето :P Кой друг :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 6:06 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

А забелязахте ли че имаше допълнително страници? Много се накефих на това :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 6:08 pm 
Аватар

мда, тамън си викам свърши и хоп още няколко странички :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 6:16 pm 
Аватар

Искам да ви обърна внимание на нещо .... Явно всички бъркате след като Кенпачи каза на Ичиго, че е като него , не е ли възможно и мечът на Кенпачи да има друга форма... още повече , че след битката си с Ичиго Кенпачи се опита да говори с меча си и го пита какво му е името .... ама той нали толкова години не се интересувал та меча сега се прави на важен.... другото, което ми идва на ум е нали е направил една превръска за да ограничава реятсуто си ... после в единия от чаптърите на мангата казвеа че Ямато му е показал как да стане по силен като държи меча си с две ръце .... все си мисля че Кен - чан може да стане бая по -яко копеле от сега....

Извинете за буламача от разсъжденията ми но гледам анимето и успоредно чета мангата .....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 8:37 pm 
Аватар

Виж са, мечовете на Ичиго и на Кенпачи са в постуянен шикай, те нямат нерелисната форма. Тая клапа на окото е с двойна цел - намалява реатсуту на Кен-чан и му намалява диапазона на зрението. Защо? По същата прочина, заради която Зараки носи и звънци на косата си - да дава някакво предимство на противника си, за да се бият по-дълго. Това с "меча е по-як с две ръце" си беше пълна гавра, побне според мен. А ако Зараки научи името на меча си ще може да изкара и някой бадасс банкай. Това обаче ще отнеме време (освен, ако не използва метода на Урахара).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 9:24 pm 
Аватар

Виноват, за Шинкая пропуснах да напиша ама то беше част от логиката ми .. найстина ми се иска да видя банкай на Зараки .... ама след като в мангата напраийа въпросната "гавра " знам ли може да са прецакали нещата с тва с двойният захват... явно няма да видим на Кенпачи банкая .. ама аз все ще си се надявам... много се чудя как ще се сработят Шинигамитата с Вайзардите.... и дали Чад ще може да изпозлва същите атаки извън Хиеко Мудно (това с мудното ми хареса как звучи..можеби и заради развитието на анимето)... В мангата бнякаде казва ли се до сега какво точно сай сторили на Орихиме ... имам много въпроси и са породени от некачествено четене на мангата, за което се извининявам, свикнал съм с анимето защото от скоро гледам и чета Блейч. Друго което ми дойде в момента на ум е - от каде мамкаму се познават Ишин , Урахара и бащата на Ишида.... но май многго въпроси зададох за едно мнение ... мерси предварително...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 9:38 pm 
Аватар

Причината да не видиме на Зараки банкая е това, че Тите го мързи да му измисли банкай. Чад най-вероятно ще си ги има силите и извън ХМ. Ишида, Урахара и Ишин следва да бъде разкрито от къде се познават в скорошните чаптери (надявам се). Орихиме нищо не са й сторили - просто, понеже на нея мозъка й е заместен от голям балкон, я излъгаха да отиде в ХМ уж да ползва Айзен силите й.

thefolenangel написа:

Къде, ве?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 9:51 pm 
Аватар

Bethrezen написа:
Причината да не видиме на Зараки банкая е това, че Тите го мързи да му измисли банкай. Чад най-вероятно ще си ги има силите и извън ХМ. Ишида, Урахара и Ишин следва да бъде разкрито от къде се познават в скорошните чаптери (надявам се). Орихиме нищо не са й сторили - просто, понеже на нея мозъка й е заместен от голям балкон, я излъгаха да отиде в ХМ уж да ползва Айзен силите й.

thefolenangel написа:

Къде, ве?

За на Чад силите не съм сигурен..Ичиго стигна банкай в СС и като се върна в неговия си свят го нямаше,докато не говори със Зангетсу (май така беше).Та по тая логика може би и Чад няма да има тея сили в living world-а.
А и обикновено има около 17-19 страници,а сега са 22 :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 10:02 pm 
Аватар

Това, че Ичиго не може да си ползва банкая беше от филарите, в мангата го ползва безпроблемно в Реалния свят. Пък и на Чад силите просто се събудиха до край в ХМ понеже са халоуподобни, би следвало да ги ползва безпроблемно извън ХМ, както останалите халоута и аранкари.
Бе според мен средно са по 20 страници (с цветните), а понякога има +/- 2 страници.

едит: Разбрах кой отсъства - освен на 11 Девизия, отсъства и капитана на 10. Как разбрах ли? Ами отляво са подредени четните девизии (2, 4, 6 и 8 ), а отдясно - нечетните (3, 5, 7, 9 и 13). Остават 10 и 11. Поне един от тях треа да е Ишин.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]