Дата и час: Пет Яну 31, 2025 2:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 4:24 pm 
Аватар

Ааа, пасти ще ядете. Според мен майката ще играе много важна роля! А тая деветоопашата лисица... Да фане бълхи дано, много ми лази по нервите с нейното мрънкане. :lol:

Анимето продължава да се движи много стабилно за мен. Единственият ми проблем, да се приповторя, е че фенсървиса е минимален... Справка - два-три месеца за един епизод. Не, че е необичайно, но предвид факта, че хората като цяло имат добро мнение за анимето и го харесват - някак си наивно очаквам, че ще е по-сериозно отношението към него. Ама са, друго си е мейнстрийм историята с Нарито и Блийч. :)

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 5:50 pm 
Аватар

Е ти какво? Предпочиташ DB да фанат да го събват ли? Дори и някой друг да го подхване аз си оставам с Yoroshiku. Качество > Скорост. За качествено аниме си трябва качествен рилийс. :)

За майката, де да знам. :lol: Възможно е, ще видим.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 6:58 am 
Аватар
Цар Алко

Браво на нашето момче, вече разбра откъде може да се влиза за Kokubourou, но все още си е доста слабичък за да премине и май от следващия епизод започват яките тренировки :). Радостен съм, че и брат му най-сетне се опъна на онази лоена топка и сега малко подкрепления ще има, уф дано по-редовно да излизат тези епизоди :roll: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 8:24 pm 
Аватар

Аз от много отдавна не мога да издържа на темпото, с което ги събват епизодите и си го гледам raw при първа възможност! Малко е трудно, защото има един куп kekkaishi термини, но си заслужава!

От Masamori очаквам още много! В началото мислех, че ще е дразнещ голям брат, но на последък все повече започва да ми харесва! Kagurou пък ме изненадва с постоянството си да се бърка все където не му е работа! Няма да се впускам в подробности, че да не стане някой спойл, че не помня в кой еп какво точно ставаше! Yoshimori майче най-сетне ще започне да открива възможностите си ... нямам търпение да ги надупи всички дето само опяват ... заслужавт си! И все пак бащата с престилката си остава фаворит ^^ [/color]

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 5:48 am 
Аватар
Цар Алко

Ммм, Yoshimori най-сетне се постара и сам си вдигна нивото без абсолютно никакви учители, браво! Тези сенки според мен сто процента са от Karasumori и едната от тях е на братчето му. Хайде, най-сетне малкия да вдига още едно ниво и да ходи да ги разбие. Сега в края на 41ви епизод ми хареса как действа :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 1:50 am 
Аватар

дам, няма на кого другиго да са освен на Ягио екипа. Нали брат му каза, че им мести централата близо до Карасумори и че назначава разни хора да помагат на Kekkaishi.

Не, че се оплаквам, ама Йошимори малко барзичко успя да подобри неговите fighting skills. Ако ми се обясни и как от един-единствен съвет става това :lol:

Но, иначе края беше страхотен. Как на бързо ги хвана не е истина... ако и занапред се развива така това аниме ще става все по-добро и по-добро.... така и не мога да схвана защо му липсва популярност.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 2:42 am 
Аватар

Той Йоши е ясно, че има доста сила и има още доста да се подобрява. Просто не си използва главата, а и до сега не му е било толкова нужно (компенсира с палър :lol: ). Но вече тия не минават и трябва подобрение. Е, верно, че стана малко бързичко, но не се оплаквам. :lol:

Според мен е по-популярно от колкото си мислиш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 3:10 pm 
Аватар

Kekkaishi ще бъде 52 епизода. :? Можем само да се надяваме, че ще направят втори сезон.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 3:20 pm 
Аватар
Цар Алко

Ами то за 10 епизода нищо няма да направят :? , дано поне някакъв вид продължение да има, било то филм или няколко OVA . :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 7:06 pm 
Аватар

мн разочароващ край поне за мен къде ми беше целувката, тия 2мата толко неможаха се награвят ше си остаат цел живот приятели :sleeping: поне да има още еп. кат гледам оная с паяците май немаше големо намерение да напада ма мое се намери некой ентусиаст :Д

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 7:13 pm 
Аватар
Цар Алко

Чети мангата :) тя си продължава да си излиза .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 12:44 am 
Аватар

Колко още неща има за показване направо не е истина (къде е майката на Токине , Йошимори ще запечата ли Кара...нещо си , а и не на последно място онзи предателя от съвета)!Не мога да скрия разочарованието си :? ... дано поне направят втори сезон!Ако пък не , подхващам мангата :) !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 1:17 pm 
Аватар

Мене пък ми хареса. Определено съм доволен. Вярно, че историята продължава, но това се знаеше отдавна, така че края си ми хареса.

Нямаше герой, който да ми е атипатичен (най-много някой към, когото да съм безразличен, но големи дразнители няма). Дори и лошковците бяха готини. Даже съчувствах на някои.

Анимето наистина много ми хареса, определено ми допадна. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 4:31 pm 
Аватар
Цар Алко

Аз пък в края на миналия месец започнах и мангата, там определено също е интересно, особено последните чаптъри. Анимето е добро и то! ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 11:43 pm 
Аватар

Дам, анимето си е строхотно от началото до края.
На мен също ми хареса много и си заслужаваше чакането
за епизодите......

Жалко, че свърши, обаче..... наистина има доста неща, които трябва да се изяснят.... на мен най-интересно ми е каква е по-точно онази сила, която принцесата на Какуборо даде на Йошимори и защо Токине така лесно успя да се промъкне през нея, докато Масамори се мъчеше да я разруши със своя зеккай.? :roll:

Ако направят втори сезон, ще скачам от радост :D Ако не, усещам как в скоро време ще захвана и аз мангата :lol:
Дано скановете да са прилични.....

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]