|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 11:31 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
Цитат: Не виждате ли че е изморена! Всички замлъкнаха..той хвана Сакура която беше адски изморена
Егати тавтологията.
Иначе пълна липса на оригинална идея, избягвай да пишеш числа в художествен текст, форматирай си го, за да е четим.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 6:42 pm |
 |
KONOHA_ |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 7:33 pm Мнения: 151 Местоположение: Pleven
|
~[DarK_AngeL]~ както винаги на мен много ми хареса
Изненади,опасности и болка.......
Дано екипа на Наруто намерят Хината навреме за да не попадне в клопката на Орочимару.........
Е нека видим какво става по нататък  ,а то ще е......
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 1:04 am |
 |
MeTaL_HeArT |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Ангелчееее!
Позна ли ме, бухахаххахаха.
Ти знаеш мнението ми за фикът ти. Все пак ти е първи, и забележки нямам особено.
Еее, знаеш, че ми стана мъчно като разбрах, че Саске е гей, ама, ще го изтърпя  В края на краищата, малко ли СасуСаку фикчета има, там ще си му се радвам  Иии...
Като гледам как критикуват някои хора тука  Май няма да си поствам "произведението" тук.
Бай дъ уей, намерих фика ти чрез Google  Търсех тениски Наруто, пък намерих това, и като погледнах текста, веднага го познах!
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:01 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
ichiruki_fan написа: Ами тази глава не ми направи огромно впечатление... 
Цък.Е може ли сега такова нещо!Момичето разчита на тебе, пък ти...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|